ליברטן זה סבבה וגם אני חובב חופש עם קבלות אבל לא הייתי רוצה לחיות במדינה מוכת אופיום. צמח שהרס מדינות.
למיטב ידיעתי הצמח חזק ולא סובל מטפילים ומחלות כנראה שיש בשוליים מגדלים שמשתמשים בריסוס ודשן אבל יחסית לסמים אחרים גראס נראה לי בין הבטוחים. מול כל האבקות והטיפות שאלוהים לא יודע מי ערבב אותם מעדיף את הגראס -בהיבט הזה. הנקודה הנוספת, ממילא רוב הכסף שהולך למדינה לא מגיע חזרה לאזרח. מי שיתעשר יהיו הסוחרים באישור והתאגידים שישתלטו על השוק.
עם יד על הלב, אתה אני והוא מעשנים בכל מקום וההנחיות כרגע במשטרה לא להתעסק עם המעשן הבודד. כבר שנים שאנחנו והם מעשנים במסעדות, פאבים, פארקים בחוף ברחוב וגם בבר בהר...-אף אחד לא אוכף את זה באמת. השאלה מעבר לכדאיות אישית והבעת עמדה מה העלות וההשפעה על החברה כמכלול.
העיתונות המערבית הליברלית שעוסקת בקמפיין הגראס מסתירה את הנשירה מהלימודים, את הירידה בציונים את הירידה בתפוקה ואת היקף השימוש בקרב הנוער. נגלה בהמשך שמדינות שעברו לליגליזציה שילמו ביוקר. לי זה ברור. כמו הליברלים שחיבקו סינים באיטליה וכמו הנהגת העיר ניו-יורק שהחליטה שחופש עדיף מבהלת קורונה. היית רוצה להעסיק טרקטוריסט, בנאי או כירורג מוח מעושן? רק אמת. במקרה אתמול מישהי סיפרה על מורה תיכון שחיסל לה בשיעור חבילת פתי בר. מורה מעושן זה מצחיק אבל הסיפור עצוב. עכשיו תחשוב על עובדי חירום, ביטחון, תברואה, תובלה ומסחר ורבבות האנשים שאתה לא רואה אבל בזכותם אתה חי כשהכל (בערך) עובד זורם מאיר ומתקדם. תן לאחוז קטן מהם אפשרות לבלות בנעימים (כי אי אפשר לבדוק מסטוליות נוכחית מגראס- רק לתקופה) ואז נדבר על מחיר ההשפעה.

ציטוט ההודעה בתגובה