תחשוב שמישהו בגילך עם ניסיון כמו שלך ורישיון כמו שלך רכב על האופנוע הזה בין 14K ל 20K כולל טיפולים אם בכלל ...
היי לכל המבינים,
אני מעוניין לקנות אופנוע ראשון ימאהה WR125R.
ראיתי אופנועים שנת 2013-2015 עם בין 14000 ל20000 קמ וחבר אמר לי שזה הרבה. עכשיו ברור שיש את העניין של אם האופנוע טופל כמו שצריך ובזמן (כמו ברכב).
אבל עדיין יש קמ סביר, מאחר ובאופנועים אני מאמין בגלל המנועים יש הבדל בכל קטגוריה אשמח שתענו לי מה זה קמ סביר ומטה לאופנוע שטח של 125 סמ"ק.
תודה מראש לעונים![]()
תחשוב שמישהו בגילך עם ניסיון כמו שלך ורישיון כמו שלך רכב על האופנוע הזה בין 14K ל 20K כולל טיפולים אם בכלל ...
אבסולוטית זה כלום ק"מ. לא חושב שתמצא עם הרבה פחות.
כל עוד האופנוע לא נקרע זה ק"מ סביר.
קח אותם לבדיקה מקיפה בכל מקרה.
תודה. אילו טיפולים צריך לעשות לאופנוע אחרי רכיבה/שתיים ואילו טיפולים שיגרתיים? יכולים לפרט אולי...
לא מכיר יותר מדי, תחפש לפי השנה שאתה צריך wr125r service manual 2014, תוריד ותלך לפרק של period maintenance.
הנה אחד אין לי מושג איזה שנה, עושה טיפול כל 6:
https://kupdf.net/downloadFile/59ae6bf4dc0d601f07568edd
כשהייתי שליח רכבתי על קטנועים 125 סמ"ק עם 80-90 אלף קילומטרים והם עדיין נסעו אבל הרגישו שהם כבר זקנים.
השאלה הגדולה היא עד כמה דאגו לכלי, בדרך כלל הבעלים של 125 סמ"ק לא משקיעים בהם יותר מדי.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
תודה על המדריך אבל וואו זה מפלצתי.
אני לא חושב שלבד אעשה את זה, מה לגבי טיפולים של שימון וכו לאחר רכיבה או שתיים?