שלום,
גם אני החלפתי לאחרונה מצבר לדאון טאון.
לא צריך לפרק חצי אופנוע.
2 ברגים בחלק האחורי של החלל שמתחת למושב.
משם עוד 4 ואת בתא של המצבר.
אם יש צורך אוכל לצלם לך אחה"צ.
אלדד
הי. חדשה כאן.
יש לי דאונטאון 350 שנת 2017. בערך שבועיים מתחילת הסגר המצבר מת, ועכשיו אני כבר צריכה לצאת מהבית. הייתי מנסה בוסטר, אלא מאי, שבניגוד לקטנוע הקודם שלי (אקסבו), בדאונטאון צריך לפרק בשביל זה חצי קטנוע, ואין לי הכישורים הנדרשים לעשות את זה בלי לשבור את הפלסטיקה בטעות, ואני גם לא בטוחה שבשלב זה זה יעבוד (בכל זאת עברו חודשיים). נראה לי שיהיה צורך להחליף את המצבר.
ראיתי באינטרנט שיש הצעות למצבר עד הבית. אתם מכירים שירותים כאלה? לא רוצה סתם לשכור איזה מישהו שישבור את אותה פלסטיקה שאני יכולה לשבור בעצמי בלי עזרה, ועוד ייקח על זה ארבע מאות שקל.
(חבל לי סתם להזמין גרר, להיסחב איתו על חשבון יום עבודה למוסך, וכו', בשביל משהו בסיסי כזה.)
שלום,
גם אני החלפתי לאחרונה מצבר לדאון טאון.
לא צריך לפרק חצי אופנוע.
2 ברגים בחלק האחורי של החלל שמתחת למושב.
משם עוד 4 ואת בתא של המצבר.
אם יש צורך אוכל לצלם לך אחה"צ.
אלדד
תודה אלדד, אבל גם אם אצליח לעשות את זה, אין לי מצבר ספייר, אין לי רכב שבאמצעותו אסע לקנות מצבר, וכאמור, אני בספק אם בשלב זה בוסטר יעזור.
אני שואלת על שירותי מצבר עד הבית. מישהו מכיר?
מאור מצברים שירות עד הבית
חפשי בגוגל
יש מוסכים שמספקים שירות כזה.
מציע אולי לבדוק עם המוסך שאת מטפלת בו.
תודה טוראל, אתה מכיר אותו? יודע שהוא באמת יודע להגיע למצבר בדאונטאון? זו הרי הסיבה שאני שואלת בפורום.
לא נראה לי שצריך דוקטורט כדי להגיע למצבר בדאונטאון...
בערך כל אדם שיש לו ניסיון מינימלי עם קטנועים אמור להצליח במשימה.
כמו כן, את נמצאת במרחק הליכה מריכוז חנויות האופנועים הגדול במדינה, כך שאפשרי מאוד להגיע רגלית, לרכוש מצבר ולהתקין עצמאית עם סט כלים בסיסי (או עם קצת עזרה מהסביבה).
אולי הסרטון הזה יעזור:
https://www.youtube.com/watch?v=uYcLtK4RLww
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 31-05-2020 בשעה 21:14.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תודה, הסרטון שכנע אותי שאני ממש לא רוצה להתעסק עם זה בעצמי.
אני אבהיר שוב: אני לא מבקשת עצה איך לעשות את זה בעצמי. לכם יש שיקולים שלכם, לי יש שיקולים שלי. אני שואלת אם מישהו כאן מכיר את אחד האנשים שעוסקים בהתקנת מצבר עד הבית באיזור תל אביב, ויודע מנסיונו שמדובר באדם שמבין איך לפרק את האמבטיה ומכסה המצבר וכו' כך שבוודאות הקטנוע יחזור למצבו המקורי. אם לא - סבבה, אתם לא חייבים להכיר את כל בעלי העסקים בתחום. אבל בבקשה, התייחסו לשאלה ששאלתי, ולא לשאלות שלא שאלתי.
כן מכיר אותו אישית בעל מקצוע יותר ישר מהסרגל ומיקצועי