עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 22 מ 22

אשכול: קטנוע לסטודנט בתל אביב

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    תכלס אין כמעט הבדל בתחזוקה ובצריכת דלק בין 125 ל 250. הביטוח זהה. הייתי הולך על 250
    10,000₪ יקנו לו 250 בשנתונים ישנים יותר, זה ההבדל.
    מבחינת אחזקה וביטוח אתה צודק.

Senior Member
    מעבר לעלויות אחזקה וביטוח זהים, יש ל-250 יתרון נוסף - יכולת תנועה בבין עירוני.
    גם אם תמהיל הנסיעה שלך אינו כולל כבישים מהירים ביומיום, עם 250 סמ"ק אתה יכול לצאת מהעיר ולהגיע בבטחה לכל נקודה בארץ, מבלי לשבת על קצה גבול היכולת של המנוע. יש לו תאוצה טובה יותר לעקיפות, גם בעיר, ובמידה ותבחר להרכיב מדי פעם/באופן קבוע, הוא יתמודד עם זה בצורה טובה יותר מכל 125, מה גם שנפח גדול יותר תחת מאמץ זהה משמע אורך חיים ארוך יותר למנוע.

אם הרשיון מאפשר לך 250, לך על זה. יוכל לסגור לך גם הרבה פינות בעתיד מבלי צורך להחליף כלי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    מעבר לעלויות אחזקה וביטוח זהים, יש ל-250 יתרון נוסף - יכולת תנועה בבין עירוני.
    גם אם תמהיל הנסיעה שלך אינו כולל כבישים מהירים ביומיום, עם 250 סמ"ק אתה יכול לצאת מהעיר ולהגיע בבטחה לכל נקודה בארץ, מבלי לשבת על קצה גבול היכולת של המנוע. יש לו תאוצה טובה יותר לעקיפות, גם בעיר, ובמידה ותבחר להרכיב מדי פעם/באופן קבוע, הוא יתמודד עם זה בצורה טובה יותר מכל 125, מה גם שנפח גדול יותר תחת מאמץ זהה משמע אורך חיים ארוך יותר למנוע.

אם הרשיון מאפשר לך 250, לך על זה. יוכל לסגור לך גם הרבה פינות בעתיד מבלי צורך להחליף כלי.
    אני מסכים אבל שוב, בתקציב הנתון זה יהיה הרבה כאב ראש למצוא כלי כזה בשנתון נמוך שאכן שמור(בדיקות חיפושים וכו')
    בעוד ה125 אוכל למצוא אחלה כלי שנתון יחסית גבוה בלי יותר מדי כאבי ראש שיוכל לשרת אותי למשך שלוש שנים לפחות...
    לא?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Idozor צפיה בהודעה
    אני מסכים אבל שוב, בתקציב הנתון זה יהיה הרבה כאב ראש למצוא כלי כזה בשנתון נמוך שאכן שמור(בדיקות חיפושים וכו')
    בעוד ה125 אוכל למצוא אחלה כלי שנתון יחסית גבוה בלי יותר מדי כאבי ראש שיוכל לשרת אותי למשך שלוש שנים לפחות...
    לא?
    כן.
    תראה אם יש לך אפשרות לגרד עוד 3000₪-4000₪ שקל אז תוכל לרכוש 250 סמ"ק בשנתון טוב.
    מעבר לזה,125 סמ"ק ישרת אותך היטב.

Junior Member
    אם תרצה להתעניין אני מוכר קטנוע ג'ט 14 שנת 18. יושב וממתין שמישהו יקח אותו אחרי מעבר לאופנוע.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    כן.
    תראה אם יש לך אפשרות לגרד עוד 3000₪-4000₪ שקל אז תוכל לרכוש 250 סמ"ק בשנתון טוב.
    מעבר לזה,125 סמ"ק ישרת אותך היטב.
    הבנתי תודה רבה! הלוואי והיה לי אתכם לידי ברגע שאמצא משהו טוב לראש שקט, תודה רבה לכולכם!

Senior Member
    האקסבו מושלם, רק חבל שאין לן ABS.
    הייתי ממליץ לך לחפש קימקו דאון טאון, חלקם הגיעו עם ABS.
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    מאז שהחלפתי הנאצי מניע כמו כלום בכל טמפ' שלא תהיה ובכל מצב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    תעבור לאשכול הבא סבא