שאלה טובה.
לא ראיתי אופציה לסנן לפי מי ששולח לישראל, אתה יכול לסנן לפי חנויות, אמזון שולחים לישראל.
9 מתוך 10 פעמים אני נתקל בהודעה שהמוכר לא שולח לארץ. ואז הסתומים האלה עוד רושמים לי לנסות מוכר אחר אבל לא נותנים לי בכלל אופציות לסינון או בחירה! מה זה החרא הזה!
יש פה צדיק שיכול לעזור?
אתה רשום באתר עם כתובת ישראלית?
במידה וכן, רוב התוצאות בחיפוש מסוים אמורות לתת לך מוכרים ששולחים לארץ.
זה בהנחה ואתה לא מחפש משהו מאוד ייחודי.
לא מזמין הרבה
אל תזמין משם אלא אם ממש חשוב שיגיע לך עד הדלת ועכשיו ויעלה כמה שיעלה
חשמל באמזון זה בכלל 110
סנן למשלוח גלובלי, ומוצרי חשמל לבית עדיף באמזון אנגליה או גרמניה
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
ממש עצה לא מדויקת.
מזמין המון , במיוחד כעת עם מבחר גדול של מוצרים עם משלוח חינם.
דוגמאות קיצוניות חבילות של טישו קלינקס שעולות בארץ 15-20 שח לקופסה קניתי ב 4 שח לקופסה , הגיע ארגז ענק אחרי שבוע וקצת הביתה.
קיסמים דנטליים של g.u.m שעולים בסופר פארם 49.90 לחבילה של 40 , עלו לי 92 שח לחבילה של 540,
דיאודורנט, משחת שיניים ועוד הרבה.
מוצרי טיפוח לאופנוע בהנחות ענק. במיוחד של chemical guys ו mother's
לצורך הסינון אפשר לבחור במחשב מצד שמאל (אם עובדים בגרסה האנגלית , יכול להיות שבעברית זה עובר ימינה ) את האפשרות של global shipping,
וזה מסנן את הרוב.
Sent from...
מחפש פנס ראש. מה שבארץ עולה 350 שקל עולה שם 120 שקל. רציתי גם בוסטר לרכב (למצבר לא כסא תינוק) גם ההפרשים בין אותו מוצר שמוכרים בארץ לאותו מוצר באתר הפרש של כמה מאות שקלים.
מכיר את קבוצת motozone? הבחור שם מוצא דילים לכל מה שקשור באופנועים (כמובן שתמורת אפיליאייט).
בוסטר לרכב זאת בעיה. יש הגבלות על הטסה של סוללות ליתיום נטענת שלא מחוברת למכשיר. ורק לעיתים רחוקות יש איזה מוצר שנשלח לתקופה קצרה, כנראה בטעות.
לגבי פנס ראש יש גם נטענים במחירים זולים ומשלוח חינם (בתנאי שתוסיף עוד קצת דברים ל 49 דולר ) להקפיד לא לעבור את תקרת הפטור ממס כמובן ,
ELMCHEE Rechargeable headlamp, 6 LED 8 Modes 18650 USB Rechargeable Waterproof Flashlight Head Lights for Camping, Hiking, Outdoors https://www.amazon.com/dp/B07Q8G36QV..._ilZAEbXP5RXC5
Sent from...
בהמשך להודעה הקודמת , אתה יכול להשלים את החבילה עם טישו. יש של קלינקס ממש זולים (שליש מחיר מהארץ) במשלוח חינם. או לחפש משחות שיניים , דיאודורנט, או מוצרי טיפוח לאופנוע. יש הרבה דברים בזול.
תן כיוון למה אתה מחפש ננסה לעזור.
אין אפילייט בקישור.
Sent from...
אחרי (יותר מידי) מאמץ מצאתי בוסטר ששולחים לארץ לפי מה שאני מחפש. נקווה שזה יעבור
גם פנס ראש מצאתי. התעקשתי על סוללות AAA ולא נטען. יש לי ניסיון מר עם נטענים. היו לי כמה והם טובים לתקופה קצרה. אחר כך זה יותר מידי התעסקות וסוללות נטענות חדשות זה דבר יקר. בכל אופן לא שווה את זה.
אני בדיוק הפוך. עברתי מaaa לנטענים על בסיס 18650. הרבה יותר חזקים, מחזיקים הרבה יותר זמן ואם נגמרת סוללה תמיד יש לי אחת לגיבוי.
סוללות כאלו ניתן לשחוט ממארזי סוללה של לפטופ (או פשוט לקנות).
אה, והם הרבה יותר קטנים.
לי יש כזה:
https://www.aliexpress.com/item/32815816904.html
מאוד מרוצה (לבחור את האופציה בלי סוללה. הסוללות שלהם בד"כ מזויפות ולא שוות כלום).
בדיוק עם אלה יש לי כוויות. יש לי אולי 4 זוגות סוללות כאלה וגם את היותר חזקות אני חושב 18900 או משהו כזה לא בטוח. לא יודע למה אבל הם לא מחזיקות לי. ניסיתי לקנות בארץ ניסיתי להזמין מחול. סוללות יקרות בערך 50-70 שקל לזוג. יש לי 2 מטענים מחול ואחד מהארץ... כלום לא עובד. נגמר אחרי 20 דקות עבודה.
בכל אופן קניתי את הBLACK DIAMON STORM. זה כבר הגיע. וזה מ-ט-ו-ר-ף!! זה אחד הפנסים הפסיכים. ממליץ בחוםםםםם
https://www.youtube.com/watch?v=d7OzukeGS2I