ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
אני לא מבין איך אפשר להוציא את הטבע מחוץ לחוק.
צמח. לא נושך. לא מעשן ולא משחק סנוקר.
פאקינג עציץ.

מי שמכיר אותי יודע שאני שתיין כבד. (לאחרונה און אוף)
השאכטות הספורות שלקחתי בכל החיים שלי מחקו לי ת'מוח כמו שעוברים עם מגנט על הארד דיסק,
כאילו, הייתי מוצא את עצמי באמבטיה ולא זוכר למה, אם הגעתי לשם בשביל להתפנות או לצחצח שיניים.

ועדיין אני אדוק של ליגליזציה ויודע כמה האלכוהול חרא מחובן שהורס חיים, הורס מערכות יחסים ומחרבן את הנשמה.
אני ליברטן. מדינה צאי לי מהווריד.
ליברטן זה סבבה וגם אני חובב חופש עם קבלות אבל לא הייתי רוצה לחיות במדינה מוכת אופיום. צמח שהרס מדינות.

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
אני נגד עישון ובעד ליגיליזציה משתי סיבות: (1) גם ככה זה פה רק בלי פיקוח על איכות המוצר והרעלים שמוספים בתהליך היצור ; (2) יש כאן רווח אדיר שהולך לעבריינים במקום למדינה.

מעניין אותי ברמה הפרקטית איך זה עובד? איפה מזמינים איך משלמים? איך השליח יודע שמי שהזמין זה לא שוטר שממתין לו מעבר לדלת?

אני לא מבין איך ילדים מטומטים שכל החיים לפניהם מוכנים לסכן ככה את העתיד שלהם ומתחייסים לזה כאילו הם שליחים של הפיצה השכונתית.
למיטב ידיעתי הצמח חזק ולא סובל מטפילים ומחלות כנראה שיש בשוליים מגדלים שמשתמשים בריסוס ודשן אבל יחסית לסמים אחרים גראס נראה לי בין הבטוחים. מול כל האבקות והטיפות שאלוהים לא יודע מי ערבב אותם מעדיף את הגראס -בהיבט הזה. הנקודה הנוספת, ממילא רוב הכסף שהולך למדינה לא מגיע חזרה לאזרח. מי שיתעשר יהיו הסוחרים באישור והתאגידים שישתלטו על השוק.

ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
מרוב שזה פורום של סחים עשה לי חשק לעשן אתמול.
מה אומר ומה אדבר, נפלאות הטבע. ברור שצריך לעשות לזה לגליזציה.
היום כדי לאזן אני אשתה כמה בירות קצת וויסקי ומניסיון עבר זה רק עושה טוב לנפש. מזל שתקופת היובש לא הייתה כאן מעולם.
בקיצור מי שרוצה לעשן שיעשן ומי שרוצה לשתות שישתה. מי ישמע ניהיה כאן דיון על MDMA
ומי שרוצה להיות שליח מצווה אז למה אתם כ"כ מציקים אליו, מספיק הכחולים נטפלים אליו, מה נהינו מדינת KGB??
עם יד על הלב, אתה אני והוא מעשנים בכל מקום וההנחיות כרגע במשטרה לא להתעסק עם המעשן הבודד. כבר שנים שאנחנו והם מעשנים במסעדות, פאבים, פארקים בחוף ברחוב וגם בבר בהר...-אף אחד לא אוכף את זה באמת. השאלה מעבר לכדאיות אישית והבעת עמדה מה העלות וההשפעה על החברה כמכלול.

העיתונות המערבית הליברלית שעוסקת בקמפיין הגראס מסתירה את הנשירה מהלימודים, את הירידה בציונים את הירידה בתפוקה ואת היקף השימוש בקרב הנוער. נגלה בהמשך שמדינות שעברו לליגליזציה שילמו ביוקר. לי זה ברור. כמו הליברלים שחיבקו סינים באיטליה וכמו הנהגת העיר ניו-יורק שהחליטה שחופש עדיף מבהלת קורונה. היית רוצה להעסיק טרקטוריסט, בנאי או כירורג מוח מעושן? רק אמת. במקרה אתמול מישהי סיפרה על מורה תיכון שחיסל לה בשיעור חבילת פתי בר. מורה מעושן זה מצחיק אבל הסיפור עצוב. עכשיו תחשוב על עובדי חירום, ביטחון, תברואה, תובלה ומסחר ורבבות האנשים שאתה לא רואה אבל בזכותם אתה חי כשהכל (בערך) עובד זורם מאיר ומתקדם. תן לאחוז קטן מהם אפשרות לבלות בנעימים (כי אי אפשר לבדוק מסטוליות נוכחית מגראס- רק לתקופה) ואז נדבר על מחיר ההשפעה.