אם הם לא היו מעתיקים זה לא היה זול.
חוץ מזה שהם באיחור לעומת המתחרים ככה שזה דיי הוגן לשני הצדדים.
זה הקטע כאן, היו להם ואולי עדיין יש את מעצבי המוצר הטובים ביותר שהביאו לעולם יצירות מעניינות ויחודיות, אז אם יש למה לא להשתמש.
לפי פירסומים שונים הלאונצ'ינו עוצב באירופה ורואים את זה
היו ימים בבנלי
Benelli-Tornado-Tre-900-Rear-Fans-Straight-1.jpg
2006-benelli-tornado-tre--7.jpg
בתור אחד שנהג פעם ביוטאנג שזה אוטובוס סיני ואחרי 50אלף קילומטר החלו חלקים לנשור (לא מתכוון על הבודי של מרכבים) היה לי קושי לקבל את הסינים אבל מחברים יש המון שיפור ובכ400 אלף שקל פחות ממרצדס סקניה או דאף אתה רוכש יוטאנג או גולדן דראגון תיירותי עם נורות לד שכל אופנוען היה מת להתקין.
נ. ב
ליוטאנג היה מנוע קאמינס כלל לא רע.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אין לי ניסיון עם אופנועים סינים ולא בטוח שפגשתי אחד. אני יודע שבתחומים רבים (לדוגמא CNC ) הסינים מעמידים מכונות ברבע מחיר ממכונות קצה יפניות איטלקיות ושוויצריות. חלקן עובדות, לחלק אין מנואל לרובן אין תמיכה. בחלק מהמקרים האנשים שייצרו אותן לא באמת מבינים למה נועדו לשמש וזו לא אגדה. מוזר כשמדובר בעסקאות של מאות אלפי ש"ח אבל זה עובד להם. חלק קונים ונופלים חלק מצליחים לתפעל, אין אף גוף שמנטר את התופעה או הכדאיות- כולל הרשעות להגנת הצרחן. במילים אחרות אין אף מנגנון שיתקן את השוק מכשלים. פשוט כאוס והימור.
לי באופן אישי יש סלידה מניתוק האחריות והקשר בין הלקוח והיצרן וזה חלק מה- DNA של התאגידים. היצרנים הסינים לקחו את המחלה התאגידית צעד אחד קדימה וגונבים לא רק ידע ותכניות אלא גם מסתתרים מאחורי מותגים שלא קיימים. הסינים יודעים לייצר הכל ובכל איכות אבל הם מתוגמלים ומכוונים למסות ייצור ללא שירות ואחריות. הסוחרים המערביים מכוונים לרווח ומגיבים בהצפת השוק בזול והרבה. יוצא שההיצע שהתחלק פעם למוצרים נחותים וזולים מוצרי ביניים ומוצרי פרימיום, מאבד את מוצרי הביניים ונשארנו עם פרימיום וזבל שעולה עכשיו כמו מוצר ביניים.
לדוגמא כבלים של מטענים לניידים. פעם היה שוק ביניים היום יש מקורי 100 ש"ח או זבל שעלה פעם 10 ש"ח ועכשיו 50. גם הספוילר שקניתי מאותו סרט. מצאתי רק יקר ובזול שום דבר באמצע. שלחתי לסוחר באיביי הודעה שהברגים לא נסגרים והמנואל חסר (כי אני אהבל במכונאות). הוא לא הבין מילה או התבונן בתמונות ולא ממש אכפת לו. מיד הציע להחזיר 50% מהתשלום רק שלא אדרג אותו שלילי. זה לא מעניין אותי לדרג אותו שלילי או לקבל חזרה 30 ש"ח כי הבעיה שהתלוננתי עליה לא היתה בעיה במוצר. הפואנטה שהוא נמכר ב- 60 ש"ח וגם ב -30 הסוחר (יד שלישית במקרה הטוב) הרוויח. היצרן לא הפסיד שקל ממוצר פגום, הסוחר לא נפגע ומי שמשלם את המחיר של הזוועה הסינית בהיבטי בטיחות, תפעול, הנאה, זמן הוא אנחנו.
אחד הדברים שגיליתי לאחרונה זה שאפשר למצוא באמאזון ארה"ב סוחרים שמוכרים לך את אותם המוצרים הסיניים הזולים, אחרי שהם העבירו אותם ביקורת איכות (בדקו בעצמם וסיננו נפלים) עם מנואל ושירות סביר בעבור פרמיה לא מאוד גבוהה.
אבל השירות של אמאזון זה בערך כמו שאתה מתאר... הם יחזירו לך את כל הכסף ולא יטרחו לבדוק מול מחסן של החברה שלהם למה חבילה תקועה.
כל הקשור הזה מבוסס על איזה תמונה ממוחשבת שפות"ש אפילו לא טרח להזכיר את המקור שלו. תשמרו את האנרגיה לכשהדגם ירד מפס היצור.
לדעתי המותג עוזר במכירות אם היו ממשיכים את דרכו לפחות בשפת העיצוב בדיוק כמו שאינדיאן עושים, לאינדיאן של היום אין שום קשר לזאת של פעם אבל הקונים לא מבדילים, לעומת זאת בבנלי בגלל חוסר מקוריות אין ספק במה מדובר, תוסיף לזה שלבנלי אף פעם לא היה רשת סוכנים בכל אירופה ויש לך מהלך מיותר ותמוה
קטע קטע, דווח כבר בפול גז ב2018
https://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%95%d...0%d7%9c%d7%99/