ציטוט נכתב במקור על ידי HairDyeGuy צפיה בהודעה
תודה על התשובה!
1. טוב לדעת! הייתה ככה מלחפש מורה לרישיון אפור
2. סתם מתוך עניין, אתה יודע להגיד לי כמה בערך עולה רישיון a2?
3. התכנון היה לעשות מאסה בפסח ואז לתמרן את מה שנשאר בזמן הסמסטר (אני סטודנט), אבל עכשיו כזה נתקע, זה יותר בעייתי. אני לאו דווקא רוצה להוציא את הרישיון הכי מהר שאפשר (מהסיבות הברורות), אבל חצי שנה זה בהחלט מבאס, במיוחד כשאני כנראה לא אשתמש באופנוע ככלי רכב עיקרי.
4. חששתי כך. המקומות הכי ראליים בשבילי לטסט הם ירושלים, רמלה-לוד ומודיעין. יש לך במקרה מושג עליהם?
5. בגלל שאני סטודנט שגר מחוץ לבית אבל עדיין רואה את ההורים המון, אני צריך רכב פרטי יותר משאני צריך אופנוע. אני מודה שהתקווה שלי הייתה ללמוד לשלוט באופנוע כמו שצריך ולנצל את זה לטיולי אופנועים. הנחתי שיש מקומות שמשכירים אופנועים טובים, אבל אולי אני סתם נאיבי.

הדילמה העיקרית היא שאני לא באמת צריךג€‹ רישיון לאופנוע, זה נטו הגשמת חלום, ובגלל זה אני מתלבט
2. הרבה יותר זול. בגדול בגלל שיש לך רישיון B וותק של למעלה משנה אז אתה צריך רק מבחן פנימי בתוך המגרש, מניח שאפשר לסגור את זה בכמה מאות.
3. חצי שנה זה מקרה גרוע למדי, אם אתה מתקתק ונגיד עובד טסט שני אז אפשר בפחות מחודש. תבין השיעורים זה לא בעיה. הטסטים זה כל פעם כמה שבועות בין לבין שצריך לחכות, זה מה שלוקח זמן. בכל מקרה פסח הזה אין ממש מה לדבר. עוצר,קורונה וכאלה.
4. לא ממש. מניח שכמעט הכל יותר טוב מירושלים.
5. יש מקומות כאלה, אבל לא נראה לי שמשכירים a2. זה טוסטוסים קטנים.

בקיצור, כל העסק באופן כללי זה לא איזה תחביב של פאזלים.
אם זה באמת הגשמת חלום בשבילך אז תשקיע את מה שצריך ואל תהיה גייעז. אם זה סתם איזה גחמה, אז...