אם אתה מאיזור ירושלים,יש לי זוג בוקים,בוקסה מגנטית לפלאגים במידה המתאימה לדגם ומפתח אוניברסלי לפילטר שמן,אשאיל לך בשמחה.
יש לי פוקס שנת 2006 וביצעתי טיפול לבד,אתה יכול להגיע לקרטר גם בלי להרים את הרכב,אבל קח בחשבון שהגישה לא כ"כ נוחה ותצטרך להפעיל הרבה כח כדי לפתוח אותו, מה שגם יכול לגרום לקלקל את הבורג ריקון(מדבר מנסיון,בטיפול שעשיתי ניסיתי לעבוד בלי להרים את הרכב והמפתח החליק והרס קצת את הבורג,הייתי חייב להפסיק את הטיפול ולקנות בורג חדש,אח"כ לא לקחתי סיכון והרמתי,היה הרבה יותר קל ונוח.)אל תשכח להחליף פילטר שמן גם שם הגישה די נוחה.
פילטר אויר זה ממש שטויות,בנוסף בתיבת האויר מיתחת לפילטר יש מגרעת קטנה עם סוג של ספוג ספוג בשמן מלוכלך,בדקתי בזמנו כנראה שלמגרעת הזאת מחובר צינור עודפים כלשהו אני השארתי ככה בינתיים בטיפול הבא אנסה לקנות ספוג כזה ולהחליף.
פלאגים, הגישה נוחה, טיפה עמוק אבל גישה נוחה,שים לב שכדאי לתת לרכב להתקרר לפני שאתה מנתק את הכובע פלג הוא עלול להתקלקל כשהפלאגים חמים ואתה מושך בכוח,בנוסף שים לב שהפלאגים של הפוקס הם ללא שייבת נחושת אלא סוג של קונוס ובמקרה זה יש להבריג עם היד ואח"כ להדק עם הבוקסה רק כרבע סיבוב לא יותר .(אם זה היה עם שייבה מדובר על כ שלושת רבעי סיבוב בפלאג חדש.אם אני זוכר נכון אתה צריך שם בוקסה 16 אבדוק מאוחר יותר ואעדכן.
החלפת נוזל קירור כמו שאמרו לך כדאי לפרק צינור תחתון על פני פתיחת בורג ברדיאטור,יש לבדוק איך מנקזים אויר בדגם הזה,אישית לא החלפתי עדיין אז לא ממש יודע חוץ מזה שמדובר בנוזל קירור אדום.
בהצלחה.