וזה אומר?
איפה לשנות, מאיפה לקחת?
לצורך העניין אני מדבר איתך עד 500 סמ"ק.
להעלות את רכיב העמסה על המכוניות, לגרום לפול להתפשר, לשנות את הפיצויים של התאונות?
דבר במספרים ודוגמאות, פתרון מעשי.
להכיר הקטנוע כפתרון זול לבעית תחבורה בת"א וסביבה.
על שקר. קודם כל צריך להבין שמדובר בביטוח של קטנועים ויחסית קטנים. ביטוח על CBR1000RR ושאר מפלצות לא הולך לרדת בשום מקרה.
לי מפריע יותר שקבל שעולה $7 בארה"ב עולה כאן 250שח לפני עבודה. מספרים אמיתיים, מניסיון אישי.
זה מה שמפריע לך? שקבל עולה 7$ עולה כאן 250ש"ח?
קבל זה שוק חופשי ומשוכלל כמו שאתה טוען כאן כל רגע פנוי. אתה רוצה תזמין מהמוסך אתה רוצה תביא במזוודה באינטרנט וכו'.
ביטוח חובה - זה לא שוק חופשי ואם הוא לא חופשי הוא יותר דומה למס מאשר לביטוח, ועל כן הגיוני שיהיה לו מחיר הגיוני.
לגבי הטענה הקודמת שלך שחברות הביטוח מפסידות - אני מוכן מחר בבוקר לפתוח חברת ביטוח שכל מה שהיא תעשה זה יהיה רק לבטח אופנועים וקטנועים בחובה צד ג' ומקיף. והייתי יוצא רווחי בלי לחפש ביטוחים מהצד (אבל נערי האוצר ששומרים על מקום העבודה הבא שלהם דאגו שזה יהיה כמעט בלתי אפשרי לפתוח חברת ביטוח חדשה בלי שקוראים לך תשובה/אריסון וכו')
תוריד את החלק של ה"חובה" ותכסה כל תאונה כמו החלקה במדרגות.
אם צניחה חופשית או טיפוס הרים מכוסה בביטוח רפואי, אני לא רואה סיבה שהנסיעה שלי לעבודה לא תהיה מכוסה.
מי שרוצה כיסוי הזוי או פיצויים שיעשה ביטוח פרטי וירד לי מהגב. ברגע שזה יפסיק להיות חובה, אנחנו נראה תחרות אמיתית על מחירים ועל התנאים המוצעים.
אתה תראה שלא רק שנזכה לביטוח איכותי יותר שתפור טוב יותר לרוכב, אלא גם ביטוח זול פי כמה וכמה לרוב המוחלט של הרוכבים.
אני אהיה נחמד איתך על ריסק פרמיה ופיצויים - ביטוח חובה ל10 שנים שאני מבטח = 50,000ש"ח
חברים שנפצעו וגם שילמו קיבלו סה"כ כולם יחד מהביטוח בערך 3 מיליון ש"ח.
לביטוח יש ביטוח משנה.
ובכל תאונה גם החובה של הנהג הפוגע משתתף.
כל רוכבי האופנוע שאני מכיר לא עולים על האופנוע בבוקר במטרה להחליק ולהכנס במעקה בטיחות ולהשתקם.
אז הריסק שאתה כ"כ מדבר עליו לא כזה נורא.
כי עד לפני כמה שנים מחיר הביטוח היה יותר נמוך ממה שהוא עכשיו. וראה פלא חברות הביטוח עדיין רוצות שנבטח אצלם את החובה של האופנוע שלנו.
דובר על זה כבר הרבה.
הביטוח אכן לכאורה "מסובסד" אז זהו שהוא לא.
נתנו מתנה של מיליארדים לחברות הביטוח ואז חברות הביטוח החליטו להרוויח יותר והוציאו את האופנועים שעליהם הם מפסידים קצת והפרידו ביניהם לכל השאר.
שיא החוצפה. זה כמו שביטוח לאומי וקופת חולים תפריד מהביטוחים שלה את כל מי שמעשן,שותה,יש לו עבר של מחלות במשפחה וכו'..
זה אמור להיות נטל משותף ולא רווח מקסימלי. זה ביטוח חובה. לא טוב להם?? שיחזירו את כל הביטוחים למדינה ויפסידו כמה מיליארדים.
לא קראתי את כל הדיון אבל נראה שאנשים מתווכחים על דברים שלא קיימים. וחבל.
חברות הביטוח אינן מפסידות כסף. נקודה. הן רק מרוויחות.
כדאי שתקראו
https://www.mitsu.co.il/?cat=23
תשמע יוצא לך קצף מהשפתים עם מילים כמו שקר. דמגוגיה. שקר מוחלט. פופוליסטית נטו בלי שום גיבוי.
למשל כאן.
כל נערי האוצר ריפדו את מקום העבודה הבא שלהם.
נגיד ידין ענתבי
https://www.mitsu.co.il/?p=3226
לא נותר לי אלא לקרוא לך קשקשן מתלהם אם למיצו אתה קורא פופוליסט.
פה אני מפסיק את הדיון איתך.
שמישהו אחר יבלע את הפיתיון בלהגיב לך.
נתחיל עם זה שהאוצר לא מוכן שיפגעו לא בהכנסות. הדוגמה האחרונה שאני אוהב זה מס נסועה כהכנה ליום שבו אחוז גדול מהרכבים יהיו חשמליים (המס יגיע לפני הרכבים :-).
ביטוח חובה היינו אחת מהפרות החולבות של מדינתנו (במכלול של הדברים) שמכניסה כסף למדינה מהרווחים של חברות הביטוח. אז אם אתה לא רוצה שייקחו לך כסף מהכיס האחר (רמז, רוב המדינה לא רוצה), תצתרך למצוא מקור אחר. אחד הרעיונות שאוהבים פה שזה סוג של כיס אחר זה "סבסוד" יותר גדול מהרכבים, כי אופנועים זה טוב. נחש מה בעלי הרכבים חושבים על זה. איך שאני רואה את זה הדרך היחידה לשינוי היא הוספה של הרבה רוכבים, אולי זה יקרה ככל שהמצב בכבישים יהיה רע יותר.
אני באופן אישי מעדיף עוד בתי חולים, עוד מיטות, שילדים לא יהיו 40 בכיתה ........
אחרי שכתבתי על מה אני מעדיף נזכרתי בעוד פיתרון. הוספת בתי משפט, שופטים ועו"ד, אולי אז המחוקקים יזכרו שזו הייתה אחת הבעיות שניסו לפתור מלכתחילה.