לא רע בכלל, טיעונים מאד משכנעים בלי קונספירציות הזויות.
חשש לגיטימי לחלוטין שיש להרבה אנשים, מזל שאין לי את הדילמה הזאת כי אין חיסונים בגרמניה לאנשים מתחת לגיל 80.
מרקל אמרה לפני שבוע שהסבלנות תשתלם לגרמנים עם חצי חיוך אולי היא מחכה לניסוי בישראל?
לגבי ויטמין D שהזכירו מעלי יש מחקרים שמראים שויטמין D מקטין את הסימפטומים של הקורונה וכתוצאה מזה יכול לעזור להוריד את כמות המתים, בכמה זה לא ידוע אבל בודאות הוא נחוץ כדי לחזק את המערכת החיסונית וזה כבר הוכח לפני הקורונה.
לרגע רציתי לתת לך שאפו, סרטון קצר.
אחר כך התחלתי לצפות. התייאשתי מהדמגוגיה בשלב של מחסור בחמצן ובויטמין D.
לא רציני בעליל.
מוכרים את המידע שלנו לניסוי רפואי.
הנאשם השקרן.
ויתרתי.
אבל מה יש להתייאש אם כל הנבובים צריכים להאמין במשהו, כל דבר כי בלי האמונה הם לא יכולים להתקיים.
אז יש טמטום שמעלה עשן. לפחות שומרים על הגחלת. שוין.
אני לא יודע אם מי שהתחסן צדיק, מאמין או טיפש.
אני כן יודע שמי שקובע שהחיסון הוא מזימה מקומית או בינלאומית טיפש.
אדם פחות טיפש היה קורא את הנחיות משרד הבריאות ומבין שכבר לפני עשור ידעו שיהיו שאלות אתיות ולא כדאי להסביר לציבור הכל- במיוחד לא בזמן מגיפה שטרם הסתיימה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
לדאבוני הקול שלך והקול שלי שווים בקלפי או לשמחתי (לא שהפעם אני מתכוון לשלשל)
רק בבקשה בבקשה תתרחק ממני עם החיוב לסמרטוטים שלך על הפנים, עם הגבלת חופש התנועה ובטח ובטח תתרחק ממני עם המחטים שאינך יודע מה יש בהן
בבקשה? בשבילי? אני מבקש יפה.
קסד יקירי,
א. אני מצביע לפיראטים כבר כמה מערכות בחירות (כי אשתי לא מרשה לי לא להצביע בכלל, וכי זה מצחיק את הילד), כך שרוב הסיכויים שהקול שלך שווה יותר משלי (אם כי לא יפציע אותי אם אתה מצביע למפלגה הזויה אחרת שגם לא עוברת את אחוז החסימה).
ב. אם הייתי מאמין שש מישהו שמסוגל גם לעבור את אחוז החסימה, וגם להעלים את כל מי שלא מסכים איתי (אפילו על עניין פעוט כמו מסכות) הייתי מצביע לו.
כזה אני,
פשיסט.
וכעת אקדיש לך שיר.
"תחילה הם באו ולקחו את הקומוניסטים –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי קומוניסט;
ואז הם באו ולקחו את הסוציאליסטים –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי סוציאליסט;
ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי;
ואז הם באו ולקחו את היהודים –
ולא השמעתי את קולי,
מפני שלא הייתי יהודי;
ואז הם באו ולקחו אותי –
וכבר לא נותר אדם,
לדבר בעדי."
דרזנר,
אף אחד לא טען שויטמין D הוא פיקציה, רק שבישראל אין מקרים של מחסור בויטמין D כתוצאה ממחסור לחשיפה בשמש. יתרה מכך, הסגר קיים דה פקטו רק על עסקים. הרוב המוחלט של האוכלוסיה שם עליו ז'. נוסעים ומסתובבים כבכל יום.
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 06-02-2021 בשעה 20:32.
דרז יא אח אני כבר לא יודע מי מביננו נדפק יותר
הוידאו לא זמין בגרמניה, כך קבע מי שהעלה אותו.
אני לא נדפקתי, אני תמיד דואג להיות עם ראש פתוח, אפילו נתתי לדפוקים שמאמינים שהעולם שטוח שעה לשכנע אותי, לא השתכנעתי.
הבחור בסירטון מעלה שאלות/חששות ולא קובע נחרצות שהחיסון מסוכן ויהרוג את כולנו, הטיעונים שלו לגיטימים ואני בטוח שקיימים גם אצל המתחסנים שחלקם הגדול הולך להתחסן בגלל שמבטיחים להם דרכון ירוק שכרגע לא נותן את מה שהם חושבים שהוא יתן אז יש כאן גם הונאה.
לפי המחשבון באינטרנט אני יהיה זכאי לחיסון בתחילת 2022 ככה שיש לי עוד זמן לחשוב על זה
בסדר חבל הפסדת את איבגי מתאגרף לפני שכיכב במתחת לאף
"בישראל, למרות היותה ארץ שטופת שמש, קיים מחסור בוויטמין D בקרב האוכלוסייה הכללית. הסיבה המרכזית לכך היא חשיפה מועטה לשמש - בעיקר בשל החשש מפני סרטן העור."https://www.clalit.co.il/he/medical/..._benefits.aspx
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
1. אין מגיפה זו הונאה.
2. את השקורונה הנפיצו בשביל ה Great Reset ולא להפך
3. אין כאן שום קונספירציה מצידי. הכל גלוי וידוע מהמקפצה למשל קלאוס שוואב ודאבוס.
4. אייל יש לי הרגשה שאתה נובח על העץ הלא נכון. ולמרות שכמו שיש חיסיון רפואי ואסור לשאול אם התחסנת - אני אגלה לך שכן. הצבעתי בן גביר.
אני לא מתכוון לחזור על הטעות הזו של להצביע מבחינתי הכל קרס. יש את ד"ר אריה אבני איש מתוק שהחליט לרוץ אפילו לו לא אצביע.
5. חוק יסוד כבוד האדם וחירותו. אם אתה מרגיש מאויים ממפלצת ספגטי בלתי נראית - שב בבית! רק אל תכריח אותי להסתובב עם קונדום על הראש רק בשביל שסנופלייק כמו אייל ירגיש בטוח
שוב שעה תראו חמש דקות גם ככה השתים הראשונות הן קדימון