חששתי מאוד מעניין החום הידוע לשמצה בכתומים, לא יודע לגבי שאר הדגמים והשנתונים אבל ב- 1090 2018 אין בעיה.
מבחינת נוחות להתנהלות עירונית שאיננה טיולים די סבבה חוץ מהמזוודות המקוריות שהם מופת לעיצוב וטמטום.
האחורי קטן מדי והצדדיות רחבות מהכידון שגם ככה רחב.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
יש מצב לקחת כלי שעומד בסוכנות לנסיעת מבחן?
אם לא, אז יש טעם לקחת כלי עדכני (לפעמים כמה דורות קדימה) מסוכנות מכירות?
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
ביום חמישי התפנה לי חצי יום, סוף סוף הזדמנות לעשות סיבוב בת"א.
בדרך עברתי ליד המגרש של מאומן, נכנסתי ולמזלי הפרלמנט היה נוכח. כמה דקות אחרי הגיע גם גידי.
שיתפתי אותם בלבטים שלי וקיבלתי כמה המלצות ודעות נוספות. חמוש, עשיתי את דרכי לרחוב הרצל - סיבוב טריידאינים.
ראיתי וניסיתי דגמים שונים, פגשתי ושוחחתי עם מוכרים רבים. לצערי, לאחר 4 שעות הסתובבויות, לא מצאתי אופנוע שיעמוד בדרישות שלי.
סוף היום התקרב וגם עייפתי, אבל אין לחץ לקנות.
אבל משהו דיגדג לי. החלטתי לחזור ולהעיף מבט שוב בחיה מעניינת שעמדה במוטוספורט.
crf1000 2016 מפוצץ שיפורים ושידרוגים, על הנייר כלי פצצה אבל בכלל לא היה על הכוונת.
ואז נזכרתי בעצתו של גידי - אפריקה יעשה כל מה שאתה מבקש וגם שטח.
ישבתי קצת עם דניאל, זרקנו קצת מספרים ופתאום העסק ניהיה מעניין.
הלכתי לישון על זה.
אחרי קצת מחקר ומחשבות, החלטתי שאני מוכן לנסות ותיאמתי עם דניאל פגישה ליום ראשון.
נסיעת מבחן קצרה, קצת ניירת והרבה שיחות טלפון עם פול - יצאתי עם אפריקה טוין - לעת עתה יקרא "החרגול".
כבר באותו הערב ציפתה לנו נסיעה לחיפה וחזרה למרכז. זו היית אחלה דרך להשוואת לויסטרום, פרט לנוחות המושב האפריקה טוב בכל פרמטר (לא מפתיע).
למרות זאת היה דבר אחד שהפריע לי, המתלים היו סופר קשיחים. ידעתי שהוא מגיע עם קפיצי hyperpro אבל לא יתכן שזה הופך אותו לקפוצני כל כך.
התוכנית למחרת (היום) הייתה לעלות לצפת, לבקר משפחה, הפעם הרכיבה תיהיה בזוג. קמים מוקדם, קופצים לקלפי ויאללה להוציא סט כלים.
מכוון את המתלים לפי הספר ומקווה שזה יהיה מספיק טוב. לחץ אויר, דלק ולדרך.
לונג סטורי שורט - אני לגמרי התלהבתי מהאפריקה, מתקפד מצויין בעיר ופקקים, שיוט מצויין ונח - גם במושב האחורי.
רצועת כח קצרה(8Krpm) אבל לינארית ובעלת מומנט בריא, פשוט כיף.
אני רוצה לנצל את המקום הזה להודות לדניאל ממוטורספורט. גם כשהעיסקה הייתה כבר סגורה הוא המשיך לעזור בשמחה רבה.
לקח לי כמה שעות לסגור את הביטוחים ועוד כל מיני סידורים. בזמן הזה אירחו אותי יפה, כל שאלה שעלתה קיבלה תשובה. דניאל אפילו הרים טלפונים בשביל לברר ולעזור לי.
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
נשמע ונראה פגז, תתחדש ורק רכיבות טובות!
Tracer 900
תתחדש ! נראה חלום.
רכיבות בטוחות.
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
ביצעת טרייד ויסטרום לאפריקה?