הים אותו ים
מהגרי עבודה ממצרים.
הזכרת ממש מעט את הבדאווים. מה שמזכיר לי בדיחה על גניבת נשקים בצאלים אבל למה ללכת רחוק, זה לא שיפו או ואדי ערה באמת שלנו.
איך אומרים הבילויים? ערביי הרצליה אחים
https://www.youtube.com/watch?v=3OX8JIBAId4
בואו נעשה קצת סדר מעולמי הצר והמעוות ותרבות הPC:
ערבים כאינדיווידואל אנשים טובים מסבירי פנים שישמחו לעזור ולתת.
הבעייה שלנו זה לא עם אותו האחד שרוצה לחיות בשקט את חייו ואפילו מעדיף את העם המשחרר (אנחנו שיחררנו את הארץ הזאת ולא כבשנו אותה) אלא עם האומה הערבית כאומה והשקר הפלסטינאי שעליו נתחיל בהקדמה קצרה או ארוכה:
1. בלסטין - המצאה רומית שחודשה על ידיי הבריטים. לא היה עם פלסטיני והם אפילו מתקשים להגות את האות P.
2. ירושלים לא מוזכרת כלל בקוראן, אצל השיעים אין בכלל איזכור אצל הסונים יש איזכור אחד שאפילו לא נושא את השם ירושלים.
3. הכיבוש העותומני של ישראל - ירושלים נשארה חורבות היא לא הייתה עיר בעלת שום חשיבות לדת המוסלמית ולסולטן העותומני.
4. אין כל זכר לתרבות או עם או מטבע או כל רמז לקיום של עם פלסטיני עד לסוף שנות ה60 של המאה הקודמת.
5. נכון חיו פה ערבים אבל הם הגרו מחצי האי ערב והתיישבו באזורים שונים ולמעט עריי נמל רוב האוכלוסיה הייתה ענייה ונחשלת.
הדתות שאכן צמחו פה הן הנצרות והיהדות ( דרוזים וכו הם יצאו מהאיסלאם בכל מקרה הם ברובם שותפי גורל עם המדינה והם בעיניי אחים לכל דבר - לגבי הבדואים אני מאמין שחלק מהאחריות למצבם מוטל על כתפי המדינה בכל מקרה למטה יהיה סיכום ).
נתקדם בזמן לשנות ה30 היטלר תורת הגזע, חאג' אמין אל חוסייני שהיה המופתי של ירושלים חבר לתוכנית של היטלר לטיהור העולם מהיהודים.
מה שהפך את נושא טיהור היהודים לאידיאולוגיה בקרב לא מעט מהמוסלמים ( שוב יש יוצאי דופן ואליהם נחזור בהמשך).
מאורעות תרפ"ט, הפרהוד בעיראק ורדיפת היהודים בעולם הערבי עוד טרם הקמת המדינה היהודית הכל היה חלק מהאידיאולוגיה.
1948 יישום תוכנית החלוקה ( במקור בוועידת סן רמו נתנו לנו חבל ארץ גדול יותר) הוקמה מדינה יהודית לקול התנגדותו של ג'מאל אל חוסייני מצאצאי המופתי הגדול של ירושלים שהוזכר קודם שקיבלו את דעות הליגה הערבית.
מלחמת העצמאות החלה ורק לציין שהשם פלסטין טרם הופיעה למעט פלסטיין - שהבריטים כינו את ארץ ישראל.
עד 1967 ירושלים עיר משנית שאזרחיה היהודים היו תחת רודנות האומה הערבית (ירדנית בעת שחרור ירושלים).
בעולם הPC מקובל לחשוב שאנו פתחנו במלחמת ששת הימים ואכן זה נכון רק שכחו שכוחות מעיראק נכנסו לירדן במטרה לשבור את הרצף הטריטוריאלי באזור מישור החוף, מייצרי הורמוז נסגרו לתנועת ספינות, פקחי האו"ם גורשו על-ידי הליגה הערבית וכוחות רבים הוזרמו לכיוון גבולות הארץ (במילים אחרות הם התכוננו למלחמה).
מלחמת ששת הימים נפתחה במבצע מוקד שבו חיסלנו את שדות התעופה ובכך אפשרנו לנו עליונות אווירית מה שהביא לבליץ על צבאות ערב.
כעת קצת סדר בפלונטר.
סוף סוף הייתה לנו כמדינה נקודת פתיחה טובה ( שכרון הכח הביא לנו מכה ב1973 אבל זהנושא אחר) ירושלים שוחררה ואנו היינו בעמדת כח.
הליגה הערבית הבינה שניצול הפליטים ( כן למדו מאיתנו ונכון אני מניח שאחת הסיבות לסיום המנדט הבריטי היא השואה ) ובנקודה זו הומצאה הפליטות של העם המומצא הוא העם הפלסטינאי (ארגון שחרור בלסטין AKA אש"פ הוקם ב1965 שנתיים קודם למלחמה).
אנשים שברחו מבתיהם מפחד מהיהודים ( אם בצדק או לא התוצאות בשטח הם משגשגים יותרמכל העמים הערביים מסביב) מנוצלים עד ליום הזה.
בעוד שבשאר העולם היו חילופי שטחים ופליטים נטמעו באוכלוסייה במזרח התיכון הם דורשים את זכות השיבה להם ולצאצאים שלהם ( למי שזה נדמה שזה לא קורה אז לעדכן שיש מושג איחוד משפחות והם מתחתנים עם השכנים מעבר לגבול).
ולמה כל ההסטוריה הזאת:
עד היום בקרב ערביי ישראל המוסלמים ( הנוצרים לא ממש נגדנו - ויודעים טוב מאוד מה יהיה גורלם תחת שלטון איסלאמי - ראו ערך בית לחם שם היו 80 אחוז נוצרים וכיום הם 20 אחוז נוצרים מכלל האוכלוסיה - עזה אין כמעט נוצרים ושוב נושא אחר) קוראים ליום העצמאות יום האסון הם מזוהים עם אחיהם הפלסטינים ואני לא זוכר שראיתי אי פעם דגל ישראל באף אחד מהכפרים הערביים שכן ביקרתי בהם (יום האסון ללא ספק האסון הכי טוב שקרה לעם המומצא או עם כל שהוא בעולם).
יש היום מעט התעוררות בקרב המוסלמים והבנה שמדינת ישראל טובה ומספקת להם ביטחון וחיים נוחים ואף מספר מועט שמתגייס לצה"ל (הבדואים כן תורמים אך ישנה נסיגה מסוימת מהמעט שאני קורא על הנושא )
המוסלמים חיים פה בביטחון ורווחה ולצערי (וזו התחושה שלי ואף אחד לא חייב לקבל אותה) הם חלק מהאומה הערבית ולא פחות חמור מזדהים עם הרדיקיליזציה האיסלאמית.
ברגע (אם ) שהמאזן הדמוגרפי ישתנה לרעתנו או באופן כזה או אחר אנו נמצא את עצמנו במלחמה אני שואל את עצמי כמה מהם באמת יסכנו את עצמם למען העם היהודי
להערכתי כמעט אף אחד מהם ( בין אם מפחד ממה שיעשו להם או מכל סיבה אחרת).
אז נכון שיש המון אנשים טובים אבל אנו נמצאים במזרח התיכון בה אין מקום לחלשים!!
לגביי אותם אלו שכן תורמים למדינה וללא קשר לדת (אני יודע שזה קצת סותר את הכתוב למעלה או שלא) צריך לדאוג לטפח ולקדם.
מציאות מוזרה ללא ספק.
![]()
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 04-02-2020 בשעה 15:19.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הים אותו ים
מהגרי עבודה ממצרים.
הזכרת ממש מעט את הבדאווים. מה שמזכיר לי בדיחה על גניבת נשקים בצאלים אבל למה ללכת רחוק, זה לא שיפו או ואדי ערה באמת שלנו.
איך אומרים הבילויים? ערביי הרצליה אחים
https://www.youtube.com/watch?v=3OX8JIBAId4
צ'מע
אני לא יודע מה שלנו.
מה שאני כן מצליח להבין וזה באמצעות הערבית העילגת שכן יש לי שיש כאלו שטוענים שמה שכן שלנו לא באמת שלנו ופה בעצם המחלוקת.
תוסיף לזה קריאות למדינה מהים אל הים ( משתי צדיי המתרס) ונקבל ו כאב ראש אטומי שאקמול לא ממש יעזור.
לטעמי ויסלחו לי כל חבריי הפרדה זה המפתח להשרדות המדינה היהודית ולא מטעמי שינאה כי אני באמת לא שונא אף אחד פשוט לי כיהודי אין לאן ללכת ואני לא רואה את הראש או של ילדיי מתגלגל על הריצפה במסגרת מלחמות הדת שמתחוללות מעבר לגבול.
אני מניח שגם תושביי המשולש והפזורה מסביב מתחילים להבין את זה ולא ממש רוצים להצטרף לאחיהם הפלסטינים למדינה שמתהווה מסיבות מובנות.
אז יאללה מי בא לחגוג את יום העצבנות ה71 של דאוולאת איל אישראיל.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI