לא שמעת בחדשות שכבר מותר בלי מסכות?
וברצינות - הפלסטיקה היא מאותה צורה/דגם כמו שלך? או שהיא של דגם חדש/ישן יותר? ניסית איכשהו לתפוס מאחור עם אזיקונים אם אפשרי?
היי,
יש לי קטנוע 125, שהוחלפה לו כל הפלסטיקה הקדמית, והיא לא מקורית אלא חלופית. הבעיה היא שהמסיכה כל הזמן בורחת מהתופסנים שלה משני הצדדים, כל פעם אני מהדק אותם מחדש וכעבור כמה דקות הם יוצאות שוב. השאלה היא כיצד אני יכול לטפל בזה? יש איזה טריק מסוים? המוצא האחרון שחשבתי עליו הוא לתפוס את המסיכה עם ברגים. מה דעתכם?
לא שמעת בחדשות שכבר מותר בלי מסכות?
וברצינות - הפלסטיקה היא מאותה צורה/דגם כמו שלך? או שהיא של דגם חדש/ישן יותר? ניסית איכשהו לתפוס מאחור עם אזיקונים אם אפשרי?
במוצרים הסיניים התחליפים איכות המוצר היא לא ברמה של היצרן הדיוקים וההתאמות הם לא ב-100% צריך לבדוק מה גורם לתופסנים להיפתח אולי לחץ בגלל אי התאמה או שחיקה, במקרה הטוב אולי דבק חזק יחזיק את התופסן במקום. מומלץ ללכת למי שמתעסק בצביעת אופנועים ותיקון שברים שייתן חוות דעת של מומחה ואלי ימצא פתרון נכון לבעיה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
קויתי לחסוך את העלות של מוסך לתיקון. לכן חשבתי שאולי יש דרכים מסוימות לטפל בזה. נראה לי שפשוט אתפוס את זה עם שני ברגים כך שאם יהיה צורך לפרק את המסיכה זה יהיה אפשרי, בניגוד לאופציה של הדבקה.
תודה על הטיפים.
יש מלא דרכים. השאלה כמה אכפת לך מאיך שזה נראה? כמה אתה מוכן להסתכן ברגימת נזק?
תתחיל מלאבחן האם הקליפסים יוצאים כי החלק עקום, או שאר האופנוע (אם החלםת מסכה כי הקודמת נשברה בתאונה, סהיר מאוד שכל שאר התושבות התעקמו והפרענג שנשאר יושב עקום ולא במקום), או שהכל בול ופשוט הקליפסים לא טובים. אחרי זה ניתן להחליט האם צריך ליישר תושבות אחרות באופנוע, או לנסות לחמם וליישר מסכה עקומה (אם אין לך המון נסיון, רוב הסיכוים שייגמר במסכה שהולכת לפח), או לתת פתרון מקומי לקליפסים עצמם.
רוב מוסכי הקטנועים שאני מכיר, לא באמת ישקיעו זמן ןמחשבה בלסדר את זה כמו שצריך, ופשוט יתקעו לך פחפחים.
המסיכה הוחלפה כי הקטנוע עבר תאונה, הקליפסים נראים תקינים, פשוט המסגרת לא יושבת טוב. ואני לא מתכוון ללכת למוסך, לא אכפת לי מאיך זה יראה, העיקר שזה לא יצא ויתפרק. הסתכלתי על הפלסטיקה וזה לא נראה שבורג יכול לעשות נזק באיזור הזה.
להדביק לא כדאי, לפחות לא עם דבק חזק, כי לפעמים יש צורך לפתוח את המסיכה. אני לא הייתי מדביק עם משהו חזק מסיליקון רגיל... אם הקטנוע ישן ולא ממש אכפת לך איך זה נראה, אתה יכול לעשות שני חורים ולתפוס עם אזיקונים
להעלות תמונות אפשר דרך imageshack או אתר דומה
Sent from my GM1913 using Tapatalk
אם תעלה כמה תמונות באמת יהיה קל בהרבה לנסות לעזור לך
Sent from my GM1913 using Tapatalk
אם התופסנים לא נשברו ועדיין עם המגעת ניתן בעזרת אקדח חום לתת להם "דחיפה" קטנה.
אם אתה באזור ירושלים אתה מוזמן אלי וננסה לסדר את זה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI