לא קיבלתי דו"ח. יצא לי להיות הרבה על איילון לאחרונה ונסעתי על השול גם ליד כמה וכמה שוטרי תנועה על אופנועים.
שאלת תם: נסעת על השול או שנסעת על אזור הפרדה ("זברה")?
כמו כן, כמה שאתה יכול להיות כן כאן בפורום: נסעת רגוע או מהר?
שלום רוכבים,
האם מי מכם קיבל דוח על רכיבה בשוליים בתקופה האחרונה (בין התחלת האכיפה להודעה על אכיפה רק לרוכבים מסוכנים)?
כמה דוחות?
אני קיבלתי ארבעה דוחות שונים באותו מקום (אחרי מחלף לה גוורדייה לכיוון צפון) באותו פרק זמן (שבע בבוקר לערך) בימים שונים.
למי שקיבל, מה אתם מתכוונים לעשות? לשלם, להשפט....
יום טוב,
שלמה
לא קיבלתי דו"ח. יצא לי להיות הרבה על איילון לאחרונה ונסעתי על השול גם ליד כמה וכמה שוטרי תנועה על אופנועים.
שאלת תם: נסעת על השול או שנסעת על אזור הפרדה ("זברה")?
כמו כן, כמה שאתה יכול להיות כן כאן בפורום: נסעת רגוע או מהר?
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
זה לא שוליים, קיבלת דו"חות בגלל שעלית על ה"זברה" שם, יש שם מצלמה טקטית.
אתה לא היחידי שקיבל שם יותר מדו"ח אחד.
אתה יכול לבקש להישפט, לא רואה איך זה יעזור לך.
אני קיבלתי דוח אחד באיילון בגלל זברה - שילמתי
ידוע היכן מוצבות המצלמות הטקטיות?
יש מפה? או שהן זזות באופן קבוע?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אין יותר מדי מה להסתבך. תניחו שהם נמצאים על כל הזברות באיילון בכל הכניסות והיציאות וזהו.
אין כל כך הרבה זברות כאלה.. פשוט אל תעלו עליהם, וזהו.
יוצר לפעמים מצבים מפגרים שבולמים כמו טמבלים ומחכים שרכב יעבור בשביל להיכנס מאחוריו אבל זה מה יש.
פעם אחת,גנבים מניאק.
מתי מארגנים פקק באיילון?סתם בשביל הכיף?
אני תמיד השתדלתי להאט ולשים לב לדלתות של רכבים שהחליטו ברגע האחרון לפנות,בוא לא נעשה את עצמנו ילדים בני 6,שכל אחד יהיה אחראי על עצמו ושזה לא יתבצע באכיפה דרקונית כמו של אמא בגיל 6.
ההגדרה של הזברות האלה הוא "שטח הפרדה",מצידי שיבנו שם באמת שטח הפרדה בגובה 25+ ס"מ ואז אני אסכים שזה לא מקום לסוע בו.
הסיבה היחידה שאני יכול לתאר לעצמי לתמיכה שלך בחוקים כאלה היא קבלת רווחים ממכירת רכב.
גם קו לבן הוא סה"כ ציור על הכביש.
אז או שיבנו קיר בכל מקום שיש בו קו הפרדה (ואם אתה מספיק מבוגר, אתה גם תזכור את הפרסומת שהיתה על זה פעם), או שלא יאכפו חצייה קו הפרדה.....
תודה, יצאת קצת חומוס. עברת על החוק (שידוע שנאכף ביתר שאת) ונתפסת.
אחת המימרות החוזרות על עצמן ביותר כאן בפורום, היא שאם אתה מספיק גבר כדי לעבור על החוק, אתה גם צריך להיות מספיק גבר כדי לשלם כשאתה נתפס.