ברוך הבא לפורום.
1. בתקציבך לא ברור לי למה אתה בכלל מסתכל על קסדה יד שניה (בטח כשמדובר בls2). אשמח אם תשפוך בפנינו קצת אור בנושא...
2. יש עכשיו בסוף השנה מבצעים טובים על קסדות שארק 900 בתקציבך.
שלום חברים
אני מעוניין לקנות קסדה יד שניה בסביבות ה700 שח
אני מלבט ביו מספר קסדות והייתי רוצה את עזרתם
אני יודע שבסופו של דבר אין תחליף לניסיון אמיתי ומדידה של הקסדה אבל בכל זאת לפני שאני מטריח את עצמי ואת בעלי הקסדות שלגבהן אני מתלבט
הייתי רוצה להיסגר על המספר המינימלי ואז ללכת לנסות ולמדוד אותן
בנוסף אני מרכיב משקפיים אם זה אמור לשנות משהו
ואני רוכב על DOWN TOWN 350
ההתלבטות היא בין הקסדה של
1. X-lite דגם x-661
2.LS- carbon fiber
3. CABERG לא יודע את הדגם מצרף תמונה
תודה רבה לעוזרים !
ברוך הבא לפורום.
1. בתקציבך לא ברור לי למה אתה בכלל מסתכל על קסדה יד שניה (בטח כשמדובר בls2). אשמח אם תשפוך בפנינו קצת אור בנושא...
2. יש עכשיו בסוף השנה מבצעים טובים על קסדות שארק 900 בתקציבך.
יד שניה משומש? ככה את מעריך את המוח שלך?
לא הייתי חושב על זה בכלל.
הרצון לחסוך כסף הוא מובן, אבל יש דברים שצריך לקנות חדשים.
קסדה-בין הראשונים.
מסכים עם כל הדעות לגבי קסדה יד שניה שנכתבו מעלי.
לגבי הקברג, יש לי כזאת (caberg drift),היא נוחה וקלה יחסית, עם משקף גדול שמאפשר שדה ראיה רחב, משקף שמש לא רע והכנה לדיבורית. הריפודים פריקים לגמרי ומאוד נוחים על הפנים. בחסרונות היא מאוד רועשת (מאוד), ובקיץ לא ממש מרגישה מאווררת. בחורף כן מרגישים את האוורור, אבל הוא לא מרגיש הכי טוב.
באופן כללי קאברג היא קסדה די זולה וב 900-1000₪ אתה יכול לקנות חדשה, לך למוטורייב ברחוב בגין בת''א, הם מייבאים אותן.
תודה רבה לגבי התגובות של חברי הפורום
לגבי החיפוש חיפשתי קסדות כאלה שנלבשו מספר פעמים מועט או כאלה שקנו ולא היו מרוצים
אני לא בעד ללבוש משהו יד שניה שעבר שימוש רציני
אבל אם קנו ולא אהבו או קיבלו מתנה ולא בדיוק צריכים אותה אז זאת אחלה הזדמנות
לגבי המחירים של סוף שנה בכנראה שלא הייתי מודע להן ובאמת אני אבדוק בחניות
פשוט החשיבה שלי היתה שקסדות ממש פשוטות בלי ריפוד מתפרק או דברים שהם קצת יותר מבסיסי מתחיל בסביבות 400 -500+
והקסדות שעלהן אני מתלבט עולות 1200+
אז 700 לפני מיקוח ו500 אחרי יכול להיות שזה מחיר טוב
למרות שברור שהייתי מעדיף את אותה קסדה חדשה בסביבות ה900 שח
אני באמת אלך לעשות סיבוב במספר חניות ואבדוק האם יש הנחות לקראת סוף השנה
כמו כן אני מירושלים אז קודם אבדוק באזור שלי ובמידה ואני לא יהיה מרוצה אני אסע לתל אביב
אולי באמת כדאי שאקנה קסדה חדשה...
LS2 קרבון קניתי לפני כשנתיים ב1500,לא יכל להגיד .
קסדה די טובה.
בעייה רק היתה להתקין דיבורית
יש לי קסדה של Airho (חברה איטלקית ברמה טובה) שנחבשה פעמים ספורות ולא נוחה לי .
היא במידה M ובמצב חדש.
עלתה בזמנו 1200 ש"ח ויכול לעשות איתך העברת בעלות תמורת 400 שח בלבד.
כמובן בתנאי שתתאים לך.
פנה בפרטי אם זה מתאים לך.
ערן
בירושלים תקפוץ ליוני אופנועים שם תמצא שארק כאמור. כמו כן תקפוץ בקרבה ל Apex לבדוק אם יש משהו מעניין (בטוח תקבל שם הצעה הוגנת ושרות מרצה).
אגב, אינני נגד קניית קסדה דנדשה מרוכש פרטי מיד 2 בדומה למה שאתה מחפש - כל עוד שברור שהקסדה לא עלתה על הכביש או שיש סימני נפילה ושפשופים לא קוסמטיים שלא בגדר ישיבה על המדף. יחד עם זאת, אני לא חושב שבתקציבך הקסדות אליהן אתה פוזל מצדיקות את הסיכון/חיסכון.
שים לב יש המון דרכים לחסוך במחיר של קסדה, קסדה יד שנייה היא לא אחת מהם.
אני יכול להתחבר לחוסר תקציב שאפשר להוציא במכה אחת, אבל עכשיו יש מבצעי סוף שנה
בכל סוכנות שתבחר, לך, בחר קסדה טובה, רצוי אחת שקיבלה תוצאות טובות במבחן שארפ
(כן אני מכיר את הוויכוח ועדיין לדעתי זה שווה משהו) ובעלת תו תקן אמתי. חלק את התשלום
ל-10 תשלומים כך שבפועל אם תקנה קסדה במחיר של 1200 ש"ח תשלם כל חודש 120 ש"ח
סכום סביר לכל הדעות בלי לרכוב עם פח זבל על הראש.
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 26-12-2017 בשעה 08:23.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לא מבין את הגישה הזו, אני קניתי כבר פעמיים קסדות של ARAI שהיו בשימוש כמה שבועות ולא התאימו לקונה המקורי, במצב חדש ובמחיר פחות מחצי (די משמעותי 1300 שקל במקום 3200 בחנות). היד2 מלא בקסדות כאלה.
לדעתי ללכת לחנות, למדוד את מה שמתאים הכי טוב לראש היקר שלנו ולחפש ביד2. גם עוזרים לחברים מהתחום וגם מרויחים כמה לירות על הדרך.
למען האמת גם אני לא מבין את ההתנפלות זות בקניית קסדה יד2 .
כל אחד יכל להחלית לאצמו -כדאי או לא,אבל לא מדובר כאן על אזה קסדה סיני לא ידוע מאליאקספרס.
קסדה חדשה\כמעת חדשה,שקנו אותה לפני זמן קצר מאותו חנות... שאתה תלך לשם.אחרי שבוע -שבועיים יתברר משהו שמפריע.
זה עוד ממש מעניין
מה יש מיוחד בLS?(בטח כשמדובר בls2)
כי זות לא אראי או ...שוברט?
אם יצא לך בינגו בדיוק מה שאתה מחפש ובמצב חדש, סבבה.
אז נגיד מישהו ימדוד קסדה ספציפית בחנות, עכשיו הוא יתחיל לחפש משומשת מאותו יצרן דגם ומידה?
עברתי על מודעות ביד 2, ההתרשמות שלי שברוב המודעות לא מציינים בת כמה הקסדה או מתי יוצרה ,אם נפלה או ספגה פגיעה ועד שתגיע גם לא תדע מה מצב הריפודים שלה וגם לא דיברנו על זה שאולי אתה גר בפתח תקווה והקסדה בנהריה.
בענין הזה, שכל אחד יעשה מה שבא לו, כל אחד עם איך שהוא מעריך את המוח שלו (וגם את הזמן שלו, והמבחר שיש בחנויות בעיקר כשיש מבצעים).
יש הבדל בין קסדה חדשה שנמכרת כיד שנייה, לבין קסדת פח משומשת, יד שנייה.
העניין שצריך לבדוק טוב והבדיל בין השתיים, להתאים לראש בדיוק כמו שעושים בחנות.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!