עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 19 מ 19

אשכול: אופנוע A1 ראשון

Senior Member
    בחירת אופנוע היא דבר סוביקטיבי ולא בהכרח רציונלי ככה שזה לגיטימי לחלוטין להעדיף אופנוע בגלל המראה שלו ואם אתה ממש נעול על הבנלי אז זה בסדר.
    אתה קונה אופנוע חדש עם אחריות, אני לא חושב שאתה צריך להיות מוטרד יותר מדי מהאמינות וגם לא מהתחזוקה. גם הביצועים כנראה לא צריכים להטריד אותך - לא משום שהם טובים (הם לא) אלא משום שאתה מגיע משנים ארוכות על קטנוע 125 סמ"ק ישן ויחסית אליו, הבנלי הזה כנראה ירגיש כמו טיל.

מהנסיון המוגבל שלי, הדבר העיקרי שצריך להדאיג אותך זה ההתאמה הארגונומית. אם הישיבה נמוכה מדי או שהרגליים גבוהות/כפופות/רחוקות באופן לא נוח אז תעבור הלאה. יש לבנלי גם גרסת אדוונצר 250 (וגם אדוונצר 500) - שב עליהם בסוכנות בשביל לקבל רושם.

20 מטר הלאה באותו הרחוב נמצאת הסוכנות המרכזית של אבניר. אחרי שאתה מסיים את נסיעת המבחן, תכנס ותתיישב על הסוזוקי 250ים, רק בשביל שיהיה לך רפרנס להשוואה מול כלים מקבילים מיצרן נחשב יותר. בדרך, בשביל הסקרנות, תסתכל על ההוסקוורנות 401 שנמצאים שם בשביל לקבל מושג איך נראה כלי דומה ברמה גבוהה יותר. עם האוכל בא התיאבון...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אתה קונה אופנוע חדש עם אחריות, אני לא חושב שאתה צריך להיות מוטרד יותר מדי מהאמינות וגם לא מהתחזוקה. .
    זה לא מדויק בעליל.
    היית רוצה לבלות כל 3-4 חודשים במוסך בגלל תקלות כאלה ואחרות?
    גם אם הן מתוקנות במסגרת אחריות?
    מה עם הזמן שאתה מבזבז? הזמן שהכלי במוסך?
    אני לא טוען שזה מה שייקרה, אבל אחריות לא מחליפה אמינות.

Senior Member
    ברור אבל ממה שקראתי, זה פחות סביר בכלים האלה.
    סימן השאלה הוא באופן שבו הם צפויים להזדקן כשברור שאבדן הערך (היחסי) יהיה גבוה. זה כלי זול מאוד והדברים האלה כנראה פחות מעניינים את פות"ש.

Junior Member
    אמינות לא ידועה אבל עם אחריות שנתיים במחיר הזוי לגמרי, (20 בשביל הnk250 מהיצרן) לא רכבתי עליהם כי רציתי 500 וה400 שלהם כבד מאוד אז נרתעתי, אבל ה250 בשביל דיל כזה דיבלי לא לבדוק.