סתאאאםםם.
תראו איך כל השיגרה התהפכה לנו. אפילו הלטייל הזה בסוף שבוע או בחג, המעט שפיות הזאת, כבר אין לנו.
שיהיה לכם וליקירכם חג כמה שיותר שמח (אם אפשר), ובעיקר בריא ושתחזור השיגרה והפרנסה ונצא מזה.
סתאאאםםם.
תראו איך כל השיגרה התהפכה לנו. אפילו הלטייל הזה בסוף שבוע או בחג, המעט שפיות הזאת, כבר אין לנו.
שיהיה לכם וליקירכם חג כמה שיותר שמח (אם אפשר), ובעיקר בריא ושתחזור השיגרה והפרנסה ונצא מזה.
נערך לאחרונה על ידי ees; 07-04-2020 בשעה 00:30.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
רק מזכיר שלדברים האלו יש את האוף.
כמובן שבפורום שלנו שום דבר לא דחוף
הדבר היחיד שיכול להיות אצלנו דחוף זה כשהפרוסטטה לוחצת אחרי ליטר בירה בדיוק שהיגענו הבייתה אחרי רכיבה ספורטבית ביום חורף קר ואתה מוצא את עצמך נאבק בחליפה ואחר כך בתחתוני רכיבה ואז מחפש את החור בגעטקס כדי למצוא את השנתול שהתכווץ מרוב קור
אני מניח שזו הגדרה לדחוף.
כמובן שאף אחד לא רוכב בחורף ובטח לא אחרי בירה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
וואי, אף אחד לא הבין שזה היה בקריצה עם איחולי חג שמח?
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
Cynicism is something you should know
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
סליחה. בגילי המתקדם (ובדיוק היום הוא מתקדם למניינם) עם החבר ג'יימסון (לכבוד האירוע) אני מפספס ניאונסים.
בכל מקרה חברים. כשאנחנו יוצאים מהמאורות שלנו כמו עכברים אתם תחייכו למצלמה ולעיר החכמה אשר עטה עליכם.
ולא מתוקונים. ה5G זה לא בשביל שתורידו סדרות ב 4K מהנטפליקס.
חג חירות שמח
מזל טוב יא נאור
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אנחנו אופנוענים רדיקאלים ועכשיו תקוע לנו סגר בתחת
לאילו תגובות ציפית??
מזלטוף נאור.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
הסינים הם עם חכם.
תקראו שוב את המשפט הזה - הסינים הם עם חכם.
יש להם מסורת עתיקה ומופלאה (אז מה אם שליט אחד קובר איתו מיליון אנשים/חיילים/פסלים?)
יש להם גם גלגל מזלות. שנתי.
המזל הפותח הוא חולדה. כמו הטלה בזודיאק הגריגוריאני.
עכשיו תנחנשו מה, אני גם טלה וגם חולדה... ו 2020 זו שנת החולדה. משהו שקורה פעם ב12 שנה.
אני מניח שיש כאן התחלה חדשה וטובה בקוסמוס ... נגיד נפלתי בשש בבוקר בחג מהמיטה ויצאתי לרחוב - האף שלי לא זוכר ריח של אוויר כזה עוד משהייתי ילד, בדיוק באותו מקום בו עמדתי.
תודה קידו. וקריצה
מברוק איש ללא ספר פנים...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!