ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
לא בדיוק.
אתה קונה אופנונ תקציב במובן הכי מילולי שיש, שגולת הכותרת שלו היא מנוע מדהים. אם אתה מגביל אותו אתה מאבד גם את היתרון היחסי שלו על פני השאר והופך אותו לאופנוע תקציב שנחות מרוב שאר החברים שלו.
מעבר לכל אלו, קניה של ימאהה מוגבל בארץ אומר שאין סיכוי נראה לעין שיהיה אפשר לשחרר לו את המגבלה בעתיד באופן חוקי, אז למעשה נשארת קירח מכל הכיוונים (אני מקריח בעצמי אז מותר לי להגיד את זה ).
לא מדוייק.
צריך להשוות תפוחים לתפוחים.
נכון\ ה-MT-07 הוא לא דוקאטי ולא MV. הוא גם לא מתיימר להיות כזה.
עם זאת, הוא אופנוע מאוזן וטוב - מערך המתלים/שלדה בלמים שלו יודע להתמודד עם עומסים שמנוע מספק גם בגרסה לא מוגבלת.
זה בניגוד לMT-03, שמלכתחילה לא תוכן להתמודד עם העומסים האלה. כמה שהרכיבים של ה-07 בסיסיים (שבימינו זה ממש לא אומר גרועים) אותם רכיבים ב-03 יהיו זולים ופשוטים עוד יותר. כך שבכל פרמטר "אופנועני" (כל עוד לא מכניסים שיקולי תקציב ותמורה למחיר) ה-07 יעלה על ה-03, גם אם מדובר בגרסה מוגבלת הספק.
האם זה שווה את פער המחירים, בהינתן העובדה שאתה משלם על "מנוע שלם" ומקבל חצי ממנו?
אין לי תשובה חד-משמעית, וכנראה שזה כבר עניין אישי. אני (ממרומי ניסיוני) הייתי מתפשר על איכות האופנוע הראשון, ושם את הכסף בצד כדי לא לסכן אותו על "כלי מעבר".
אם זאת, יצא לי לראות לא מעט אנשים שנשארים הרבה שנים במגבלות ה-A1 ללא כוונה לשדרג. במקרה כזה, יש הצדקה להשקיע יותר באופנוע כדי להינות ממכונה איכותית יותר.