המחירים של השיעורים תלויים לכל מורה,
אצלי למשל המורה לקח 120 ש"ח לשיעור אבל המורה ליד לקח יותר, אם אתה מרגיש שהמורה משקיע בך אז ה-20 שקל שווים את זה
לגבי המחירים של האגרות וכל מה שבא עם זה, זה כבר מחירים של משרד התחבורה
בהצלחה!
שלום לכולם.
רציתי לשאול האם זה הגיוני המחיר שלוקחים ממני בנהיגת אופנוע A1 אוטומט עד 500 סמ'ק בשנת 2020(!!!).
מחיר שיעור:140 ש'ח
מחיר אגרה ורישום לטסט: 110+140 ש'ח
מחיר הטסט עצמו 540 ש'ח.
אשמח לתגובות האם זה יקר?
מה באופן ספציפי יקר ומה אפשר לנסות להגיד למורה להוריד או פשוט להחליף מורה.
תודה!
המחירים של השיעורים תלויים לכל מורה,
אצלי למשל המורה לקח 120 ש"ח לשיעור אבל המורה ליד לקח יותר, אם אתה מרגיש שהמורה משקיע בך אז ה-20 שקל שווים את זה
לגבי המחירים של האגרות וכל מה שבא עם זה, זה כבר מחירים של משרד התחבורה
בהצלחה!
אצלנו באשדוד, שיעורים ל-A1 עלו ל-190 לשיעור (כשהוצאתי ב-2015 זה היה 110). מצבך טוב.
מה רלוונטי שאנחנו בשנת 2020?
זה לא שהדברים שקשורים ללימודי נהיגה הוזלו (רכישת כלי, תחזוקה,דלק, ביטוח וכו').
בכל מקרה בטווח של 120-140₪ זה סביר (הכוונה שזה טווח שרוב המורים ייקחו היום).
זה לעומת זאת, יקר מאוד:
.אצלנו באשדוד, שיעורים ל-A1 עלו ל-190 לשיעור
סתם לזרות לך מלח..
כשהוצאתי רישיון ל A1 ו A ב 2008 ו 2009
הם עלו לי פחות מ100 שח לשיעור 😃
אני חושב שמחיר העמדת הקטנוע לטסט זאת השערוריה האמיתית. בפח מרובה גלגלים שמו סוף לסאגה הזאת ולפני כמה שנים הגבילו בפיקוח את המחיר לכ-250 ש"ח (גבוה אך נסבל).
אני ממליץ לך לחפש מורה שמציע חבילת שיעורים כולל טסט בסביבות 1200 ל-8 שעורים אם יש לך רשיון A2 או 1800 ש"ח (16 שיעורים) אם לא.
כמו כן אני ממליץ להימנע משיעורים כפולים, אם יש אפשרות.
מצטרף לשאלה.
אני גר באשדוד. בינתיים המקום היחיד שמצאתי ללימודי נהיגה על אופנוע, זה בה"ס "גנים". עלות השיעור זה 180 ש"ח. להפתעתי כשעשיתי כמה שיחות טלפון, גיליתי שהרבה מקומות הפסיקו ללמד דווקא על אופנוע. שאלה ראשונה: האם מישהו מכיר לימודים זולים יותר באשדוד?
למה החלטתי ללמוד נהיגה כל אופנוע. לפני כחודש רכשתי קורקינט חשמלי שנוסע במהירות 45 קמ"ש ומאיץ למהירות הזאת תוך שניות. נהנה מאוד מהרכיבה, אבל כבר עכשיו אני רוצה משהו מהיר יותר. שאלה שנייה: האם אופנוע שנוסע על פי חוק, יותר מסוכן לרוכב עצמו, לעומת קורקינט שנוסע 45 קמ"ש בכביש (עירוני כמובן)?
תלוי ברוכב.
תחת אותם תנאים, כשאתה רוכב באותה מהירות, אתה כנראה תהיה יותר בטוח על אופנוע בגלל המכלולים והפיזיקה.
בעולם האמיתי, גם 125 סמ"ק יכול להאיץ בקלות ל100, ובוא נודה בזה, אתה לא תרכב ב45 קמ"ש בכביש עירוני.
תזכור שהחלקה או תאונה ב30 קמ"ש זה כואב וכנראה יהיה שבר, אבל תחליק או תעשה תאונה ב100 וההורים שלך עלולים לקבל שיחה מאוד לא משמחת.
קורקינט ב-45 קמ״ש lol....
הכלי הזה לא יודע לבלום בשיט, לא יציב בהגדרה כי התנע הזוויתי כמעט לא קיים בגלל הגלגלים בקוטר קופסת סיגריות, ובנוסף מרכז הכובד בשמיים כשאתה רוכב עליו.
נו אופנס, אבל לרכב על הדבר הזה במהירות גבוהה מ-15 קמ״ש זה אדיוטיזם טהור. אין לך שום יכולת לבצע תמרון מהיר או עצירת פתע במהירות גבוהה. אתה מסכן את עצמך ואחרים, חד וחלק.
נערך לאחרונה על ידי פיינשמקר; 13-06-2020 בשעה 18:55.