מורי נהיגה/בית ספר שהייתי אצלם:
צמח שאול: מחיר 140 לשיעור, עושה רק כפולות, יתרונות: הדבר היחיד שטוב בו זה שהוא מלמד אותך על המגרש טסטים שזה בונוס גדול לדעתי, חסרונות: המחיר שלו אני לא בטוח אם הוא יקר (באופן יחסי במרכז) כי אני כבר לא מעודכן על שאר המקומות, אבל זה ידוע שבמרכז המחירים גבוהים ונעים בין 130/150 לשיעור של 40 דקות, הוא לא מסביר לך כמו שצריך ולא מראה אכפתיות , מצדו הוא ישב על הפלאפון או ידבר עם חבר שלו המורה במשך כל השיעור ואולי פעם אחת יעיר לך "אתה לא עושה טוב" ויחזור לעיסוקיו.
המורה הוותיק והמוכר גדי אבישי: לא יודע מה כרגע המחיר אבל בזמנו (לפני כשנתיים) המחיר היה 120 לשיעור 40 דקות, יתרונות: מורה שיודע לתת הסבר ונחמד רוב הזמן (חוץ מכמה צעקות שתקבל

בגלל שאכפת לו), חסרונות: הבעיה אצלו שמגיעים לאחד המגרשי חניה שלו שיש לו טקס קבוע שבו הוא מאכיל קבוצה של חתולים לפני שהשיעור מתחיל וזה קצת גוזל זמן, ובנוסף המגרש שלו לא ילמד אותך איך לעבור טסט בצורה מלאה, בשביל זה מבקשים ממנו ,ופעם בשבוע בערך שהוא לוקח קבוצה למגרש הטסטים לאימון
בית ספר חגי הידוע: שוב מחירים אני לא יודע כרגע, בזמנו זה היה 120 לשיעור של 40 דקות, יתרונות: מחיר , חסרונות: לא תמיד יש בשבילך את האופנוע/קטנוע, יש שעות שהמגרש מלא בתלמידים (15/10) וזה מפריע בלימוד ובריכוז, יש בערך 2 מורים במגרש על כמות גדולה של תלמידים , חיסרון גדול לטעמי זה שלומדים ביום יום במגרש שלהם ולא של הטסטים, בשביל ללמוד במגרש הטסטים צריך לבקש מהם והם יתנו לך שעה מסויימת במגרש הסטסים בחולון... , עוד חיסרון גדול זה שאתה עושה את הטסט באיזור שאתה בכלל לא מכיר, אתה יוצא לכביש לא מוכר וכל תמרור או רמזור חדש לך ואתה לא יודע איך להתאים את עצמך לסביבה כך שזה יכול לפסול אותך בטסט בקלות.
נייטרלי: כל זמן מה הם מוציאים קבוצה (טובה) של תלמידים לרכיבה בכביש, לא יודע אם זה טוב או לא, אבל אם לא מבקשים לצאת יכול לקרות שאתה מגיע לשיעור אחד או כפול ומוצא את עצמך עושה מעגלים במגרש בלי הפסקה והופך לזומבי, אז לא לחכות שיציעו לך פשוט תגש ותבקש.
לזכור שתמיד אפשר לבקש חבילה של 15 שיעורים כולל טסט במחיר יותר זול, והחסרון פה שאתה כבול למורה
זהו סיימתי...