-סווטשירט ימאהה ולנטינו רוסי, מידה S, במצב טוב מאוד (יש כתם קטן ליד הריצ'רץ', לא רציני), נלבש פעמים בודדות!
-כובע צמר RST, חדש לחלוטין, עדיין עם הטיקט. יש אפילו פונפון, שכידוע מוסיף עוד 2 כ"ס.
150 ש"ח לשניהם.
לפרטים- ענבל: 054-2399263
*לא לשלוח לי הודעות פרטיות, הציוד לא אצלי ואני לא אדע לענות*
נערך לאחרונה על ידי יונתן57; 04-03-2020 בשעה 08:37.
רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.
יש אופנוען מהיר מאלי פנגס?
רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.
נערך לאחרונה על ידי uriar; 14-03-2020 בשעה 02:10.
התמונות לא עברו וכל השרשור הזה מועמד למחיקה...
אבא R, תתקן לי! פליזזזזזזזזז 🙏🏻
בתור אחד עם הסטוריה של שליחת ממים ענפה אתה די מאכזב. שכחת שצריך להקטין את התמונה?
הקטנתי, גזרתי, הדבקתי, תליתי, בדקתי, הורדתי קובץ מרוחק והתייחסתי אליו כקובץ מקומי וזה עדיין לא עובד.
![]()
עדיין לא רואים
לא יודע מאיפה אתה משיג את הקישורים האלו אבל תמונה זה לא. תמונה מסתיימת ב-jpg. או png. או כדומה. תתבייש לך בפינה ואז תקרא את המדריך שלי להעלאת תמונות.
ננעל.
אולי עכשיו?
100185-rst-ladies-bobble-hat-blue-01.png