עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 37 מ 37

אשכול: הרוגי דו"ג וההשפעה על פעולות אכיפה של המשטרה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    לא יודע מה קורה בירושלים, אבל אצלנו במרכז, כביש ארבע וכביש עשרים ועוד כבישים בפריפריה של גוש דן, עמוסים דרך קבע באופנוענים שזה בדיוק מה שהם עושים. רוכבים בין טורי המכוניות, דוחפים מבט (ומצלמה) לכל רכב ומורידים פלאפוניסטים. אין יום שאני לא רואה לפחות שני צמדים כאלו.
    אגב, חצי מהזמן הם מסתכלים לתוך מכוניות ולא קדימה שלא בולמים/סוטים לפניהם. אני מניח שסטטיסטיקת התאונות שלהם לא משהו בעצמה.
    אבל זה בדיוק כמות ולא איכות. יש הבדל עצום מבחינת מודעות לסכנה בין לסמס למישהו כשאתה עומד או זוחל ב 5 קמ"ש לבין שימוש בטלפון בנסיעה בכביש מהיר. עכשיו נניח שתפסו את משה על עבירה איכותית (עקף בפס לבן עם משאית) אבל משה הביא עו"ד לדיני תנועה ויוצא ללא מאסר עם קנס של 1,000 ש"ח אם בכלל. מכיוון שמדובר בג'ונגל אני עדיין חושב שאכיפה מאסיבית עם קנסות כבדים של עבירות קטנות בעלות נראות גבוהה תביא את השינוי התודעתי. כל מי שמתנחל בנתיב השמאלי, נדבק מאחור, לא מאותת- אלפיה בלי משפט. אחרי חצי שנה ו 5000 קנסות כולם כאן יהפכו לאוסטרים, כולל הרוכבים. אני חי במקום עם בעיית כלבים. מביאים לוכד אבל מודיעים לכולם מראש אז אף אחד מחסרי האחריות לא מתרגש. אני בטוח שאותו שמוק שהכלב החופשי שלו מחרבן נובח ומפחיד ילדים ישלם פעמים 700 ש"ח על שחרור הכלב יתחיל להפנים שהזלזול בסביבה פחות משתלם.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    חברים אתם מפספסים את הנקודה, אידיוט שרכב מעבר למגבלות שלו ויישר את הסיבוב לוואדי יכול להאשים רק את עצמו.

דפוק שרוכב 90 קמ"ש בשול הימני ומתרסק לתוך רכב תקוע או רכב שירד לשוליים, אם נישאר בחיים שיוריד לעצמו פטיש 5 קילו
    על האצבע השלמה.

מי שעוקף משאית מימין בצד המת של המראה, שינשק את הקרטר מלמטה.

מי שמחליק על פס של מיץ זבל וקורע את הגופייה האוורירית ומאבד את הכפכף והאצבעות, שיחפש מי ינענע אותו.

מי שנכנס לצומת כאילו היא שייכת לאבא החורג שלו וכל השאר הם רק העבדים ששרתו את סבא שלו בחצר המלך, שילך
    כפרה על הביטוח, (אם יש לו).

מי שדורס במעבר חציה ילדה ובורח כי אין לו....שכל/ביטוח/אומץ/רישיון, הוא פסול חיתון לטעמי.

לבן זו_ה שעקף אותי מימין במרחק 10 ס"מ מהברך והוסיף באק פייר מהאגזוז החתוך שלו, שיתפורר לך הצמיג.

המשטרה תהיה משטרה, מי שמצפה לאכיפה יעילה כנראה חי ביקום מקביל, רוצים אמצעי אכיפה אלקטרונים ללא משוא
    פנים, אוטומטיים לחלוטין ויעילים? ... אני ממש לא בטוח שכן. האח הגדול בכל מקום (תשאלו את נאור).

מה עושים:
    נמנעים ממקומות מועדים לפורענות בשעות העומס, מי שמתכוון בשבת ב-10:00 בבוקר לצאת לסיבוב המוות בנס הרים
    לשפשף רגליות-לא!
    אם הגעת לשם, רכבו מנהלית, לאט, ממוגן עם אופנוע תקין, בעלי אגזוזים רועשים חבל...

אל תרימו ווילי מול השוטר, הוא יתפעל רק מהטמטום.

השוטרים יעצרו אתכם בסופ"ש אפילו כמה פעמים, תהיו מוכנים. כל מה שצריך בחוק ויותר. תהיו נחמדים, אף שוטר לא
    כיווץ גבות על מי שברך אותו בוקר טוב, השניות הראשונות של המפגש קובעות את הטון, תהיו חכמים לא חכמולוגים.

צאו לכבישים רחוקים פרטיים, פחות עמוסים.

רכבו תמיד כאילו שוטר מצלם אתכם, יש שם רחפנים/מסוק/מצלמות מוסוות/ מלכודות דמה ושלל אלקטרוניקה חדישה,
    יש היום מצלמות שיאפשרו לרופא השיניים שלכם לזהות את הסתימות שלכם...

השוטרים לא פראיירים, רבים מהם מומחי תחום, הם שמעו את כל התירוצים התמודדו מול כל המצבים, רוב הסיכוי שהם
    היו בסיטואציה הזאת הרבה יותר מכם. תהיו חכמים.

נתפסתם, עשו לכם עוול, אתם מרגישים שמשהו לא היה בסדר? אל תנסו לספר לשוטר על עיסוקה של אימא שלו, גובה המשכורת
    שלו, או זה שאתה המעסיקים הישירים שלו. גם לנסות להוכיח לו מי משתין יותר רחוק לא יעבוד, אף אחד לא משתין רחוק יותר מצוות
    יס"מ שעובד בשבת בחום. יש דרכים לטפל בעוולות אח"כ בקור רוח, תחת המזגן ובאמצעות איש מקצוע.

תפעילו שכל ישר, היגיון ותרכבו כאילו אתה הארנבת, כולם מסביב רוצים להרוג אתכם ועונת הציד לא נגמרת. רוכב אופנוע רוכב תמיד
    במצב הישרדות.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

https://www.ynet.co.il/articles/0,73...743104,00.html

בדרך חזרה מסדום ערד ראינו את זה...כל כך מיותר.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    https://www.ynet.co.il/articles/0,73...743104,00.html

בדרך חזרה מסדום ערד ראינו את זה...כל כך מיותר.
    אני מחפש תמונות מזירת התאונה הזו. יש לך? ראית אם מישהו צילם?

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    מצטער אביעד אין, הגענו מכיוון דרום כשכבר היו כוחות הצלה ומשטרה במקום, הצעתי עזרה, אבל ביקשו שנעזוב על מנת לא ליצור עומס על הכביש
    הצר. ממה שהצלחתי להבין הרוכב הגיע מצפון לעקומה פשוטה יחסית והמשיך ישר לתוך השטח, את האופנוע לא ראיתי רק את המהומה על הכביש.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    ראיתי תמונה שפורסמה של CB500X , לא יודע אם מהתאונה או אילוסטרציה...
    Tracer 900