לא יודע אם זה רלוונטי מבחינת המרחק אבל עופר בחדרה הוא מורשה ב.מ.וו ומהנסיון הקצר יחסית שלי איתו (עם אופנוע קודם) הם מקצועיים וגם עושים סיבוב אחרי טיפול.
בנוכחי החלפתי מוסך בגלל סיפור דומה.
כשטיפלתי ב-NC700 בדינמיקה, אביב/סלבה היו לוקחים אותו לסיבוב בסוף, וזה משהו שממש אהבתי - put your ass where your wrench was.
עכשיו עם ה-ST, הייתי שמח למצוא מישהו שעושה אותו דבר. לא חייב להיות מוסך רשמי (הוא שנת 2007, מזמן לא באחריות).
הבעלים הקודם היה קונה שמן / פילטר וכו' אצל האלכסים ועושה לבד, וגם את הבדיקה עשיתי אצלם (שוני גילה שמיסבי ההיגוי גמורים).
התרשמתי לטובה, הם נראים מקצועיים, אבל לא ראיתי אותם יוצאים מהמוסך, וקצת חסר לי הקטע של לקחת לסיבוב - יש פה משהו של לשים חותם / גושפנקא על העבודה שלך.
עכשיו נגיד אני בא להחליף מיסבי היגוי או לבדוק שסתומים, הייתי רוצה שמי עשה את זה יתפנק על העבודה שלו ויגיד לי איך זה מרגיש.. יש מכונאי/ת בימרים שכן עושה את זה?
לא יודע אם זה רלוונטי מבחינת המרחק אבל עופר בחדרה הוא מורשה ב.מ.וו ומהנסיון הקצר יחסית שלי איתו (עם אופנוע קודם) הם מקצועיים וגם עושים סיבוב אחרי טיפול.
בנוכחי החלפתי מוסך בגלל סיפור דומה.
במוסך המרכזי של דלק מוטורס בתל אביב בודקים את כל האופנוע ויוצאים לנסיעת מבחן בסוף כל טיפול. אגב שם מי שיוצא לנסיעת מבחן זה בוחן ולא המכונאי שעבד על הכלי.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
לא הייתי חוזר למוסך שלא בודק את הכלי ברכיבה לפני שהוא מוסר אותו ללקוח. בדו"ג כל תקלה (כמעט) היא עניין בטיחותי ואם במכונית עושים נסיעת מבחן אז על אחת כמה וכמה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מסכים.
מעולם לא נתקלתי במוסך שלא עושה רכיבת מבחן (גם כשהאופנוע שלי היה tw200, והמכונאי שקל 150 ק"ג).
אתה מדבר עליו?
https://www.facebook.com/pages/categ...5939850751969/
מעניין, הוא מטפל גם ביפניים וגם בבימרים, בד"כ הם לפי קאסטות.
לא יודע כמה הם ישמחו לראות אותי עם הכלי הלא בייצור והלא אדוונצ'ר שלי. אין לי אפילו סט ארגזים קומפלט או קסדת אראי לנחמה.
+ אני אוהב לעמוד ולראות מה המכונאי עושה, בדינמיקה לא התנגדו כל עוד לא עמדתי קרוב, אני מניח שהם לא נותנים במרכזי.
ayalzo
מניסיון קודם מועט, לא כולם
המוסכניק שלי עושה סיבוב לפני הטיפול וגם לאחריו.
אני מבסוט מזה, הוא מרגיש ושומע על האופנוע דברים שיתכן ולי כבר לא מורגשים דואג להעיר על כך. ולאחר הטיפול עושה סיבוב תקינות ולעיתים כיוונים נוספים לפי בקשתי.
עובד יחידני ומדויק .
אבירון, אשדוד.
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
למה לא לספר להם שחשוב לך שיעשו סיבוב לאחר הטיפול? אני בטוח שלא יסרבו,.