עמוד 24 מתוך 29 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
תוצאות 346 עד 360 מ 452

אשכול: אין לי חברים או עם מי לדבר. אז אפרוק את זה פה: ההגיון התאבד. covid

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ואל תכתוב לי שהתרבות זה צורך ביולוגי, כי לא חסרות נטורליסטיות שזה לא מפריע להן....

Banned
    מי שמתיימר להיות מכונאי טוב יותר מהיצרן (הקב"ה) רחמי עליו במקרה הטוב.
    בצעירותי הייתי חוטף דלקות מניקוי השעווה אשר מגנה. היא לא סתם שם.

אייל רוץ להתחסן חמוד.
    מר ירון "אל תדחוף כאלו דברים. אני לא מתכוון לראות." - מוזמן להישאר בבורותך. (חבל התחלתי לחבב אותך)

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    מי שמתיימר להיות מכונאי טוב יותר מהיצרן (הקב"ה) רחמי עליו במקרה הטוב.
    בצעירותי הייתי חוטף דלקות מניקוי השעווה אשר מגנה. היא לא סתם שם.

אייל רוץ להתחסן חמוד.
    מר ירון "אל תדחוף כאלו דברים. אני לא מתכוון לראות." - מוזמן להישאר בבורותך. (חבל התחלתי לחבב אותך)
    חשבתי שאתה רחוק מרמח איברים ושסה גידים, מפריד חלב בשר?

Banned
    השתדלתי עוד לפני. היום מקפיד יותר. (נגיד כבר לא דג בחמאה)
    המפנה היה בטירלול הזה.
    ביי ביי טיולי שבת

מכיר את הרב דניאל עשור? יובל עובדיה? ועוד הרבה טובים

רק ש... ככל שאני "מתחזק" אני מרגיש שאני מבין פחות (ואף חוטא יותר)

היתה תקופה שהייתי רואה הרבה את פנגר, הוא משעשע, עכשיו אני צופה בשילים, הם משעשעים הרבה יותר (;
    מידע רב יכול לבלבל לכן מומלץ לקחת אותו במידת יכולת העיבוד או כמו תה חם ורותח, שלוק שלוק אט אה טיים.

Banned
    פנגר חמוד. מכיר את הסיפור שלו (צפיתי) איך בהרצליה כחילוני נכנס לבתכנסת בשבת עם שטר ביד להחזיר חוב.

יש לי פיקסציה כנראה לאלו אשר היו בצד השני.
    הרב דניאל עשור (תחפש בבקשה) היה קצין גולני, מדריך טייס, ממיר גדול לנצרות ... לפני שנהיה רב.
    הוא מדבר בדיוק על כל האילומנאטי וכ'ו

הרב אלון ענווה גם היה בצד השני (תרתי - גם מוות קליני)
    יש הרצאות שלו שאני מרותק אליהן כמו שהזומבים מרותקים למשחקי הכס
    נגיד זו האחרונה

Senior Member
    וואללה עד עכשיו השתמשתי בתווים של שופרסל ויקטורי תרומה לנזקקים (אם חד הורית שלגמרי במקרה היא אחותי)
    אני אחפש wineNmore
    מוציאים כרטיס באחד הסניפים, ואז אפשר להטעין בשליחת מייל. גיליתי כשחסמו לי את האופציה לקנות במבה וקשיו מהתחנת דלק בניסיון למנוע מהישראלי הערמומי לנצל את התןביס שלא לארוחת צהריים. כמו שאומרים בספרות ההוליוודית, you wanted a nigga, nigga here now.

הרבי צריך לראות סרטונים בעצמו, רצוי של ביולוגיה בקורסרה. mrna לא משנה את ה-dna של התא כמו שהוא טוען בכריזמטיות ב-17:00. וכל הרעיון של אימונולוגיה או כל שיפור לגוף למעשה זה "טריקים". כמו להתאמן למשל - אתה מרים משקל שאתה לא באמת צריך, ועובד על הגוף שלך בערמומיות נבזית שרק גויים אוכלי ארנבים מסוגלים לה, כדי שיחזק את העצמות של עצמו.

אגב, למה מתנקש תימני? אקסטרפולציה מחסמב"ה? חשבתי שהם דווקא מתונים / מיושבים, בנו את ראש העין בפנאן וחיים בה בסבבה ever after.
    נערך לאחרונה על ידי kaz; 05-01-2021 בשעה 21:38.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    מוציאים כרטיס באחד הסניפים, ואז אפשר להטעין בשליחת מייל. גיליתי כשחסמו לי את האופציה לקנות במבה וקשיו מהתחנת דלק בניסיון למנוע מהישראלי הערמומי לנצל את התןביס שלא לארוחת צהריים. כמו שאומרים בספרות ההוליוודית, you wanted a nigga, nigga here now.
    את האלכוהול שלי אני צורך (ותאמין לי יש לי רקורד) זול, רע, מתחנמרכזית או שוקה תקווה
    מה לעשות הקב"ה מסרב לי לחתום על טופס טיולים

הרבי צריך לראות סרטונים בעצמו, רצוי של ביולוגיה בקורסרה. mrna לא משנה את ה-dna של התא כמו שהוא טוען בכריזמטיות ב-17:00. וכל הרעיון של אימונולוגיה או כל שיפור לגוף למעשה זה "טריקים". כמו להתאמן למשל - אתה מרים משקל שאתה לא באמת צריך, ועובד על הגוף שלך בערמומיות נבזית שרק גויים אוכלי ארנבים מסוגלים לה, כדי שיחזק את העצמות של עצמו.

תן בבקשה קישור למישהו שמסביר מה זה כל היופי חי הזה mRNA לשיטתך. מבטיח לנסות לצפות יש לי זמן אני בחופשת מחלה

אגב, למה מתנקש תימני? אקסטרפולציה מחסמב"ה? חשבתי שהם דווקא מתונים / מיושבים, בנו את ראש העין בפנאן וחיים בה בסבבה ever after.
    העיקר שבחידון התנך זכה הבן של ביבי

<span style="color:#0000ff;">

Senior Member

זה לגבי מה mRNA עושה בחיים. בהקשר ספציפי לחיסון:

(ניסיתי לכוון לזמן שהוא מדבר על החיסון של פייזר - t=13m16s&, אבל לא עשינו מגבית להודי שישדרג את הפורום אז הוא עושה קונצים)

Banned
    קודם כל תודה על שהשקעת וטרחת להביא סרטונים שמסבירים. זה לא מובן מאליו.
    הסירטונים מסובכים לי יותר מללמוד GO ו RUST (שפות תכנות) כך שאני מודה שלא הבנתי היכן הסתירה לדברי הרב המקושר.

בשורה התחתונה - למה בגילי אני צריך ללמוד על ריבוזומים? על מה הדיון בכלל? אנשים מתים ברחוב????

ועוד שאלה - האם חיסונים מאושרים אחרי 10 ~ 15 שנים לפחות כן או לא?
    עוד אחת - האם פייזר פיתחה אי פעם חיסון? כאילו במונחי הפורום בו אנחנו נמצאים האם יש אפילו אופנוע פייזר אחד שמתגלגל על הכביש?
    שלא לדבר על הקסם שנקרא mRNA טכנולגיה חדשה (אני טועה? כתבתי שטות?)

שוב תודה על הזמן שלך

Senior Member
    הסירטונים מסובכים לי יותר מללמוד GO ו RUST (שפות תכנות) כך שאני מודה שלא הבנתי היכן הסתירה לדברי הרב המקושר.
    אני אגלה לך סוד - זה לא מסובך ללמוד RUST ו GO. ואם אתה חושב שכן - אז אולי הסברים על DNA, RNA וכו ממש לא בשבילך.

בשורה התחתונה - למה בגילי אני צריך ללמוד על ריבוזומים? על מה הדיון בכלל? אנשים מתים ברחוב????
    אתה לא צריך ללמוד כלום. זה מדינה חופשית. הדיון על שאלה ״עד כמה משוגעים יכולים להיות אנשים שלא צריכים ללמוד כלום ומעולם לא למדו כלום״.

גם כלבים לא מתים ברחוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    קודם כל תודה על שהשקעת וטרחת להביא סרטונים שמסבירים. זה לא מובן מאליו.

ועוד שאלה - האם חיסונים מאושרים אחרי 10 ~ 15 שנים לפחות כן או לא?
    עוד אחת - האם פייזר פיתחה אי פעם חיסון? כאילו במונחי הפורום בו אנחנו נמצאים האם יש אפילו אופנוע פייזר אחד שמתגלגל על הכביש?
    שלא לדבר על הקסם שנקרא mRNA טכנולגיה חדשה (אני טועה? כתבתי שטות?)

שוב תודה על הזמן שלך
    אם הגרעין הוא כמו דאטהבייס, אז mrna הן פקטות מידע דחוסות וקצת רגישות (סליל אחד במקום 2) שהוא שולח על פני האתר, כמו תוצאה של שאילתת select.

שרת כלשהו (ריבוזום) שנמצא מחוץ לגרעין עובד גם על broadcast, לא אכפת לו מאיפה הגיעה הפקטה. אבל אם הגיעה והיא נראית כמו ברווז - הוא מכין ממנה חלבון.

הקונץ להבנתי הוא שלפקטות האלה אין לא הזדמנות ולא מניע לשנות משהו בגרעין - סוג הפקטה לא מתאים, ובתוכה יש בכל מקרה שאילתת select לכל המעוניין..

יש לנו מלא biasים, יש רשימה ענקית איפשהו. כהנמן וטברסקי למשל עשו כמה ניסויים נחמדים עם הסטודנטים שלהם כדי לחשוף חלק מהם. יש אחד (לא יודע אם יש לו שם רשמי) שנוגע למודל הסיכונים שלנו - אנחנו שמים על sleep דברים שתמיד היו שם.

למשל -
    - כמות ההרוגים עקב תאונות דרכים בחודש X גדולה מאשר עקב פיגועים בעשור האחרוןish. ממה אנשים מפחדים יותר, ערבים או לעלות על ההגה?
    - אנשים שמעשנים כל החיים, שומעים פייק ניוז כלשהם מבעל הקיוסק על כך שוייפר עושה בצקת ריאות, וזה נשמע הרבה יותר מפחיד מאשר להמשיך לשאוף זפת מטווח 0.

למה אני אומר את זה? הסביבה שלך מפרגנת לך שפע דרכים לחטוף מוטציות. אל תאמין לסחבק, גגל מה סיבת המוות הכי נפוצה בישראל. לא צריך אפילו לטרוח עם קרינה -
    - אבקת רפידות ששקעה לכביש והמכונות ש"מנקות" את הכביש מרימות חזרה להנאתך
    - ריסוס שהחקלאי האמיץ מפוצץ איתו את תבואת השדה החביבה עליך
    - זיהום מתחנת הכח / המפעל שנשארו לו כימיקלים ספייר הקרוב לביתך עם כיוון הרוח
    - הורמונים בחלבון (כספית בחלבון ההיפי אבל זה יותר פרקינסון, למה אתה מערבב סתם)
    - המים כנראה בסדר אבל לא באמת בדקתי (fun fact - נחש איפה כל הסוללות מפחי המיחזור בישראל מסיימות את חייהן)
    - אם מקדישים לזה 60 שניות, מוצאים עוד כמה שנחשפים אליהם ברמה יומיומית.

כל זה מתרחש כל הזמן, 24/7, מפנקים אותך כל הזמן. לרוב האנשים קשה להמשיך לסלוד מזה באופן אקטיבי, נולדים לתוך זה, אז מארכבים / מסבלמים / מתעלמים.

אני קיבלתי את המנה הראשונה (באתי לפני הסגירה ושאלתי אם יש מנות שהולכות לפח, ושיש מקום לאחת בזרוע שלי אם הם רוצים). לא יודע אם אעשה את השנייה, אבל זה לא כי אני מפחד על ה-DNA שלי. בשביל זה צריך לפנצ'ר את המכונות לפיזור אבקת בלמים פעם בשבוע, לקנות ירקות מתאימים מחקלאי שאתה מכיר ו/או ולשטוף בהתאם, להתאמן באיזור אוויר נקי, לצום לפרקים, גם קטוגני לא מזיק כי גידולים סרטניים מעדיפים סוכר, בטח יש עוד tweakים שמסיטים את הסטטיסטיקה.

קיצור, יש על מה לחשוב ויש ממה לפחד, וגם בחיסון הזה יש סיכון (תגובה אוטואימונית - לא בדקתי את הנושא
    ) אבל יחסית לדברים האחרים שאתה סופג זה כנראה בטל ברחל ביתך הקטנה #שבתאחיםגםיחד

אבל הכי חשוב, לא לבשל במיקרו

ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    להתאמן באיזור אוויר נקי, לצום לפרקים, גם קטוגני לא מזיק כי גידולים סרטניים מעדיפים סוכר, בטח יש עוד tweakים שמסיטים את הסטטיסטיקה.
    אבל הכי חשוב, לא לבשל במיקרו
    מחזק, במהלך היום יש המון נטיה לתסף סוכר (משקאות מוגזים\קלים, ממתקים ועוד), מישהו הסביר פעם שזה גורם לגוף לתעדף את הסוכר על פני שאר חומרי הגלם כי הוא יותר קל לפירוק כך שיוצא שגם אם אתה אוכל דברים "טובים" הם מתועדפים פחות. בגדול אבל הכול זה עיניין של איזון.

אישית אני על 16-8 כבר חצי שנה, ללא מיקרו, תזונה שכוללת ירקות, ביצים, גבינות, אגוזים, בשר\דגים ומאפים (לחמניות בייתיות\לחם מחמצת\פיצה בייתית, אבל לא כל יום), אימוני משקל גוף + תיסוף חלבונים מתי שצריך. הורדתי משהו כמו 8 קילו ועליתי 2-3 קילו רק במסת שריר נקיה וכנראה על פחות מ 12% שומן.
    וכן אני תוקע כל יום יומיים בן אנד ג'ריז בסוף היום.

מה שפחות מסתכלים עליו זו התנוחה שבה אנחנו נמצאים רוב שעות היום שמוציאה את הגוף שלנו מאיזון שריר-שלד נכון מה שמשפיע על כל האיברים הפנימיים. תוסיפו לזה גם דיאטה לא נכונה ונוצר מצר שהגוף קורס לאט לאט. בתרגום לאופנוענית: תחשבו שהכלי שלכם חטף כמה נפילות ומטופל בחומרים הכי זולים.

השפעה נוספת לתנוחת הגוף: הרגשה. איך נראת תנוחת הגוף של מישהו עם ביטחון עצמי? איך נראת של מישהו בלי ביטחון עצמי?

הגוף שלנו מדהים, הוא יכול להסתגל להמון דברים כולל לחוסר פעילות ותזונה לקויה, אבל הוא לא יחזיק הרבה זמן... במצב חוסר פעילות הוא מאבד בערך כל עשור משהו כמו 7% מסת שריר (החל מגילך 30) לעומת 2% באם פעילים. יש משפט שאומר if you dont use it you will lose it, זה תקף לגוף.

לגבי אוויר נקי - אין ספק שזה עוזר ומועיל יותר אבל אם מלכלתחיל לא נושמים כמו שצריך אין ניצול נכון של החמצן בגוף, החל מנשימה דרך הפה (מבוא לזיהומים), נשימה בטנית ולא מהחזה\סרעפת ונשימות רדודות ולא עמוקות. (מסכות מישהו?)

יאללה, עד כאן לעכשיו

Banned
    אחד הטובים לא הפסקתי לצחוק (בדיחת שואה קלאסית)

Member הסמל האישי של tree
    צר לי לספר לכם אבל הDNA האנושי כבר שונה בעבר כתוצאה מגורמים חיצוניים (לא מעשה ידי אדם) ליתר דיוק מוצאים DNA של ווירוסים קדמוניים בתוך הDNA האנושי. בנוסף יש הגרסה הביולוגית לבדיחה מה הגיע קודם הביצה או התרנגולת -> מה הגיע קודם התא המודרני או הווירוס. למדע יש תאוריות לגבי השתלבות ווירוסים בתאים תרום מודרניים שבסוף התפתחו לתא המודרני.
    בקיצור (לא מקוצר) אותי לא ישכנעו שאין סיכויי שחיסונים לא משנים DNA באותה צורה שהווירוס עצמו יכול לשנות. האם הסבירות נמוכה יותר אני בספק אם מישהו יודע. אבל כשאני שם את הסיכוי הקטן של שינויי הDNA, שקיים בימינו מכל אורך החיים המודרני ומהווירוס עצמו, לעומת הסיכוי לחזור לחיי שיגרה. אני בוחר בחיסון ואני מקווה שלפחות 80% מהאוכלוסייה חושבים כמוני.

דרך אגב, פה אני אכליל ואנחש שרוב הגולשים בפורום מעשנים ועישון ידוע כאחד הגורמים הגדולים למוטציות בגוף בעולם המודרני. אז זה מצחיק אותי שאנשים מעשנים מתנגדים לחיסון בגלל האפשרות שזה ישנה את הDNA.