ציטוט נכתב במקור על ידי Smi1ey צפיה בהודעה
בגלל זה הפסקתי לקנות כלים תקציביים. מעדיף לשלם עוד קצת ולקבל אופנוע קצת יותר ישן אבל שלא חסכו עליו מאשר חדש תקציבי.
על פניו התקציביים נראים נהדר מבחוץ, ואז כשאתה בודק לעומק ו"מרים את הסלעים" כדי לראות מה יש מתחת - אתה מבין בידיוק איפה חסכו.
הבנתי את זה אחרי שקניתי בזמנו את ה-MT09: הבולמים הרכים והזולים, כידון שאוהב לרקוד במהירויות גבוהות, בלמים שהם רחוקים בעוצמת הבלימה שלהם בהשוואה לברמבו ששותלים אותך חזק באספלט.

בכלים יקרים הם יחפפו בהנחה ולאחר חישוב התמחור הוא מוגזם ובכל זאת חשוב להם להוציא תג מחיר נמוך כמה שיותר או שעל הכלי היקר (הבסיסי בסדרה) הם הולכים להוציא גירסא יותר מפנקת ששם הם יגידו לך: "רוצה מושב יותר מפנק ומתלים חשמליים של אוהלינס? תוסיף עוד 15 אלף שקל כדי לקבל את גרסאת הRR עם כל חבילת הפינוקים".

בשבילי כלים משומשים שמורים שנחשבים יחסית אמינים בשוק ולא תקציביים (וכמובן מרגשים). בזה עשיתי את שלי.
לא הבנתי, אתה אומר שאופנוע עם מערכת בלימה של ברמבו עם abs לפניה, קוויק שיפטר למעלה למטה, מסך TFT גדול עם קישוריות לנייד כולל ניווט, בקרת משיכה, פנסי לד, בקרת שיוט, מחממי ידיים ושליטה על מצבי מנוע זה תקציבי?

מה שהוא מתכוון שגם באופנועים לא תקציביים יש עיגול פינות כמו המושב בXR, הנוחות זה עניין של העדפה אבל בהחלט מצופה שיהיה מושב עם תפירות ללא כיס אוויר באופנוע כזה.
גם בבולם הקידמי עיגלו פינה ושמו אחד שלא מתכוון

לגבי משקף, הוא מגיע עם משקף גבוה אבל אני החלפתי לקצר כי אני אוהב שהרוח פוגעת בחזה ולא מעל.
הסבל זה החלטה של מרקטינג, הם לא רוצים שיחשבו על האופנוע הזה כטורר למרחקים ארוכים, בשביל זה יש להם דגמים אחרים.