א' כל אגיד שכמובן שכל מה שרשום בנעוץ עשיתי לפני פניה פה.
ב' כל כבר הייתה לי בעיה בהתנעה של האופנוע שהתגלתה כבעיה במרווח שסתומים , בעיה שמאז טופלה במוסך ומאז האופנוע הניע פיקס.
בימי הקורונה והסגר עוד רכבתי עליו מספר שבתות. שבועיים אחרונים לא הנעתי אותו כי הייתי עסוק בלעשות לאופנוע שינויים קוסמטיים. אתמול באתי להניע אחרי שבועיים או קצת יותר שלא הנעתי ומשום מה לא מניע.
אציין שאתמול עשיתי החלפת שמן פילטר שמן ופילטר אוויר בעצמי. כדי לוודא שההחלפה נעשתה כראוי וכי התקנתי את הפילטר שמן נכון ושלא נתפס המנוע, העליתי את האופנוע על הג'ק וראיתי שהגלגל מסתובב ומכאן שהסטטור מסתובב שמניע בתורו את המנוע מכאנית- לא נתפס. פירקתי גם פלאג, הפלאג המותקן היה מכוסה קצת בנוזל שחור משמע שדלק מגיע ( לא היה בהגזמה ). ניסיתי לבדוק גם אם לסליל שנותן את המתח לפלאג מגיע מתח- הכנסתי מברג לכובע של הסליל והיה ניצוץ כחול.
מה עוד אני יכול לעשות ? האם להכניס את הפלאג לתוך הכובע של הקויל רק באוויר במקום במנוע זו בדיקה שיש בה היגיון או שבשביל שאני אראה ניצוץ הפלאג חייב לקבל מינוס מהגוף מהצד השני ולכן חייב להיות מותקן בתוך המנוע כדי לראות ניצוץ? ניסיתי את זה באוויר אבל לא ראיתי ניצוץ בפלאג וישר חשבתי שכנראה יש משהו בדרך בדיקה הזו שהוא לא הגיוני.
ממש אודה לכם על העזרה וטיפים.