כמה ק״מ ביום? מה המרחק בין הבית לעבודה והאם אפשר להטעין בקלות (בלי לפרק סוללה כל פעם)?
הסוללה שלי 48v 15.6A ומחזיקה משהו כמו 30-40 ק״מ, יש סוללות של 20 אמפר אבל בגדול זה המרחק בין טעינה לטעינה (איטית שלוקחת כמה שעות)
יהיה קשה בהתחלה להתרגל למהירות הנמוכה, בין 30-50 קמ״ש, בטח לרוכב שרגיל לאופנוע/קטנוע.
האם יש מקום להכניס אותם לעבודה ולבית? מאוד עוזר לנוחות ביומיום. אם אין, צריך לקשור טוב, להפעיל אזעקה, להוציא סוללה, כסא, לכסות ולא לישון טוב בלילה כי גונבים.
מבחינת עלויות-
רכישה ראשונית ממליץ להשקיע כמה שיותר (4000-5000) כדי לפתוח את החוויה עם משהו טוב, תמיד אפשר למכור בהפסד קטן אם לא מסתדר לך. יש אחלה אופניים בשוק היד2, השבוע ראיתי אופניים כמו שלי (דגם חדש יותר) ב-4000
תיקונים- פנצ׳רים לפעמים, ניתן לפתור בקלות עם פנימית עבה או כפולה וג׳יפה. רפידות ברקס פעם ב- ואפשר לבד בקלות. אם אתה שומר עליהם אז אין ממש תיקונים. שים לב שאופניים חשמליים הם חשמליים ולא אוהבים מים במנוע או בבקר, צריך להקפיד על זה. זה בטח לא כמו תקלות של אופנוע.
לפני שממליצים על דגמים חשוב להבין את היתרונות והחסרונות (כן חייבים קסדה)
בקשר לעליות, אני לא מכיר את ירושלים הכי טוב אבל אם אתה מדבר על עליות ממש תלולות כל הזמן אז תשקול שוב את הנושא של אופניים, יש דגמים משופרים (לא הסטנדרט שבחנויות) של 60-72v אבל אתה צולל פה לליגה אחרת לטוב ולרע (מחיר)
נ.ב- היה פה ירושלמי אחד (יהודה) שמכיר את התחום ממש מקרוב ויכול לייעץ בהרחבה. אםשר להפנות אותך בפרטי אם יעזור...
Sent from my iPhone using Tapatalk