לא קצת מוגזם החוסר כוח?
אומנם קרוזר ומומנט וכו', אבל מנוע 1800 סמ"ק עם 90 כ"ס זה נראה לי מאכזב.
אמש חשפה ב.מ.וו רשמית את הגרסה הראשונה של ה-R18 - הקרוזר החדש בעל מנוע הבוקסר בנפח 1,800 סמ"ק; גרסאות נוספות יגיעו בהמשך; הפרטים המלאים וגלריית התמונות - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91-%d7%9e-%...e%d7%99%d7%aa/
![]()
לא קצת מוגזם החוסר כוח?
אומנם קרוזר ומומנט וכו', אבל מנוע 1800 סמ"ק עם 90 כ"ס זה נראה לי מאכזב.
לטעמי עם הכיסא הקצר והכנף הנמוכה נראה טוב יחסית לדגם הרגיל. אספנות בימי כולרה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
חוסר כוח? הדבר הזה יקרע לך את הידיים מהכידון, לא ראיתי את הגרפים אבל אם נשווה למנוע ה107 של הארלי אתה מקבל שם 90 כח סוס כבר ב-3000-2000 סל"ד כלומר בזמן שאופנועים עם הרבה יותר כח סוס יהיו בדרך להשגת 90 כח סוס הבמוו 1800 כבר שם, רק אחרי שאותם מנועים עם יותר כח סוס יעברו את ה90 כח סוס הם יתחילו להתרחק
מהבמוו.
נראה שזה מה שהקהל רוצה כי לצד אופנועי עתירי כוחות סוס מתחילים לצוץ אופנועים עתירי מומנט, רכבתי גם על טריומף סקרמבלר XE, מנוע 1200 עם 90 כח סוס איטי הוא ממש לא, כח זמין מנמוך אומר שאתה מהיר יותר בכביש מפותל שבו אתה מפתח מהירות מפניה לפניה.
יתקנו אותי המבינים אבל זה לא 90 כוח סוס כדי שיוכלו להגביל אותו לa1?
לא בקיא בA1 אבל נראה לי שהסמ"ק הגבוה לא מאפשר את זה, אבל בכל מקרה זה לא אופנוע שאנשים ירצו לקנות עם רשיון A1 אז לא נראה שהם כיוונו לשם.
יותר נראה שהם כיוונו להארלי 107 קיוביק אינטש, מנוע 1800 עם 90 כח סוס גם כן.
עוד נתונים מעניינים זה ששיא המומנט מגיע ב3000 סל"ד והוא עומד על 160 Nm שכבר ב2000 סל"ד מקבלים 150 Nm זה מטורף!
רק לשם השוואה דוקאטי מולטי סטרדה מיצר 130 Nm ב7500 סל"ד ויגיע לשיא ההספק ב9500 סל"ד
אני אגיד משהו קיצוני, האופנוע זה למי שמתעקש לקרוא לו ככה אינו מיועד לרוכבים, לא הוא מיועד לפלח שוק מצומצם
שיודע מה הוא רוצה, מבין מה הוא קונה ויש לו מספיק מזומנים לעשות זאת, אה כן ויש לו רישיון נהיגה מתאים לאופנוע.
שום כלי שאנחנו מכירים מחיי היום יום פה בביצה לא מכין אותנו לדבר הזה.
כוח?
הדבר הזה מפלצת, כבד, מומנט של נגמ"ש אחרי טיפול, אבדן כוחו מינימלי כי אין שרשרת ובהילוך נמוך יכול למשוך את
ליצמן מהכיסא. (ביחד עם כל החסידות).
הקטע שהוא אוונגרדי מדי לחוליגנים, אלה יבחרו בוי מקס זצ"ל או הארלי, מתקדם מדי לשוק הברזל בארה"ב אלה אם
אתה סוג של הייטקסיט שמימש רווחים ובא לו להיות אחר, סוג של "קול" לא ברור ולא רוצה אינדיאן.
מעצבי אופנה אמנים וסוג של היפסטריים שיש להם את הגישה לחשבון של אבא, ימצאו בו כר נרחב למרד בממסד.
הוא פונה לחולמים הנוסטלגיים, אלה שייהנו לשים אותו באוסף שלהם, ולדבר עליו עם חברים על כוס של וויסקי עתיק שיוצר
במרתף עינויים מהמאה ה-14 בסקוטלנד ע"י עובדות חשופות חזה.
אף אחד לא באמת ירכוב עליו בשוקן, אחרי עידן הקורנה, לא כי אי אפשר, אלה פשוט כי זה לא מתאים, אני מניח שימצא לו
פה בעלים כזה או האחר, אבל הוא ייקנה בדיוק מהסיבות שאף אחד פה בפורום לא מצליח להבין או לקבל.
בומבה של אופנוע אבל בחיים לא יהיה לי כזה!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אתה כותב יפה, אבל האם אתה יודע שכל היופי הזה עולה ... $17500 ? https://www.cnet.com/roadshow/news/b...duction-debut/
זה יותר זול מ-FAT BOY, שמגיע ל-$20000. בטח יותר זול מ-Indian. נכון שבארץ אין שום סיבה לקנות אף אחד מהם אבל במקומות אחרים בעולם - יש.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בחלק ממדינות ארה"ב רוכבים על אופנוע בדיוק כפי שנוהגים ברכב - ללא קסדה וללא שיתוף נתיב, תוך שמירה על מהירות חוקית. שם אני לגמרי יכול להבין שימוש בקרוזר ענק.
אני חושב שהם דווקא עולים על גל הרוכבים שהGS כבר גבוה מדי בשבילם ורוצים משהו לרכיבה עם פחות הפתעות.
מבחינת המראה, לדעתי הם פגעו בול.
הפנינה האמיתית כאן בעיניי היא המנוע. יצירת אומנות המגה-בוקסר הזה, כנגד כל היגיון (של העידן הנוכחי) והכי לא פוליטקלי-קורקט. כל שאר החלקים הם סצם תירוץ