תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: האם ג'אווה תעשה קאמבק לישראל?

צפייה משולבת

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

האם ג'אווה תעשה קאמבק לישראל?

זוכרים את אופנועי ג'אווה, שהיו פופולאריים בארץ בשנות ה-80 וה-90? אז יש סיכוי שהם יעשו קאמבק לישראל...

http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d7...8%d7%90%d7%9c/

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    בלקסיקון שלי יאווה היא דו פעימתי מעשן ומיושן.
    לצערי הדו"פ אבד וזה כבר לא ממש יאווה.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    בלקסיקון שלי יאווה היא דו פעימתי מעשן ומיושן.
    לצערי הדו"פ אבד וזה כבר לא ממש יאווה.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
    הלקסיקון שלך ישן ומיושן עוד באירופה. הוא היה סקפטי.
    גם הג'אווה התפרפרה בזמנו עם רוטקס ואלו דוגמאות לממזרים שנולדו. עוד אז

נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 26-04-2020 בשעה 16:28. סיבה: תמונה של מ.ז. איזה אהבל אני

Senior Member
    בספק אם נעשה אי פעם סרטון תדמית לאופנוע שבקושי נראה בבירור בסרטון
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    "
    פופולאריים
    "?

אם הייתי ישראלי בשנות התשעים של האלף הקודמת והייתה לך ג'אווה היית משול למצורע, עדיף היה ללכת ברגל ולא לשמוע את הבדיחות.
    היא הייתה בעיניי רבים המקבילה לדלתא הרומנית (גם אתה יכול 88).

היית מחנה אותה 2 רחובות מהמקום שהיית צריך ומגיע רק עם הקסדה והמעיל בשביל להיחשב אופנוען, בעליות פקחים של "איכות הסביבה" היו
    רודפים אחריך ושוטרים לא היו נותנים לך דוחות מתוך רחמים, לא פעם כשנכנסת לפאב והתיישבת ליד חברים אופנוענים מישהו היה מעקם את האף
    ושואל "איייף למי יש ג'אווה".

היית מאבד תמיד את אחד האגזוזים כי הם היו תפוסים בסופית שלהם בין מגרעת כזו שהיתה נקרעת ויורה את המשתיק אחורה כמו RPG.

לכל מקום היא הייתה מגיעה כמו וספה גדולה של 350 סמ"ק אבל ברעש עשן וצלצולים, היא טחנה לי פלאג ע"י נבי שמואל והגעתי לי-ם על
    צלינדר אחד במהירות של 10 קמ"ש מהמילואים ביום גשם נורא. אבל היא עלתה לי רק 1000 ש"ח, ישרתי את הזנב שלה עם ברזל בניין,
    והעברתי אותה לבחור הבא, תמורת 850 ש"ח אחרי ארבע שנים עם יותר מרק אפוקסי ממתכת באגזוזים.

ה-250 ש"ח הכי טובים שהשקעתי בחיים.

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    "
    פופולאריים
    "?
    חבוב אז מי שהיתה לו ג'אווה היתה לו אמירה
    אני גרתי ליד אורטופד באחת מהסימטאות של קינג ג'ורג' (ההפך משינקין) שהיה חוצה מדבר עם הג'אווה שלו (סימן היכר של החנות - פרוטזות ושילדה של ג'אווה על הקיר החיצוני)
    היו כאלו שאפילו קנו קצי ג'אווה והחנו אותה באלנבי (CZ - חצי ג'אווה)
    אני קניתי את הג'אווה של הביוקר מאיזה טחון ברמת אפעל - 640 כסופה עם מיכל טיפה וישיבת אדוונצ'ר ובלם דיסק מקדימה.
    את ארץ ישראל שעשיתי בצבא עשיתי שוב עם הג'אווה. ועם מזרח גרמניה לא דקיקה. ועם אוהל. ומזרנים. וגזיה. ואלתוש. ומחבת. ו...

הייתי משאיר את האופנוע לא נעול על מדרכה בשוק הכרמל (שם גרתי) - מי שגונב מגיע לו!
    טפי חרא של אופנוע אבל יש מה לספר

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    "
    פופולאריים
    "?אם הייתי ישראלי בשנות התשעים של האלף הקודמת והייתה לך ג'אווה היית משול למצורע, עדיף היה ללכת ברגל ולא לשמוע את הבדיחות.היא הייתה בעיניי רבים המקבילה לדלתא הרומנית (גם אתה יכול 88). היית מחנה אותה 2 רחובות מהמקום שהיית צריך ומגיע רק עם הקסדה והמעיל בשביל להיחשב אופנוען, בעליות פקחים של "איכות הסביבה" היו רודפים אחריך ושוטרים לא היו נותנים לך דוחות מתוך רחמים, לא פעם כשנכנסת לפאב והתיישבת ליד חברים אופנוענים מישהו היה מעקם את האףושואל "איייף למי יש ג'אווה".היית מאבד תמיד את אחד האגזוזים כי הם היו תפוסים בסופית שלהם בין מגרעת כזו שהיתה נקרעת ויורה את המשתיק אחורה כמו RPG.לכל מקום היא הייתה מגיעה כמו וספה גדולה של 350 סמ"ק אבל ברעש עשן וצלצולים, היא טחנה לי פלאג ע"י נבי שמואל והגעתי לי-ם על צלינדר אחד במהירות של 10 קמ"ש מהמילואים ביום גשם נורא. אבל היא עלתה לי רק 1000 ש"ח, ישרתי את הזנב שלה עם ברזל בניין,והעברתי אותה לבחור הבא, תמורת 850 ש"ח אחרי ארבע שנים עם יותר מרק אפוקסי ממתכת באגזוזים.ה-250 ש"ח הכי טובים שהשקעתי בחיים.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    האמירה היחידה הייתה "אני מת להיות אופנוען, אבל אין לי שקל על התחת.... לפחות אצלי.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    האמירה היתה "אין לי שקל על התחת אבל מה שיש בין הרגליים יעשה את העבודה... ואפילו אהנה מזה"
    עובדה

Junior Member
    ג'אוה 350
    האופנוע הכי גרוע שהיה לי.

קניתי חדש דנדש ב 1988 מבחור ממוצא רוסי שבדיוק עשה עליה. הג'אוה היתה אצלו בסלון בקומה הראשונה כי פחד שתיגנב. היינו צריכים 4 אנשים כדי להצליח להוריד אותה אחרי הקניה דרך המרפסת עם חבלים.

חודש בערך אחרי שקניתי אותה נסעתי לאילת ונתקעתי באמצע כביש הערבה עם פלג וקרבורטור מוצף ועוד משהו בלתי מזוהה שהשתחרר. הזעקתי חילוץ מאילת.

דבש לא ליקקתי ממנה. כנראה החום האילתי לא עובד טוב עם אופנוע צ'כי מאותגר טכנולוגית :-)

אחרי שנה קנה אותה שוטר אילתי נמוך קומה כמעט בחצי מחיר. (אני מציין את העובדה כי הג'אוה גבוהה יחסית. גם לי "ממרום" ה 170 שלי היה קשה להתרגל לגובהו של הכלי והשוטר היה בחצי ראש נמוך ממני...). שמחתי שקנה אותה ונפטרתי ממנה. לקח לי הרבה זמן להתגבר על הטראומה עד שחזרתי ל דו גלגלי והפעם על קטנוע אלמותי - וספה 150

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ophir555 צפיה בהודעה
    ג'אוה 350
    האופנוע הכי גרוע שהיה לי.

קניתי חדש דנדש ב 1988 מבחור ממוצא רוסי שבדיוק עשה עליה. הג'אוה היתה אצלו בסלון בקומה הראשונה כי פחד שתיגנב. היינו צריכים 4 אנשים כדי להצליח להוריד אותה אחרי הקניה דרך המרפסת עם חבלים.

חודש בערך אחרי שקניתי אותה נסעתי לאילת ונתקעתי באמצע כביש הערבה עם פלג וקרבורטור מוצף ועוד משהו בלתי מזוהה שהשתחרר. הזעקתי חילוץ מאילת.

דבש לא ליקקתי ממנה. כנראה החום האילתי לא עובד טוב עם אופנוע צ'כי מאותגר טכנולוגית :-)

אחרי שנה קנה אותה שוטר אילתי נמוך קומה כמעט בחצי מחיר. (אני מציין את העובדה כי הג'אוה גבוהה יחסית. גם לי "ממרום" ה 170 שלי היה קשה להתרגל לגובהו של הכלי והשוטר היה בחצי ראש נמוך ממני...). שמחתי שקנה אותה ונפטרתי ממנה. לקח לי הרבה זמן להתגבר על הטראומה עד שחזרתי ל דו גלגלי והפעם על קטנוע אלמותי - וספה 150
    ושרדת ונרשמת בשביל לספר על זה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    היאווה אומנם לא סמל האמינות.
    אבל הפשטות המכנית אפשרה לכל אדם שיש לו ידע בסיסי במכונאות לתחזק אותה בעצמו.
    אם הזמן לומדים להכיר את המחלות של היאווה ולסדר אותן כמו פלטינות ועוד כלמני שגעונות של הכלי.

כתפרן היו לי 3 יאוות שכולן יחד לא עברו את 6000 שקל מתוכן אחת שחורה שרכשתי מבחור נחמד בשם מרזל (חברי מועדון האופנועים בטח מכירים אותו) הייתה יד ראשונה ומעט קילומטרים ואחלה כלי.

הגעתי איתן לכל הארץ כולל אילת בהרכבה.

באחת מהן באמת הלך לי מיישר הזרם מה שהצריך שיקום של מערכת החשמל.

בגדול אני מאוד נהנתי מהעגלות האלו ואולי בגלל הגיל הצעיר שהייתי היא זכורה לי כאופנוע נוח מאוד.

כאמור לי היו חוויות טובות מהיאווה.

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI