עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 33

אשכול: הכרזת טראמפ

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    מצידי תחשבו עליי כעל מטורלל עם כובע מנייר כסף, אבל אתם ברצינות מאמינים למילה שיוצאת מהפה של הבובות האלה?
    יש כל כך הרבה ביזנס מתחת לפני השטח, כל כך הרבה בעלי אינטרסים, מה שאנחנו רואים זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לראות. שלום יכול להיות מושג ללא בעיה, אך אינו כלכלי לבעלי האינטרסים ולכן הינו בגדר חלום רחוק.

שלוש מערכות בחירות שלדעתי חוץ מלהיות תזמון טוב להלבנות כספים, לא עשו דבר. כפי שמארק טווין אמר - אם בחירות היו משנות דבר, הן לא היו חוקיות.

טוב, די, לא בא לי להכנס לזה עכשיו כי זה לא יפסיק.
    בוא
    אם חלילה תיפול באמצע כרך ערבי זה בדיוק כמו שערבי יפול על דלתך?
    יענו ג'ארכ קאריבכ ואלו רק המנהיגים שמסכסכים ?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    בוש ג'וניור העביר לשרון מכתב היסטורי שנחגג בפרהסיה ובו הכרה אמריקאית בגושי ההתנחלויות. הגיע אובמה וניגב במסמך הזה את הישבן. הוא לא היה שווה את הניר שהוא היה כתוב עליו.
    אובמה עצמו הכתיב והעביר דקלרציה מטומטמת במועצת הבטחון של האו"ם בעודו געגע צולע במיוחד. הגיע טראמפ, ניגב בדקלרציה הזו את הישבן והיא לא היתה שווה את הניר שהיא כתובה עליה.
    אלה רק אנקדוטות מהזמן האחרון אבל פח הזבל של ההיסטוריה הוא בור ללא תחתית ולמרות שלאף אחד אין מושג איך הדברים יתגלגלו, ברירת המחדל של התכנית (הדי חיובית) הזו היא לסיים באותו מקום שבו סיימו תכניות ויוזמות אחרות.

אם חוזרים לציונות, הציונות הבינה דבר אחד מהותי וזה שזבלת בינלאומית לחוד ומעשים בשטח לחוד. העליה הראשונה קדמה בעשרות שנים להכרזת בלפור כשהריבון בשטח לא חי על ויסקי ופודינג אלא על קפה וקאימק. בכל יום עצמאות אנחנו לא מהללים את הלורד בלפור ואת הממלכה אלא שרים את המילים של אהרון זאב "נס לא קרה לנו, פח שמן לא מצאנו. בסלע חצבנו עד דם ויהי אור" וזוכרים את האמת האבסולוטית שביטא בן גוריון :"עתידנו אינו תלוי במה יאמרו הגויים, אלא במה יעשו היהודים".
    אמן ואמן. חותם על כל מילה, רק שהנסיבות (מתייחס רק לפן ההצהרתי) שונות מבוש ואובמה. העולם הערבי לא עם הפלסטינים, לאירופאים קצת נמאס וארה"ב ציונית מאי פעם.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אם תשאל את הפלסטיני הממוצע ברחוב מה הם רוצים (או יותר נכון את מי הם רוצים), רובם כנראה יגידו שהם רוצים להיות חלק ותחת ממדינת ישראל. בלי טרור, בלי שטויות, אזרחים כמוני וכמוך. הבעיה היא השלטון שלהם (פתח חמס אותו שיט) שתפקידו לשרת את הנרטיב של אלו שנגזלה מהם מדינה, ללא קשר לאמת ההיסטורית. עד לאחרונה האומה הערבית שמרה על קו מאוד ברור של עלבון מההשפלה שהם קיבלו ורצון לנקום. בשנים האחרונות, לדעתי בעיקר בגלל שהנפט התחיל לאבד מקרנו והחברים עם הנפט כבר לא מחליטים מה יקרה בעולם, התחילה הפשרה עם חלק מהעולם הערבי העשיר. בנוסף, מלחמת הדת המוסלמית גורמת לכך שחלק מהאויבים ההיסטוריים שלנו הפכו להיות האויבים של האויבים הנוכחיים.
    היופי בטראמפ (יש שיטענו ההיפך) זה שהוא לרוב לא מדבר כמו פוליטיקאי אלא כמו כריש, לא מפריע לו לאיים ולהתנהג כמו ביריון. אבל כל זה כנראה עזר באופן די חלקי עד עכשיו. מה שכן, לדעתי צורת הדיבור הזאת דווקא כן יכולה לעבוד פה. אולי בהתחלה ההנהגה הפלסטינית תבעיר את הקרקע, אבל אחרי שתירגע האש יש סיכוי טוב לשנות משהו, בייחוד אם טראמפ יבחר לקדנציה שניה.
    אבל בתכלס הכל חרטא, כל נשיא אמריקאי שמכבד את עצמו מוציא איזה תוכנית שלום כוללת למזה''ת, שנשארת במגירת ההיסטוריה.
    קידוזו, אתה צודק שלפלסטינים אין צבא, אבל זה לא מנע מהם עד כה...
    מהם זה לא מנע, מאיתנו כן. קצת קשה להיזכר אבל צה"ל יודע לעשות די הרבה חזק ומהר כשלא מעקמים לו את היד במשפטיזציה בינלאומית ואת זה גם החמאס והחיזבאללה מבינים היום.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אנחנו פה בגלל הרבה סיבות, אבל העיקרית היא לא הצהרת בלפור, היא השואה.
    אני לא אוהב את הטיעון הזה (שמעלים הערבים) כי לשואה יש חלק רק שאני לא יודע לכמת אותו. אפשר באותה מידה להגיד שאם הבריטים היו מאפשרים ליהודים לעלות לארץ ישראל ולא חוסמים את האניות מספר הנספים בשואה היה קטן יותר ומלחמות ישראל, (במיוחד מלחמת השחרור) היו נראות אחרת לגמרי. הבריטים הם האחראים העיקריים לכל הבלגן שקורה במזרח התיכון.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    אני לא אוהב את הטיעון הזה (שמעלים הערבים) כי לשואה יש חלק רק שאני לא יודע לכמת אותו. אפשר באותה מידה להגיד שאם הבריטים היו מאפשרים ליהודים לעלות לארץ ישראל ולא חוסמים את האניות מספר הנספים בשואה היה קטן יותר ומלחמות ישראל, (במיוחד מלחמת השחרור) היו נראות אחרת לגמרי. הבריטים הם האחראים העיקריים לכל הבלגן שקורה במזרח התיכון.
    אני מסכים שמדובר בנקודה רגישה, אבל קשה להתווכח עם העובדות.
    החל מסוף שנות ה-80 של המאה ה-19 ועד סוף מלחמת העולם השנייה היה "חזון" למדינה.
    שנתיים אחרי סוף המלחמה הוכרזה מדינה יהודית.
    יש עוד סיבות? כמובן.
    אבל לשואה יש חלק גדול בזה.

Senior Member
    מציע לכולכם קצת לשמוע הרצאות של מרדכי קיידר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    מאז שהחלפתי הנאצי מניע כמו כלום בכל טמפ' שלא תהיה ובכל מצב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    תעבור לאשכול הבא סבא

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אני מסכים שמדובר בנקודה רגישה, אבל קשה להתווכח עם העובדות.
    החל מסוף שנות ה-80 של המאה ה-19 ועד סוף מלחמת העולם השנייה היה "חזון" למדינה.
    שנתיים אחרי סוף המלחמה הוכרזה מדינה יהודית.
    יש עוד סיבות? כמובן.
    אבל לשואה יש חלק גדול בזה.
    יש הבדל בין לראות שיש קשר לקביעה שהשואה היא הסיבה העיקרית למדינה. יותר נכון להגיד שהרצל ראה במדינה פתרון לבעיה היהודית. איזה בעיה? רק עוד שם מכובס לאלימות ואנטישמיות מצד האסייתים והאירופאים שכמובן התבטאו בשלטון הנאצי ובעזרת היועץ והתועמלן איש התקשורת והמדון, אל חוסייני. אם עוסקים בסיבות עיקריות אז ללא "הבעיה היהודית" לא היתה מדינה. או במילים אחרות אם לא היינו יהודים, לא היו רודפים אותנו ולא היתה לנו מדינה.
    על כך אומרים: תודה לאל תודה לאל- שיש לנו א-מדינתישראל.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    יש עוד מזרחנים והסטוריונים שלא התיישרו עם הקונספציה והאג'נדה האקדמית-ביטחונית.
    אליו בניגוד לעיתונאי המגזר מהסוג שלא יודע ערבית אני תמיד נוהג להקשיב.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Banned
    אני מתפלא על עצמי. בדרך אני רואה את עצמי כידען.
    אבל כנראה העתקתי בבגרות בהיסטוריה... שלושים שנה לך תזכור ...

מתברר שלעם המומצא יש כבר מדינה ריבונית מומצאת מאה שנים! ספר לבן וזה.
    https://youtu.be/e_XsgNlM7g0?t=374

ומכאן שתי גדות לה לירדן זו שלנו וזו גם כן

1200px-Irgun.svg.jpg

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מעניין, מזכיר לי משהו (לא מביע שום עמדה, אז לא לנבוח, ויזואלית זה פשוט קפץ לי לראש):
    IMG-20200131-WA0002.jpg
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)

Banned
    אם אתה לא מזהה את הכינרת, הירדן וים המלח מ0מאל בתמונה שצירפתי אחנו בבעיה

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    מעניין, מזכיר לי משהו (לא מביע שום עמדה, אז לא לנבוח, ויזואלית זה פשוט קפץ לי לראש):
    IMG-20200131-WA0002.jpg
    ליות שופך דם האדם ומגינו

מתי שהו בחיים תצטרך לבחור

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    "נֵס לֹא קָרָה לָנוּ -פַּךְ שֶׁמֶן לֹא מָצָאנוּ. בַּסֶּלַע חָצַבְנוּ עַד דָּם - וַיְּהִי אוֹר!"

Banned
    מיחלמז בכיתה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    IMG-20200131-WA0002.jpg
    הרבה מגינים וסמלי תקומה מרחבי העולם נראים כך. יש דמיון בסמלים אבל במהות התנועה הלאומית הפלסינית רחוקה מהציונות כמו מזרח ממערב.
    תנועה שחיפשה הגנה ולהשיב עם לביתו אחרי אלפי שנות רדיפה. עם שהשפעתו המבורכת על העולם בלתי נתפסת והשני שהומצא לא מזמן מתוך ההתנגדות לראשון ורק לקח מהעולם דם וכסף. לאחד מנהיגים בעל שיעור קומה עולמי ומטען רוחני חריג והשני שמנהיגיו מתבלטים בהפצת שקרים אלימות בורות ושנאה. האחד שדגלו והמנונו שואפים לשקט ושלום ושני שדגלו עוצב בידי קולוניאליסט בריטי. לבני אדם זכויות שוות אבל את ההבדלים בתרבויות אי אפשר למחוק.

אני לא מתייחס כמובן לדגל או שם עליך דיעות פוליטיות (כי אני באמת לא יודע) רק רציתי לאזן את הקונצטיה ההשוואתית שנוצרה כאן.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021