לאמל"קים שביניכם - קפצו לסוף הסיפור.

אז ככה:
לפני כשבוע מכרתי את ה07 שלי אחרי שלפני שנה קרעתי ממנו את הניילונים, הוא התחיל קצת לשעמם אותי.
ידעתי שאחריו אתקדם ל09, אבל גיליתי שהמנוע שלו לא הולך יד ביד עם הבלמים, כמו לנסות לבלום האמר בסגנון פרד פלינסטון - ולכן קיימת גרסת הSP, אז ננעלתי...

...עד שפגשתי אותו ברחוב, האח הבכור עם המנוע שהוא הכבשה השחורה במשפחת הנייקד, ה10.
ניגשתי לרוכב, אדם בוגר, התחלנו לדבר - הוא אמר, כששאלתי מה כדאי לי, ששני הכלים אמנם חוליגנים חולניים, ההבדל ביניהם הוא שה10 לא יהרוג אותי, וה09 יוודא שאמכור אותו כמו כל הילדודס ביד2 - אחרי שעתיים וחצי מהקנייה, בגלל שבא לו להשאיר אותי מרוח באופן שווה על הכביש, כמו סנדוויץ' טוב.
אז יצאתי מנקודת הנחה שהוא בוודאי ימליץ על הגרסה המשופצרת, שוב, הSP. באופן מפתיע הוא דווקא המליץ על ה10 ה"רגיל" בגלל שאין לו התערבות עם הבלמים הסמי-אוטומטיים, עובדה נוספת, עוד משהו, וכו' (אני לא זוכר, הייתי בסוף יום העבודה ועייף, אז סיכמתי את זה בראש ככה: חוויית הרכיבה הנעימה יותר היא על ה10).
אבל אני קצת בספק לגביו, גם בגלל המראה הזבובי שלו מנגד לדרקון המשולש, וגם כי עליתי פעם על הקטאנה, והבנתי שאולי 4 קשיות זה קצת שמן מדי להשתחלות בתנועה עם צפיפות תחבורה מהגבוהות בעולם וקצת חזק מדי למדינה שבה כדי להגיע מקצה לקצה, אין מספיק מרחק להעביר אפילו להילוך שני.

הסוף כבר כאן!!! - לסיכומו של דבר, אני מתלבט בין 2 (4) כלים:

MT-09: הכי זול מבין כולם, ועם אפשרות לבחור צבע - ראיתם את צביעת האפור מט החדשה של ימאהה?! האבה האבה! - אחרי הכל, גם היופי חשוב.

MT-09SP: אתם יודעים, אוהלינס וזה, גרסה משופרת בדיוק לפי מה שהדוקטור הציע למטרופל כדי להישאר שפוי, אמנם לא הצביעה הכי אש... אבל יפהפייה! שלא תחשבו שאיבדתי את זה.

MT-10: וול, למה לעבור דרך ה09 כשאפשר לדלג לטופ ולהישאר שם? מה גם ששמעתי עליו רק טוב מאז שהתחלתי לבדוק מי מה ומו.

MT-10SP: אה... אם כבר אז כבר? אני חושב שזה די מסביר את עצמו, הוא משופר ומוודא שיש לי יותר סיכוי שאשתי לא תישאר אלמנה עשירה ובודדה, מי יכול לדמיין את עצמו עם הון מהביטוח?! הרגשה נוראית...

אשמח לקבל כל דעה ותגובה!