הקדמה למי שלא מתמצא:
לכבוד גיל 16 מונסטרסון קיבל טוזטוז.
כידוע התלבטתי רבות אם לרכוש לו אופנוע או לא ואם כן מה ולמה וכמובן תקציב.
לבסוף אחרי שיעור מוחות עם ראשי הקירח החלטתי לרכוש כלי זול יחסית (אפילו מאוד) כאשר אני יודע שיהיו פשרות.
הסיבות לכך הן:
1. אני רוצה שהנער ילמד לתחזק את כלי הרכב שלו בעצמו ושיקבל מושג בסיסי מה זה כלי רכב
2. גם כך תוך שנה הוא יחמוד את הפיאט שלי - ( יכול לחלום אבל מקסימום נרכוש גרוטאה אחרת) ואם לא כמו כולנו הוא יעבור לאופנוע הבא.
3. הנער לומד בעכו וחוזר כל שבועיים הבייתה אז השימוש מצטמצם לסופ"ש וחופשות וגם אז בכפוף לליווי שלי.
4. סוג של מאזוכיזים אבל מהתקלות הוא (ואני ) נלמד והכלי יחסית פשוט.

כאמור נרכש אקזמפלר מודל 2015 מצב יירוד יחסית במחיר ריצפה כולל קסדה ודיבורית.
הפלסטיקה סבירה ( יש סדקים אבל לא משהו שמהווה הפרעה)
המנוע על פניו מרגיש בסדר לא מעשן ולא הרגשתי שינן דפיקות או רעשים לא מוסברים הוא כן מרגיש חנוק קצת להערכתי פלאג חדש, פילטר אוויר נקי, וניקויי מערכת הדלק יתנו לו חיים חדשים.
המצמד בערוב חייו אני אמשוך איתו עוד והרציונל שהוא יספוג טעויות של יותר מדי גז ושחרור לא מבוקר של המצמד בהיבט הזה אידיאלי.
כמובן שיוחלף בהמשך.
צמיגים מצב מצויין דיסקים ובלמים מצב סביר שרשרת אני לא סגור עליה.

הטוזטוז הגיע עם מראות וורדרדות של ריזומה או העתק בכל מקרה חרא צרוף ואני מחפש מראות מקוריות (עולה 43 דולר בחו"ל ).
פירקתי את המראה הימנית ואני ומתברר שהיא יושבת על בסיס פלח מתכת שמתהדק לפלסטיקה כנגד המראה.
לא ראיתי אום או חיבור עם הברגה. כאמור נסדר את זה.

אתמול התחלנו לחקור את הכלי וגיליתי שיש תא מטען קטן מתחת למושב האחורי בגלל החושך לא פתחתי ( גם לא הייתי בטוח לגביו) ובמהלך הערב מצאתי ספרות ברשת ואכן זה תא ( חכם למדי )

אני בהמשך ארכוש חלפים ( או מהרשת או מהמחסן פה בארץ ).
אני צריך לברר בנוגע לשימסים לשסתומים לא ברור לי אם זו ערכה או לפי מידה וכן הלאה גייסנו את גב"ב לצורך סיוע.
בהמשך נתחיל לפרק ונעדכן.

אה וכמעט שכחתי המנכ"לית מוציא טופס ירוק - מצא חן בעיניה העניין
יש לי פוקס 50 בשיבילה ליד הטוזטוז הגדול.