תקנה הונדה NC750x ידני, תהנה הרבה יותר משני הבחירות שלך, אני נהנה מאוד.
שלום רב,
אני רוכב כ 30 שנה על קטנוע. בעיר. מזה 4 שנים על איקסמקס 400.
עכשיו, אני יוצא מהעיר ורוצה אופנוע דו"ש בינוני.
מתחבט בין ויסטרום 650 חדש (כ62,000) לבין bmw gs800 משומש, שמן הסתם יעלה יותר מויסטרום חדש (מדבר על 2017, למשל).
מה דעתם (המנומקת) של חכמי הפורום?
תודה ושבעו טוב
שמאי
תקנה הונדה NC750x ידני, תהנה הרבה יותר משני הבחירות שלך, אני נהנה מאוד.
כרשאתה כותב דו"ש, אתה מתכוון ליכולת שטח כלשהי, או רק לתנוחת רכיבה?
כי אף אחת מהאופציות לא באמת דוש. (אולי הbmw)
ה-800 מווברץ בין 5200 ל-5800 פחות או יותר. אם אתה מסתפק בכח של ה-nc, אין לך בכלל מה להגיע ל-5000. מצד שני אם רוצים יותר כח, ב-800 הוא זמין לך. בדרך כלל מגיעים לשם ברכיבה ספורטיבית ואז הוויברציות הן מהסוג הנעים שמוסיף אופי ולא מהסוג המציק.
להונדה יש יתרונות אחרים כמו: מקום לקסדה, אמינות וצריכת דלק.
מבחינת פאן אני לא חושב שההונדה הוא האופציה העדיפה. ל-800 יש דיסק כפול מקדימה, עוד 30 סוסים, מזלג הפוך, בקרת אחיזה (מאד יעילה) וגם יכולות שטח שאין להונדה.
הויסטרום אנמי לגמרי? , על מה אתה מדבר,
אני חושב שכדאי שפה תעצור, אני מוכן להשבע לך שלא רכבתה על ויסטרום 650,
אני רכבתי על 2 NC750X, לא ה700, אלא NC750 2014, והNC החדש בדיוק בתחילת השנה הזו,
בנוסף היו ברשותי וי סטרום 650 2005, 2012 , ועכשיו יש לי ויסטרום 2018,
ואני חייב להגיד לך שהNC הוא אחד מהאופנועים הכי אנמים והכי משעממים שיצא לי לרכב עליהם, וממש אין לו מה לחפש למול הסטרום 650, שעדיף כמעט בכל היבט.
יתרונות הNC על הויסטרום:
1. חסכוני יותר בדלק
2. תא מטען במקום מיכל דלק.
3. נראה לי , לא בטוח, שעלות הטיפולים זולה יותר
4. עוצמת בלימה בעיקר בקדמי
יתרונות הויסטרום:
1. נוחות כסא
2. נוחות ועבודת מתלים
3. תנוחת ישיבה (בשבילי)
4. התנהגות
5. יציבות בכביש מפותל
6. מנוע, מנוע הרבה יותר, אם זה בכח, גמישות, סאונד ומה לא.
7. בשטח, לא ממש כלי שטח, איך יש לו יכולת שטח (בעיקר שבילים) הרבה יותר טובה מזו של הNC וזה מניסיון
8. משקף רוח קדמי
9. TC מערכת בקרת יציבות, שאין בNC
10. נוחות למורכב (זה אשתי אמרה, לא אני)
באמת שיכולת לחסוך את התגובה המטופשת הזאת.
ויסטרום אנמי - זה משהו חדש. וכן, רכבתי עליו. אם תסתכל על תמונת הפרופיל - מה ששוכב שם בשלג, זה ויסטרום 650.
תאמין לי שיש לי למה להשוות - בבעלותי היה בנדיט 1200, וכרגע רוכב על מולטיסטראדה 1100... כנראה כלים מאוד אנמיים, אם הויסטרום לא הרגיש לי עגלה ביחס אליהם
את המנוע של הבימר אני מכיר - רכבתי על ה-F800ST. לא עפו לי הסתימות מהשיניים עקב ויברציה... לא מנוע מלהיב, אבל יעיל מאוד.
על ה-NC לא יצא לי לרכב. קראתי לא מעט מבחנים (המילה שעמום חזרה בואריאציות שונות בכל אחד מהם), ואני יכול לנחש איך מתנהג טווין מקבילי של הונדה עם 50 וקצת כ"ס.
כמו שעדנאן כתב מעלי - היתרונות של ה-NC הם מקום לקסדה וצריכת דלק נמוכה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
חברים, מתנצל אם פגעתי בציפור נפשו של מישהו, בסה"כ הבעתי את דעתי האישית ( 2 נסיעות מבחן על הויסטרום, שבוע באיטליה על הGS800, וכמעט שנה על ה-NC).
ובסופו של דבר שלשמו התכנסנו כאן....לפותח השירשור....תעשה נסיעת מבחן ותשפוט בעצמך.