תגיד, סימני פיסוק עולים לך כסף?
העיניים כואבות מלקרוא את ההודעה שלך.
מעבר לזה שלא ברור מה אתה מנסה לשאול בכלל.
שלום לכולם מחפש קטנוע לילמודים ועבודה ליום יום שבאיילון יוכל ליסוע כמו בן אדם ולא בשוליים על שמונים (נסעתי מספר פעמים עם הג'וירייד 125 וזה מה שקרה) חשבתי על JET14 200 אבל הבנתי שהוא מנוע חלש עם כ 12 כ"ס וטיפולים די יקרים, הבנתי הג'וירייד 125 עם 14 כ"ס. חשבתי או על הג'וירייד 200 או על 250 למרות שדי יקרים בטח הטיפולים יקרים... ועוד שאלה מבחינת כובד של 250 אם נופלים או מחליקים הוא כבד?
תגיד, סימני פיסוק עולים לך כסף?
העיניים כואבות מלקרוא את ההודעה שלך.
מעבר לזה שלא ברור מה אתה מנסה לשאול בכלל.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
והם לא כבדים מדי (הכל יחסי כמובן, אבל בד"כ תצליח להציל מנפילה במהירות אפס).
אם אני לא טועה קטנוע ה 200 סמ"ק היחיד בשוק בימינו זה הגו'רייד, אם אתה מתעקש על הנפח הזה אז ענית לעצמך.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
אין סיבה להתעקש על 200 סמ"ק (שהג'וי רייד הוא היחידי בנפח הזה).
ההבדל במחירים כזה זניחים ובביטוח אין הבדל בכלל.
יש לי ידידה מהלימודים שרוכבת על אקס-איבו 250 ומאוד נהנית, תשקול גם אותו. בגדול ההבדל בין 250 ל-125 בעלויות האחזקה מאוד זניח, ב-250 הבלאי על המנוע יהיה קטן משמעותית כל עוד אתה רוכב במהירות סבירה ולא "קורע" אותו, מה גם שיש פה ערך מוסף של כלי רכב שבגדול תוכל גם לצאת איתו מהמרכז ולטייל קצת מידי פעם.
250 הכי מומלץ?
מ 250 הכי מומלץ קונה רק מהחברה מבחינת טיפולים שוק אמינות ועוד.... דאון טאון 250 גוימאקס 250 קרוזים 250 קטנוע ראשון
נערך לאחרונה על ידי GalDahan; 14-11-2019 בשעה 19:31.
תכלסזהלאבאמתמשנהכולםדומיםקנהאתהדילהכיטובאוהאחדשהכי התחברתאליו.
מרגישקצתכאילוזרקתיתשובהלאמושקעתנכון?
שלום וברוך הבא לפורום,
הבקשה לסימני פיסוק היא דרישה בסיסית ואם לא תשתמש בהם השרשור הזה ינעל. גם בטלפון יש סימני פיסוק במקלדת. אני לא מבקש שתפסק לפי טעמי המקרא אבל נקודה בסוף משפט תעזור להבין אותך.
לשאלתך, איזה קטנוע 250 הכי טוב בשוק היום, חסרים לי עוד קצת פרטים. מה התקציב שלך? האם אתה מתכוון לקנות חדש או יד שנייה? בחנתי באתר את הג'וימקס Z, הפורצה והאקסטאון בנפח זה (הוספתי קישורים לנוחיותך) - קראת? הם בתקציב?