הרואד 5 צמיג נהדר אבל במרכז הצמיג האחיזה שלו נמוכה משמעותית משל האנג'ל gt. בהתאמה הוא מחזיק יותר ק"מ ולתחשותי (הלא מאומתת) גם מרחק הבלימה שלו ארוך יותר. אני זוכר שמאד אהבת את האנג'ל, מעניין לדעת מה יהיו הרשמים שלך מהרואד 5.
בצדדים הוא נהדר. ב-1000 ק''מ הראשונים הרגשתי ירידה משמעותית באחיזה בקו ישר כך שלקח לי זמן לסמוך עליו בכבישים המפותלים. עם הזמן התרגלתי והפנמתי שיש פער גדול מאד בין הגומי הרך שבצדדים לגומי הקשיח שבמרכז (הרבה יותר משמעותי מהאנג'ל ששם ההבדל בין המרכז לצדדים די זניח).
בסופו של יום אחרי 13,000 בחרתי שוב ברואד 5 משתי סיבות:
1. הפרופיל שלו עגול יותר ובחתך 50 זה מורגש מאד בכניסה לפניות.
2. הוא נשחק פחות במהירויות גבוהות ובפועל נתן 13 לעומת 8 - כשרוכבים 2,000 ק"מ בחודש זה שיקול משמעותי.
לו הייתי מישלין יא בא בא בא בה בה בם.
תתחדש אין כמו מערכת הרפואה בגרמניה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ממשיכים, יש תחרות מי ישבר קודם, המושב או התחת שלי, קניתי את כסא ה"נוחות" ומסתבר שהוא בדיוק אותו הדבר רק גבוה יותר ב20מ"מ, בגלל שהוא גבוה יותר ונראה מעולה על האופנוע שלא כמו המקורי שנראה פשוט החלטתי להשאיר אותו ולא להחזיר אבל האכזבה מבמוו שקוראת לזה נוחות נשארה.
כרגע לא ממש יכול לעשות רכיבות ארוכות כדי ממש לבחון באמת את המושב אבל אם כואב לי כבר אחרי 20 ק"מ מה כבר יכול להיות אחרי 200ק"מ
הכידון עומד לקבל הגבהה בגלל שהמושב גבוה יותר יש יותר רכינה קדימה.
המנוע ממשיך להיות פנינה אמיתית אולי בגלל שהציפיות שלי ממנו היו נמוכות.
היום גיליתי שיש ביטול אוטומטי לאיתות שבודק זמן, מרחק וזווית הטיה, נחמד.![]()
יכול להיות שאתה מזדקן ומתרכך?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אתה בטוח שקיבלת כסא נוחות ולא כסא מוגבה?
הכסא נוחות של הדגם הקודם היה נוח. הוא היה מעוצב עם משענת קטנה ועטף את הישבן כמו בחלק מהקטנועי מנהלים. בנוסף היה גם כסא מוגבה שנראה דומה לכסא בתמונה שצרפת.
עריכה - נזכרתי עכשיו שקנית XR900 ולא GS850
נערך לאחרונה על ידי AsafA; 02-04-2020 בשעה 12:19.
נראה ממש טוב באור השמש.
לגבי הכיסא- זה משהו שרפד אופנועים לא יכול לסדר מבחינת נוחות ואתסטיקה?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
גם אני סבלתי בגלל הישבן המפונק שלי. קניתי עם האופנוע (F750GS) מושב נוחות בנוסף למושב מונמך שהגיע עם האופנוע. מכרתי את המושב נוחות כמעט בחצי מחיר ממה שקניתי.
בסוף הלכתי לרפד בת"א- רייס-קאר ותמורת 1500 ש"ח הוא בנה לי מושב לפי הדרישה שלי והתאמה מלאה לישבני המלכותי. נסעתי כחודש עם מושב ניסיוני שמדי פעם שונה לפי בקשתי ורק לאחר מכן שונה הריפוד הזמני למשהו יצוגי (ואגב רק אז שילמתי).
יצא מדהים.
בקיצור, את שולח את המושב שלך להגדלת חזה?
כשעליתי על הnc, בשבוע הראשון המושב היה לי לא נוח בעליל. אחרי תקופה התחת התרגל ואני לא מבין מה הפריע לי. מניח שכמו בספות, גם הספוג מעט מתרכך.