ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
Xevo אחלה קטנוע, נפח הטענה ושימושיות ללא מתחרים. מהירות סופית גבוהה יחסית וכנל מהירות שיוט.
באזור ה60 אלף מתחילות צרות מכיוון הגיר וההינע הסופי. לכן כדאי למצוא קטנועים צעירים בגיל ובק"מ. להקפיד על שמן לפי הוראות יצרן ולא לזרוק פנימה איזה 10-40 מינרלי מזדמן.
בבחינת קטנועים תראה שלהרבה יש שריקה מהגיר. אני נסעתי עם שריקה כזאת במשך עשרים אלף ק"מ לפני שנהיה נזק, אבל אם יש אפשרות למצוא אחד שלא שורק- עדיף.

אם פחות אכפת לך מנראות ויכולות דינמיות אפשר גם להרכיב ארגז נוסף, ואז יש לך נפח הטענה של אוטו .
ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
אני אמליץ בזהירות על XEVO 250.
קודם כל, לטעמי האישי הוא יפה... עד כמה שהמונח הזה תופס לקטנוע שאינו וספה.
שנית, יש לו מרווח טיפולים גדול (לצמצם או לא - זאת החלטה שלך), הוא איכותי ובנוי טוב.
שלישי - יש לו תא מטען גדול, הוא נוח ומתנהג טוב על הכביש.
רביעי ואחרון ואחרון - הוא נמכר בכמויות גדולות מאוד לאורך השנים, כמעט ללא שינוי כלשהו. זה אומר שא' - למוסכים יש היכרות טובה איתו, וב' - יש מבחר עצום של כלים משומשים ממגוון שנתונים, חלקם שמורים ועם ק"מ נמוך.

באחת העבודות שלי היה בחור שקנה כזה חדש ב-2010, לתקופת הלימודים. הוא סיים את הלימודים והמשיך לרכב על הקטנוע, שהגיע עד אז לכ-60-70 אלף ק"מ.
הבחור דיווח על אמינות כמעט מוחלטת ועלויות אחזקה הגיוניות מאוד.

בקיצור, הייתי מחפש משהו כזה:
https://www.yad2.co.il/s/c/h3gxcf
וכמובן, שאם התקציב מאפשר - עדיף לשלם כמה אלפים יותר ולעלות בשנתון.
תודה לשניכם קודם כל! כן האיבו זה מול האנמקס מבחינת יופי ממש נדלקתי על האקמס 125.. דעתכם עליו אל מול האיבו חוץ מהנםח מנוע כמובן