תוצאות 1 עד 15 מ 50

אשכול: מצלר משיקה צמיג חדש - SPORTEC M9 RR

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    חיפשתי קצת מידע בנושא. כשאין מידע על מוצר צריכה פופולרי או שקיפות זה מריח לא טוב. נראה שהניחוח עולה מאנשים משרד התחבורה ואיגוד לשכת המסחר. אם משתלם לטוס לחו"ל ולהביא בידיים צמיג בעלות דומה ברור שיש כאן כשל. להערכתי למחוקק לא תהייה ברירה והלחץ לאפשר לצרכנים יבוא אישי בסופו של יום יפרוץ את החסמים.
    הקטע הוא להזיז את התחת ולפעול, ככבוצה כיחידים כאלה שיש להם מהלכים בתחום או בעלי ידע,
    תלונות רשמיות על תאגיד כובל, תלונות רשמיות ועתירות לבתי משפט ע"י משפטנים, לעורר עניין במדיה
    החברתית רעש כן הרבה רעש....

אולי באמת כדאי כבר לשים סוף לדברים?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    הקטע הוא להזיז את התחת ולפעול, ככבוצה כיחידים כאלה שיש להם מהלכים בתחום או בעלי ידע,
    תלונות רשמיות על תאגיד כובל, תלונות רשמיות ועתירות לבתי משפט ע"י משפטנים, לעורר עניין במדיה
    החברתית רעש כן הרבה רעש....

אולי באמת כדאי כבר לשים סוף לדברים?
    יותר קל להגיע לירח מאשר להביא צמיג ביבוא מקביל מסודר.
    להביא זוג במזוודה פעם בשנתיים יותר פשוט.

ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    יותר קל להגיע לירח מאשר להביא צמיג ביבוא מקביל מסודר.
    להביא זוג במזוודה פעם בשנתיים יותר פשוט.
    כי אתה מסתכל על האינטרס המצומצם שלך, האינטרס הכללי הוא להוריד מחירים ולקנות בארץ בלי סיבוך.

כי אתה מסתכל על האינטרס המצומצם שלך, האינטרס הכללי הוא להוריד מחירים ולקנות בארץ בלי סיבוך.
    עד כמה שאני זוכר אני הולך למכולת לבד, לא עם החשבון בנק שלך וכנ"ל ההפך. מאחר ואתה עובד מדינה (זה או אחר) אז אתה חושב "על הכלל" (הכיס שלי שמממן את המשכורת שלך)
    אז האינטרס שלי ושלי לבד ולא מעניין אותי אף אחד אחר (כי אף אחד אחר לא חולק איתי חשבון בנק) זה שיהיה לי צמיג זול, אבל לא זול על חשבון זה שאני אפשוט רגל ואז גם לא אוכל ללכת למכולת.
    אז מאחר והמחוקק הנחמד שלנו החליט שבשביל לייבא צמיגים צריך מליון ואחד דברים, אבל בשביל צמיג בייבוא מזוודה צריך כרטיס ליוון/קפריסין/בולגריה ב100אירו עם וויז ושות' פלוס חופש פלוס צמיג אני הבנתי במה אני בוחר.
    כשאתה תקום תוציא את האף שלך מהעבודה עם הקביעות שלך ותייבא צמיגים אני מבטיח לך שגם אם הצמיג של פירלי אצל היבואן יעלה 2500 ואצלך 2400 אני אבוא אליך, אבל מאחר ואתה טוב בלתת עצות ויותר טוב בלהשאר עובד מדינה אני חושב שאני אשאר בלהביא צמיג לבד, ואני אשאיר אותך לבכות יחד עם סטלין על טובת הכלל.

ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    עד כמה שאני זוכר אני הולך למכולת לבד, לא עם החשבון בנק שלך וכנ"ל ההפך. מאחר ואתה עובד מדינה (זה או אחר) אז אתה חושב "על הכלל" (הכיס שלי שמממן את המשכורת שלך)
    אז האינטרס שלי ושלי לבד ולא מעניין אותי אף אחד אחר (כי אף אחד אחר לא חולק איתי חשבון בנק) זה שיהיה לי צמיג זול, אבל לא זול על חשבון זה שאני אפשוט רגל ואז גם לא אוכל ללכת למכולת.
    אז מאחר והמחוקק הנחמד שלנו החליט שבשביל לייבא צמיגים צריך מליון ואחד דברים, אבל בשביל צמיג בייבוא מזוודה צריך כרטיס ליוון/קפריסין/בולגריה ב100אירו עם וויז ושות' פלוס חופש פלוס צמיג אני הבנתי במה אני בוחר.
    כשאתה תקום תוציא את האף שלך מהעבודה עם הקביעות שלך ותייבא צמיגים אני מבטיח לך שגם אם הצמיג של פירלי אצל היבואן יעלה 2500 ואצלך 2400 אני אבוא אליך, אבל מאחר ואתה טוב בלתת עצות ויותר טוב בלהשאר עובד מדינה אני חושב שאני אשאר בלהביא צמיג לבד, ואני אשאיר אותך לבכות יחד עם סטלין על טובת הכלל.
    ידידי היקר
    אני משרת את המדינה מעל 35 שנים, עשיתי למענה ולמענך הרבה מעבר למה שאתה יודע, נלחמתי, נפצעתי ועשיתי לילות כימים
    בשביל שלך יהיה קצת יותר בטוח, את ריח הדם ואבדן חברים אני מכיר מיד ראשונה, אז אל תספר לי על מלחמות העצמאים...אגב
    אשתי עצמאית ומרוויחה לא רע.

הרווח העצום והמחיר שבשמיים הוא כי בתרבות הישראלית הוא אם אין לך 100% רווח לא שווה למכור, תבדוק אותי!

היבואנים כאן חזירים, הקרטל כאן עובד שעות נוספות, וכל מי שמנסה להוריד מחירים חוטף!

אין שום קשר למיסים או רגולציה צמיג שעולה 120 אירו בחו"ל עולה בארץ פי ארבע כי היבואן והמוכרים רוצים להרוויח
    צמיג נוסף על כל צמיג שהם ומכרים, הם לא מאפשרים תחרות כי זה פוגע להם במכירות וזה לא חוקי!

כן יש יחידי סגולה בקרב הרוכבים שעדיין מנסים להילחם אני מצדיע להם.

Senior Member
    הם לא מאפשרים תחרות כי זה פוגע להם במכירות וזה לא חוקי!
    תן לי להבין - שוטר מתלונן על מעשה לא חוקי בפורום?

אין שום קשר למיסים או רגולציה צמיג שעולה 120 אירו בחו"ל עולה בארץ פי ארבע כי היבואן והמוכרים רוצים להרוויח
    צמיג נוסף על כל צמיג שהם ומכרים, הם לא מאפשרים תחרות כי זה פוגע להם במכירות וזה לא חוקי!
    ידידי היקר
    אתה מגזים בפרעות. צמיז ספציפי הזה עולה בחו״ל כ-1200שח. בארץ זה 1800 שזה לא בדיוק פי 4 ולא רווח של 100%.

אין צורך בלחימה והצדעה - אנחנו לא בקרב. שים אקדח בצד - זה שוק. פה לא נלחמים - פה סוחרים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    ידידי היקר
    אתה מגזים בפרעות. צמיז ספציפי הזה עולה בחו״ל כ-1200שח. בארץ זה 1800 שזה לא בדיוק פי 4 ולא רווח של 100%.
    תוריד עוד קצת. סט כזה הגיע אלי למלון בברלין תמורת קצת פחות מ-1000 ש"ח כולל מיסים מקומיים.M9.JPG
    נערך לאחרונה על ידי 1cohen; 01-03-2020 בשעה 12:49.

ידידי היקר
    אני משרת את המדינה מעל 35 שנים, עשיתי למענה ולמענך הרבה מעבר למה שאתה יודע, נלחמתי, נפצעתי ועשיתי לילות כימים
    בשביל שלך יהיה קצת יותר בטוח, את ריח הדם ואבדן חברים אני מכיר מיד ראשונה, אז אל תספר לי על מלחמות העצמאים...אגב
    אשתי עצמאית ומרוויחה לא רע.

הרווח העצום והמחיר שבשמיים הוא כי בתרבות הישראלית הוא אם אין לך 100% רווח לא שווה למכור, תבדוק אותי!

היבואנים כאן חזירים, הקרטל כאן עובד שעות נוספות, וכל מי שמנסה להוריד מחירים חוטף!

אם אתה כל כך אוהב לשרת ומבסוט מזה שמצדיעים לך ולהקרבה שלך אז אולי תתאבד ותביא לנו צמיגי ספורט לישראל במחירי חו"ל? סתם דוגמא
    פירלי קורסה 3 ב290יורו קדמי + אחורי במקום 2400ש"ח? אני מבטיח לקנות ממך.
    לא עשיתי איתך תחרות על ריח דם ניסיתי להסביר לך שלייבא צמיגים לארץ בייבוא מקביל גובל בהתאבדות וזה בהחלט מעשה לא שפוי. אז במקום להצדיע ולהריח דם וללחום מלחמות אולי תייבא לנו צמיגים? ואל תחכה לאחרים שיעשו עבורך את המלאכה.