אני מוכר בידה. יש קונים?
תוסיף קצת לדים ואולי משאבה לברז לג'יימסון או וולקר
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אוקיי אז מזה שתי לילות לא נגעתי בג'יימסון. הדבר הזה שורט תקופסא. מה זה שורט? חריש עמוק.
במקרה יצא שאני בצום קפה ומיים כבר 24. קצת קשוח השיט הזה בחורף. אצטרך למלא את הפריזר ולא להסתפק בזיתים.
המיים בברז כבר לא קריםקיוויתי שזה יקשיח את המערכת החיסונית לקראת הקורונה.
גולת הכותרת של היום - גיליתי בבטסה אחת בשוק ראשי שום טריים.
עוד מעט אשבור איתם את הצום.
היום עבדתי מהבית. אני רווק בלי ילדים.
החיים דבש!
היתה לי הרגשה שזה יגיע אבל אני כבר לא חד כבעבר להצביע על זה.
אם אתה קונספירטור מדופלם אתה בטח מכיר תאוריה ששכחתי את שמה מהשנים המוקדמות של המאה הקודמת בארה"ב -
בעייה. "פיתרון" יישום (the shock doctrine?)
אז יש וירוס ומסביבו יוצרים פאניקה והאח הגדול יביא מזור ...
אני מזועזע.
לא מזה שהממשלה מפרה את זכויות הפרט שלי כאחרון הטרוריסטים. את זה אני יודע מזמן.
אני מזועזע שעכשיו זה מהמקפצה.
אני מזועזע שמחר אני עלול להיות במאסר בית של שבועיים רק כי עברתי ברחוב ליד נקודה כלשהי. שלשום.
ביי ביי דמוקרטיה שמעולם לא היתה לי.
https://www.youtube.com/watch?v=yWrV6prU67s
אני מנסה להבין?
האם אתם באמת חושבים שיש פה איזו מזימה אפלה לתפוס את השלטון תחת תקנות לשעת חירום AKA FEB 1933
כי לפי התשקורת זה נראה כמזימה עולמית ומאחר ויש לי כמה חברים בחו"ל והם כתבו שגם הם נמצאים בפניקה תחת מתקפה לא ניראית.
להבנתי המזימה היחידה שיש פה זה כסת"ח על מחדלים ומוכנות של המדינה מבחינת ציוד ונהלים.
ייתכן שההנהגה הנוכחית מתחבאת תחת הכתר אבל סכנת ההדבקות קיימת וממשית ותוצאותיה יכולות להוביל לקריסה של מערכת הבריאות ותמותה לפי החוקים של דארווין.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
^^^ אתה בכלל בייפרודקט של המכונה. אתה לעוס. אז אין לצפות ממך לחשיבה עצמונית
אני פשוט תמה איך כל כך בקלות אנשים הופכים לזומבים.
אני מנייח שהתשובה היא אלי ואל הקפטן שושנה.
התשובה היא זה קל.
אתה נולד ושם מתחיל הרישום בו אתה נדבק ומקוטלג לפי דת מין צבע DNA.
משם אתה עובר תהליך של חברות וחינוך ולמעשה הוירוס מתחזק.
פה מתחיל המבחן של הצלחת הזימבות ( אילוף לזומבי).
אלו שהוטמע בהם החיידק רצים קדימה ואילו אחרים מדשדים כל אחד לפי מידת ההצלחה שלו.
זה קצת מזכיר לי את הרבדים של החיים שאחרי.
הצדיקים השהידים עולים לגן העדן מקבלים בתולות תפוזים סלט וכו.
הרשעים הולכים לגיהנום עם כל השרלילות בשר אלכוהול סקס סמים ורוקנרול
ברובד האמצעי יש את עובדי המדינה שצריכים לתחזק את הכל (זה יכול להיות גם בעלי עסקים קטנים {נהגי מוניות לא מתקבלים לשום מקום ונשארים תקועים ברכבת } ושאר עובדים ממוצעים).
בדרך טועמים קצת בתולות קצת שרלילות וכדומה בגדול נראה עסקה לא רעה לכל אוכלי הפיגולים שרצים שלא בדיוק הולכים בתלם ומתים מקורונה אחרי שטעמו איזה טומאה מזן כזה או אחר..
אני מניח שזה הרובד של הזומבים אלו שפשוט הולכים בתלם
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
חבר, אתה זה שמקבל את המידע שלו מהרשת והטלויזיה.
העולם עובד רגיל? וואלה? אתה יכול לספר את זה למנכ"ל שלי, בחברה שלנו שעובדת עם כל העולם (ובישראל בקושי לא), ובגלל עצירת תהליכים ועבודה בכל העולם הוציא אותנו לחל"ת?
כי אולי אתה יודע משהו שאנחנו והשותפים שלנו בכל העולם לא יודעים. אולי אתה יכול להציל פה חברות של מאות מליוני דולרים. אני בטוח שאוכל לארגן לך דמי תיווך.
בגלל שהעולם ממש לא עובד רגיל (ואת המידע שלי אני מקבל מהאנשים שעובדים ב'עולם' הזה), זיינו אותי חזק. חזק מאוד. אז אנא, אתה דורך פה על נקודות רגישות עם המידע השגוי הזה.
נפל לי חרק לבירה, צריך לשטוף אותה באלכוג'ל? להוסיף וויסקי? או שהחרק נדבק ממני בכלל?