אני נתקל ולא מעט בתגובות די חריפות בעניין העובדה שאני בוחר להזמין משלוח מהסופר ולא ללכת בעצמי.
דבר ראשון - אני מאמין בנקודה שכל אחד יקנה מה שבא לו מתבייש בזה שבחרתי לוותר על האופציה למשמש את הירקות לפני הקניה. אבל, הרבה זורקים לי את המושג הזה שלכאורה ההמנעות ללכת לסופר נובעת מפחד מאנשים- ואני לא מרגיש שזה פחד, אבל, אולי בעצם זה כן ואני לא מודע לכך?
אני בן אדם שאוהב פשטות. אני לא אוהב סיבוכים מיותרים בחיים - ומשלוח מהסופר זה בדיוק ככה. פתח אינטרנט, לחץ על כמה כפתורים ו- וואלא. לא צריך להתעסק עם פקקים חניה או תור בקופות. פשוט תקליק וזהו- ככה אני אוהב את זה. השאלה היא אם זה מתוך פחד מלהתמודד עם מצבי לחץ ואנשים זרים? זה מה שאני שואל את עצמי ותכלס - אין לי תשובה חד משמעית.
בעיקר התחושה של הנחיתות היא זאת שמתסכלת - כי עקרות בית, גתמיד מפגינות ידענות בבחירת אבטיח - בזמן שאני נוטה להיראות כאחד שלא מבין וסופג המון לעג וצחוקים.
לא יודע להסביר את החוסר הרצון עצמו לקניה פיזית, פשוט לא מתחבר. אני כן מתחבר למבצעים - אבל לא אוהב את העניין של ההגעה פיזית. מבחינתי, אם והיה קיים בארץ משלוח כמו של אמאזון עם רחפן, עם משירות לקוחות כמו שלהם, ובמחיר סביר, הייתי לא הייתי יוצא בכלל מהבית. ידוע לי שקיים כזה דבר בעולם, אבל לא בארץ לצערנו.
וואלה, לא יודע מה להגיד לכם. באמת מתסכל. אני פשוט רוצה להבין איפה אני עומד בקטע - אני לא רוצה לעמוד במצב של נחיתות, או במצב שאני מפחד ממשהו - לא שאני מתבייש לפחד ממשהו, אבל לפחד מזה אני ממש לא רוצה. מצד אחד, אני לא מרגיש שאני מפחד מרמי לוי, מצד שני כשניסיתי פעם לעמוד בתור, איזה פרחה צעקה עליי שהיא רק הלכה להביא משהו ושהיא לפניי- הפחד התגלה במובן מסוים והרגשתי אשמה כלשהי. הלוואי והייתי יכול לצעוק עליה שתחזור לסוף התור מצד אחד ומצד שני לא לקבל מכות מחבר שלה שבטח מחכה באוטו בחוץ. - כמובן שהחלום הזה קיים בעולם, אבל בארץ - לא נראה לי. מעולם לא נתקלתי כאן בארץ בחלום הזה של גם משלוח וגם למשמש את הירקות.
לדעתכם בכל זאת קיים בארץ והחלום שלי יכול להתגשם?