אני מניח שבכל הדיון המשפטי הזה הם מראש מוותרים על האופציה של לראות מספר של לוחית רישוי?
אחרי שהשבוע רוכב אופנוע נתפס על-ידי ממל"ז במהירות של 217 קמ"ש, שוחחנו עם עורך דין המתמחה בתעבורה ושאלנו אותו מספר שאלות על קשר עין באכיפת מהירות על-ידי ממל"ז; חובת קריאה לכל רוכב!
http://fullgaz.co.il/%d7%a2%d7%9c-%d...9%d7%a8%d7%95/
![]()
אני מניח שבכל הדיון המשפטי הזה הם מראש מוותרים על האופציה של לראות מספר של לוחית רישוי?
שמעתי מרוכבים שטסים על הכביש בדגמי ספורט במהירויות מסלול שזאת אחת הסיבות שהם רוכבים בדבוקה די צפופה ומתואמת.
280 עם חברים מהצדדים מלפנים ומאחור נשמע לי קצת מוגזם וסיבה לסיוטי לילה אבל זו הפואנטה...לך תבדיל בין הכתמים השחורים ירוקים על מי לזרת.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
כן, זה אחד החזקים, קורה לי לפעמים בערב על ירושלים-ת"א, רואה איזה טייס, בדר"כ איזה רכב, מתקרב אליו יחסית, ולפעמים אוספים עוד כל מיני בדרך לשיירת טיסה נמוכה.
אחד החווית הכיפיות.
כתבה מעולה וממוקדת ביותר.
הקושי הגדול ביותר לשוטר, הוא להתביית על האופנוע שהוא רוכב בדבוקה של אופנועים שנוסעים לרוב בשיטה של להק בטייסת.
קושי נוסף, שלרוב השוטר מוותר על ניסיון להתביית על אופנוע בודד, אם ישנם רכבים הנוסעים בנתיבים נוספים סביב האופנוע, זאת בשל הקושי בללזור והתמקדות מדויקת על האופנוע בלי הסחת דעת של הרכבים מסביב.
כמו כן, לא פעם ולא פעמיים בית המשפט מזכה רכבים/אופונעים אם מדובר בכביש שהוא אינו ישר ויש בהמשכו מחלפים שיגרמו לאיבוד קשר עין של השוטר הרודף עם הנהג הנרדף ומהווה טענה טובה של טעות בזיהוי.
האינסטינקט הראשוני של מי שקולט שלוזרים אותו זה לרדת על הבלמים, מה שתורם לשוטר ללזור אותו באקסטרא דיוק.
במצב כזה, להתחיל לנוע לרוחב הנתיב (לא צריך להשתגע ולהשתולל) ולהקשות על הלוזר להתמקד.
כמובן שכל זה מיותר אם נרכב כמו בני אדם נורמליים במהירות של 70 באיילון כשהוא ריק.
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
תפסו ביום שישי רוכב על 240 לאחר מרדף.
באופן כללי יש הרבה מקרים כאלה לאחרונה.
שמרו על הרישיון שלכם.