שלום ,בעופר אבניר מציעים לי לקנות קטנוע יד 2 עם 0 ק"מ בהנחה משמעותית
העניין הוא שנת עליה לכביש הינה 2019.. זאת אומרת שנת יצור 2018 אקבל אותו חדש ב"ניילונים" עם שנתיים אחריות...האם יש בעיה טכנית כלשהי , שקטנוע עמד במחסן במשך שנתיים אחרי ייצור ? תודה
שלום ,בעופר אבניר מציעים לי לקנות קטנוע יד 2 עם 0 ק"מ בהנחה משמעותית
העניין הוא שנת עליה לכביש הינה 2019.. זאת אומרת שנת יצור 2018 אקבל אותו חדש ב"ניילונים" עם שנתיים אחריות...האם יש בעיה טכנית כלשהי , שקטנוע עמד במחסן במשך שנתיים אחרי ייצור ? תודה
אין שום בעיה טכנית ובכל מקרה האחריות מתחילה מרגע שרכשת את האופנוע אז אתה מכוסה תחת האחריות.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
תודה
תבקש שיחליפו את כל הנוזלים.
ואולי צמיגים.
מעבר לזה, אין בעיה.
רעיון מאולה לבקש להחליף צמיגים... לא נראה לי שיסכימו..
למה להחליף צמיגים?
תוקף צמיגים הוא עד 9 שנים מרגע השימוש, בקטנועים צמיג הולך כל שנתיים של שימוש קבוע.
למה להחליף נוזלים?
נוזל רדיאטור מוחלף כל 3 שנים.
שמן גיר כל שנתיים.
ושמן רגיל כל 5000 ק"מ למחמירים (אם אני זוכר נכון).
כל זאת בהנחה שהכלי נסע והיה שימוש בנוזלים.
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אני לא בטוח שתשע שנים שנים הוא המספר, בכל מקרה, בארץ, אחרי שנתיים הצמיגים הופכים מגומי לפלסטיק ודורשים החלפה (חוויתי את זה עם שלל סוגים ויצרנים).
בשימוש
תבדוק את השורות הקטנות של האחריות.
האם היא ממועד העליה על הכביש או האם היא ממועד קבלת האופנוע על ידי הלקוח.
לגבי ההרכבה אני מניח שהרכיבו אותו אחרי הרכישה שלך וכך גם מילוי הנוזלים וכדומה ( בכל מקרה רוב הסיכויים שהכלי עמד במחסן סגור - וטיפול ראשון אחרי 1000 קילומטר )
לגבי צמיגים כפי שרשמו מעליי וכאמור סביר להניח שהכלי לא עמד בשמש ישירה ( להבדיל ממכוניות שנתקעות בבונדד באילת לדוגמהתחת השמש הקופחת)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
צמיג יבש זה משהו שרואים בעין, אם והצמיג נראה יבש לא מאמין שעופר אבניר לא יחליפו את הצמיגים בקניה של קטנוע ואם הצמיג נראה טרי אז אין טעם לבקש החלפה.
זה לא נכון. הרבה פעמים צמיג נראה טוב ב בעין גם כשהוא כבר ישן מאוד.
התופעה שרואים אחרי שעולים איתו על הכביש היא שתוך חודש חודשיים הוא מתמלא סדקים או מתייבש.
אני מוסיף דיסקליימר. בדו גלגלי זה אף פעם לא קרה לי. ברכב ארבע גלגלים ראיתי את זה יותר מפעם אחת. מניח שגומי הוא גומי אבל מפאת התחכום של צמיגי דו"ג אני מסייג.