בוודאי, יש תאריך התחלה אבל לא סיום וכן אלו תקנות לשעת חירום אבל כבר היו מקרים שממשלות החליטו על שעת חירום מזוייפת כדי לשלוט באוכלוסיות
https://www.gov.il/he/departments/policies/dec4919_2020
בגרמניה המצב יותר מפחיד כי התקנות נכנסו לחוקה.
איבדנו חלק מהחופש שלנו שלא יחזור, העולם המערבי הולך לכיוון של קומוניזם חדש שמסתמך על טכנולוגיה כדי לשלוט בעדר, זה לא יהיה כמו סטאלין או צפון קוריאה זה יהיה כלכך מתוחכם שלא תרגיש את זה (לפחות לא בהתחלה) .
דוגמא מעולה זה המלוניות, אנשים חוזרים מחו"ל ונכנסים למעצר של שבועיים מבלי שביצעו כל פשע ולפי התגובות בפייסבוק העדר החליט ש"מגיע להם" איך הגענו למצב הזה?
עוד דוגמא זה מעקב השב"כ, בלחיצת כפתור מכניסים אותך למעצר בית בלי יכולת לערער.
עכשיו תגיד שזה מציל חיים אבל בשביל נגיף שההישרדות ממנו עומדת על 99 נקודה משהוא אחוז זה מוגזם
Freedom is not free
פעם האמריקאים הבינו את המשמעות של זה
![]()
נערך לאחרונה על ידי Dresdner; 01-01-2021 בשעה 11:25.
האמריקאים עדיין מבינים את זה.
ברוב המדינות אין שם אפילו חובת עטיית מסיכה.
וכן החופש בהחלט לא בחינם. תראה כמה המחלה פגעה שם.
בקשר למלוניות, הכל ידוע מראש ואתה לא חייב לטוס. אבל כן, אני לא הייתי נכנס לשם בחיים.
המעקב של שב"כ תמיד היה קיים בלי קשר, רק עכשיו השתמשו בו בצורה יותר רחבה.
מהרגע שיש לך פלאפון והוא אתך בכל מקום... אז עשית את הבחירה שלך.. הרישומים של המיקום לעולם לא נמחקים גם עשרות שנים אחורה.
המחלה פגעה בארצות הברית אפילו פחות ממה שפגעה באיחוד האירופי, התקשורת מסרבת להשוות את ארצות הברית לאיחוד האירופי והם רק עושים מה שנקרא cherry picking מדינות מסויימות באירופה.
זה נכון שיש מדינות בלי חובת מסיכה אבל יש מדינות שלמושל שלהם עלה השתן לראש כמו מושל קליפורניה שעובד נגד החוקה האמריקאית ועכשיו מנסים לעשות לו recall.
גם בניו יורק המצב גרוע ולמרות חוקים קומוניסטים שקומו מנהיג שם הם הוט ספוט של קורונה ככה שאם יש משהוא ללמוד מזה המסיכות לא עובדות ורק זכויות בסיסיות של האדם נלקחות.
האמריקאים אמורים להיות דוגמה ומופת לחופש הפרט עם החוקה והסקונד אמדמנט אני כמעט מקנא בהם
רק שהם אוכלים תחת כבר בתחילת המאה הקודמת עם הפדרל ריזרב בנק פרטי
הם גם המציאו את האיוגניקה
אותי הם איבדו עם ה "ריד מיי ליפס איי דיד נוט הב סקסואל אינטרקורס וויב ת'אט וומן" קלינטון שהמשיך לכהן
אני מניח שאם הייתי נולד כמה שנים קודם היה לי משהו לומר על ניקסון ו וואטרגייט
בקיצור העולם פקעקטה לוקח עוד שלוק תעירו אותי כשתסיימו לתקן תודה
תשמע, איך הגענו למצב שאנשים מאמינים שחתיכת בד דקה עוזרת במניעת הידבקות אני לא יודע.
מדובר על נגיף שנמדד במיקרונים ואתה מדבר על חתיכת בד, זה כמו לשים רשת של שער כדי למנוע מיתושים להיכנס.
באוסטריה במהלך כל הקיץ חוץ מבתחבורה ציבורית לא היו מסיכות והכל היה פתוח כאילו אין כלום, עד החורף לא הייתה שום עליה במתים או נדבקים ונראה שהנגיף מתחיל להעלם זאת דוגמא מעולה לחוסר הקורלציה בין מסיכות להידבקות.
מה שאפשר ללמוד מאוסטריה וגם גרמניה זה קורלציה של מזג האוויר להידבקות.
2 מחקרים חדשים מראים שויטמין D עוזר נגד הקורונה מה שמסביר את הקורלציה של השמש ויצירת ויטמן D בבני אדם.
אנשים מקבלים דברים הזויים מבלי לחשוב, כמו להיכנס למסעדה עם מסיכה ואז להוריד אותה שאתה בשולחן ליד אנשים.
ההתנהגות הפרטית של הפוליטיקאים בכל העולם מראה שהם לא מפחדים מהקורונה ולא חושבים שמסיכה חשובה כי הם יודעים בדיוק מה הסיכוי שלהם למות ממנה.
גם לעם צריך להיות זכות בחירה כמו לפוליטיקאים.
גם עצם זה שבשום מדינה אין תקן למסיכה וכל אחד שם מה שבא לו אומר הרבה על כל הנושא
לגודל של הנגיף אין שום קשר. לעובדה שהוא לא הולך לטייל על דעת עצמו באוויר העולם דווקא יש.
כבר לפני חודשיים מחקרים בגיבוי מאות רופאים אומרים שהקורונה כן עף באוויר עד עשרות מטרים עד שהוא נוחת חזרה קרקע זה הופך את המסיכות ללא יעילות, להיפך הם משמשות כשדה תעופה לנגיף עם לחות מועדפת.
לגודל הנגיף יש הרבה קשר זה רק בשנה האחרונה שפתאום לא מדברים על הגודל הפיזי של הקורונה כדי לתת לגיטימציה למסכות.
ושוב, אם מסיכה זה כלי כלכך יעיל שמציל חיים למה אף מדינה בעולם החליטה על תקן למסיכה? האם דין מסיכת בד כדין גרביון שקוף של אישתי?
ומה עם המסיכה הזאת? אגב היא חוקית לגמרי.
![]()
אני אומר ככה.
א. יש מי שמושך בחוטים אבל זה לא קשור לקורונה כי הקורונה הזיקה לפשע למלחמות ולתרופות.
ב. כל הניתוחים מתחילת המאה מבצעים עם מסיכה.
ג. התקנות נראות דביליות למי שלא מסתכל על התמונה הכללית של אוכלוסיה, כלכלה, חברה וכ'ו. לפי העיתונים יש סגר וחושך. בפועל אנשים מטיילים בחוץ ללא הפסקה. לא חיוני, טיולים.
ד. הכי חשוב - חופש. אז גוגל ופייסבוק עוקבים אחרינו לפני הקורונה ויודעים עלינו יותר מהשב"כ. הרבה יותר כי מערכת הפעלה ודפדפן ופעילות כולל חיפושים ומעגל חברים ומשפחה ותחביבים ומחלות ובגידות ומה לא. אם תחפש את המסמך הכי חשוב לאנושות בעשור האחרון- זה שמסביר למי בתאגידים יש גישה ולאיזה מידע בדיוק תקבל שפריץ של טיח לפנים. אף אחד בתקשורת לא מתעסק בזה לעומק .להערכתי זה יותר קשור לקומוניזם וכל מיני טוטאליריטזם אבל לא להנחיות נגד הקורונה ולא לפיתוח הנגיף עצמו. הדומיניון הסינים והרוסים, כן קשורים.
ה. צמצום החופש מגיע בתחפושות של שירותי חינם. duckduckgo Parler ואפילו הפורום הזה הם חלק מהמאבק. מאמין שננצח כי אחרת הדורות הבאים אבודים ואני לא צוחק.
הערוץ של רודי.
https://www.youtube.com/channel/UC-9...XQTx_uZQchtwsg
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בנס ציונה במכון הביאולוגי שעובדים עם נגיפים לא משתמשים במסיכות כמו אלו שבניתוחים כי הם לא יגנו עליהם.
השימוש במסיכות בניתוח הוא הגנה מפני זיהומים שיכולים לקרות מבקטריה שבנוזלים כלומר שהג'יפה מהאף של המנתח לא תכנס לגוף החולה בזמן הניתוח.
ברוב הניתוחים המנתח מעל החולה וכח המשיכה משחק תפקיד.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
יש כלכך הרבה false negative בבדיקות שמאד יכול להיות שחולי שפעת נרשמו כחולי קורונה מה שגם יסביר את העליה שאנחנו רואים אחרי הקיץ, אחרי הכל קורונה היא מאותה משפחה.
הקורונה עוברת חופשי בכל מה שלא N95 וכמו שכתבתי לא מחייבים אותך במסיכה מסוג מסויים, השילטונות אומרים לך שים מה שאתה רוצה, זה לא נראה לך קצת מוזר?
הגענו למצב אבסורדי שגם אם תיהיה מלחמה כימית ולממשל לא יהיה כסף למסכות גז יגידו לציבור להרטיב חתיכת בד והציבור יאמין לזה
אלא אם כן אתה יודע משהו שלא פרסמו בשום מקום, הקורונה נישא ברסס טיפתי בלבד.
חוץ מבאתרים של קסד, g5, עולם שטוח ואנשי לטאה, אשמח אם תראה לנו אחרת.