עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 19 מ 19

אשכול: מעבר לגליל העליון כאופנוען, ואיך לתחזק רכב שכמעט ולא נוסע

Senior Member
    האוטו הוא בנזין. חד משמעי.
    אני כבר עברתי עוד מספר שיעורים, הוא נחמד, ההשוואה הכי טובה לדו גלגלי שיש לי זה הוולקן 900 של אבא שלי, מלא מומנט, יחסי העברה די קצרים. ה-700x שלי מרגישה לעומת זה כמו מכונת מלחמה מושחזת היטב.
    ובלי קשר, כל העסק הזה של נהיגה הוא נחמד לאללה. בהחלט רואה רכב עם גיר ידני בעתיד שלי ביחד עם הבייק.

לגבי עניין התחב"צ - בעייתי באזור שבו אגור. אין ממש תחב"צ סובב השעון במושבים, זו לא עיר. יש דיבור, מצד שני, במקרה הגרוע להתחלק בביטוח עם החבר על האוטו שלו ולהסתדר בחורף.
    אין לי בעיה לרכב בגשם. יש לי בעיה לרכב בגשם עם רוחות צד מטורפות בכביש מפותל וחשוך. יש קצת הבדל.

Member
    אמנם עברו קצת מים באמזונס מאז שלמדתי נהיגה אבל זה היה על אוקטביה דיזל. היה גם לסבא שלי עליו השלום אחד כזה. אוטו מפוצץ מומנט, מרביץ זינוק בעלייה בהילוך שלישי בלי להתבלבל... אבל סלד מטפס בעצלתיים משמה. בקיצור דיזל אין הפתעות.
    אני מסיים כרגע תואר וגר ביישוב בלי תחבץ בכלל וממליץ לך בחום לשכוח מהאוטו הזה שחרר ממנו. ההוצאות של רכב ואופנוע אותל יחנקו אותך וזה כל כך מיותר. אני הסתדרתי ארבע שנים רק עם אופנוע ללימודים באמת שאין סיבה להחזיק רכב. סופות כמו שאתה חושש מהן יש אולי יומיים בשנה ואם תוציא את האוטו ביומיים האלה תגלה שאין חנייה ברדיוס שלוש קילומטר מהפקולטה שלך. בשביל זה שווה לשים ~4000 שקל בשנה טסט וביטוח?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    איפה בגליל אתה הולך ללמוד?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    איפה בגליל אתה הולך ללמוד?
    מכללת תל חי.

ל-a_zur - אני רואה את ההגיון בזה. בסופו של דבר, השותף העתידי הוא חבר טוב וכבר דיברנו על האופציה של להוסיף את השם שלי לביטוח של הרכב שלו כך שלמקרה ואצטרך זו אופציה. מעבר לזה - אני פשוט לא רואה פואנטה להחזיק אוטו כשאני לא אשתמש בו. ואני אצטרך להוציא אותו מהחניה כדי שלא יעמוד ויווצרו בעיות...
    את הרשיון לרכב אעשה בלי קשר, תמיד טוב שיהיה, אבל לגבי האוטו נראה. ה-NC כבר הוכיחה את עצמה בסופות ורוחות צד כטנק יציב כך שאני לא מודאג כל כך.