יוזמה מבורכת ומועילה, אולם עדין אני לא מצליח להבין למה אגרת העברת הבעלות נשארת אותו הדבר, אם מתייתר הגורם האנושי.
כמו כן, הייתי מצפה שהם יוסיפו באיזור האישי גם אפשרות לבצע בדיקת משכון על הרכב לאלה שלא יודעים לבצע אותה בעצמם.
מעתה ניתן לבצע העברת בעלות באינטרנט - ללא הצורך לגשת לסניף הדואר; שירות חדש ומצוין של משרד התחבורה; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%a2%d7...8%d7%a0%d7%98/
יוזמה מבורכת ומועילה, אולם עדין אני לא מצליח להבין למה אגרת העברת הבעלות נשארת אותו הדבר, אם מתייתר הגורם האנושי.
כמו כן, הייתי מצפה שהם יוסיפו באיזור האישי גם אפשרות לבצע בדיקת משכון על הרכב לאלה שלא יודעים לבצע אותה בעצמם.
אתה יכול להגיד כך על כל כמעט כל אגרה שאתה נדרש לשלם.
ברור שיש פה מס שהמדינה לוקחת לכיסה על הפעולה. במקרה הזה, ברגע שהמדינה מייתרת את הגורם האנושי כלל ומדובר פה בפעולה שהמוכר והקונה עושים בעצמם דרך אתר מאובטח, אזי לדעתי גם האגרה "מס" צריך להוזיל בהתאם.
תאורטית - אם כל הפעולות היו באתר (באזור האישי או לא משנה איפה), לשיטתך לא היו צריכים לשלם כלום, כי הפעולה לא עולה כסף..
אבל - יש מי ש"מפעיל" את האזור האישי הזה וכד', וצריך לשלם לו כדי שיכתוב את האתר, יתחזק, ישפר וכו'..
אז במקום לשלם לפקיד, אתה משלם למתכנת.
אתה לא מצפה שינבאו מה אתה רוצה.. אתה יכול לפנות אליהם להציע. יכול להגיד לך שיש אנשים שתפקידם לרכז את ההצעות האלו כדי לראות מה ניתן לבצע בקלות. תתפלא כמה דברים עשו מפניות של משתמשים..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
אני מסכים שצריך לבצע פניות ולהציף הצעות ייעול.
במקרה הזה, אני חושב שנפלה פה שגיאה או התעלמות מוחלטת מהנושא ומהשאלה שהיא משורשת אצל כל פקיד דואר שמבצע את העברת הבעלות האם הקונה רוצה לבצע בדיקת משכון, לכן הבעתי תמיהה בנושא.
naked - אם נסמוך על כך שתהיה ירידה אוטומטית ברגע שתכוסה עלות הפיתוח, אני מאמין שנמתין לחכות לשווא עד, שמקבלי ההחלטות "ישכחו" מכך בנוחות.