דיאלים נכנסו חזק לשוק כשהם רק הגיעו.
עשו טריידאין במחיר מחירון.
זה שהם לא ידעו להתקדם משם קדימה ולא הבינו שהשוק רוצה כלים זולים עם ABS זה בעיה אחרת.
אני חיפשתי קטנוע פשוט, 250 עם ABS במחיר זול, וחשבתי על דיאלים, לא היה להם כלי עם ABS אז, עכשיו המצב שלהם שונה.
גם הם עושים טעות כיום כשהם מוכרים את הכלים שלהם במחיר לא רחוק מהמחיר של מותגים יותר מבוססים.
הם לא אחראים על מה היצרן מייצר, הם רק יבואן.
אם היצרן לא מייצר כלים עם ABS אין להם מה לעשות בנדון.
אני חושב שלא זאת הייתה הבעיה שלהם.
א. אלו היו כלים סבירים במקרה הטוב (מדבר מניסיון אישי).
ב.הם גרמו להצפת השוק ככה שנוצר שוק יד שנייה עמוס בכלים עם ק"מ נמוך ובלי סיבה לקנות חדש מהחברה.
זו הפרשנות האישית שלך לפי הצרכים שלך באותה תקופה כשחיפשת לרכוש קטנוע.
בפועל, נושא ה-ABS הוא בערך במקום השמיני או אולי אפילו העשירי, רשימת הסיבות שגרמו לרתיעה משיטת התמחור והטרייד אין שנעשתה כדי לרכוש נתח שוק. כמו שכתב לך מתן - השוק אהב את המחירים שלהם כחדשים, אבל לא כמשומשים. זו הסיבה העיקרית שבגינה דו"ח התוצרים נראה כך בשנים האלו.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הם הציפו את השוק בכלים שלהם עם מבצעי חדירה מסיביים.
אחר כך, הרבה רוכשים שגילו שמדובר בכלים סבירים מינוס התחילו למכור אותם בשוק המשומשים.
כתוצאה מכך בשוק המשומשים היו המון כלים עם קילומטרז' נמוך ושנתון גבוה לא הייתה סיבה לקנות חדש מהיבואן.
ושוב, ליבואן אין קשר להחלטה אם הכלים יגיעו אם abs או לא.
[QUOTE=ModChiP;164148]אין קשר, עשיתי נקודה.
יש את הCFMOTO 400GT שאני לא יודע את איכותו ולא מתיימר להיות מבין גדול.
יש לי בעיה אחת, וזה התמחור.
אם באותו מחיר +- אני יכול לקנות הונדה 300 או את ה R3.
למה היבואן מתמחר את האופנוע שלו בסכומים האלו?
אני חושב, וזה דעתי, שיש ליבואנים שמנסים להכניס מותג חדש, מה ללמוד מדיאלים.[/QUOTE
יש לי תושבה בשבילך.
ימאהה יקרים בחלקים + הם שייכים למטרו.
יאמהה טוענת שהאופנוע הזה מוציא 42 כוחות סוס שבפועל, לגלגל מגיע רק באזור ה 27.
לגבי הונדה 300, זה אופנוע שמתאים לתחילת שנות ה-2000, עם בוכנה אחת וכך גם הטכנולוגיה איתו.
האופנוע הנוכחי מגיע ל 155mph (והוא מגיע אם אתה שוקל 70) על משקל של 280 קילו כולל נהג - משמע שמגיע לגלגל יותר מ-28 כוחות סוס.
מעבר לזה הוא עם צג lcd מלא וצבעוני + חלקי חילוף מסין והמנוע מיוצר ע"י קימקו - שמבחינתי הם מאוד אמינים במנועים וזה הוכח מספר פעמים.
האופנוע הזה לא מתומחר יקר בכלל והתמורה שלו גבוהה ביחס למחיר.
אציין שוב שאם היה פה zx-25r הייתי הולך על זה - למרות חוסר האמינות. אני אוהב אותם רבעי ליטר
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
אין לי מושג אבל ל kymco יש פס ייצור עשיר למנועים.
C650, AK550, G450 X, G-Dink, Downtown...
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk