ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
נסעתי שנתיים על דאצ'יה סנדרו (אותה פלטפורמה ומנועים כמו הלוגאן והלודגי) ואני לא יכול להמליץ.
זו מכונית מאוד גולמית. היא אולי תהיה אמינה (בהנחה ונמנעים מטורבו בנזין עם קילומטראז' גבוה) אבל היא לא בטוחה בכל הרמות האפשריות. היא לא יושבת על הכביש כמו שצריך, היא סובלת מהיגוי לא מדויק, בלמים די חלשים, תת היגוי חזק, היגוי מומנט מפתיע באגרסיביות שלו (בנסיעה מנהלתית לחלוטין) ומבחני הריסוק של המכוניות האלה הציגו תוצאות רעות, למרות שזה היה מזמן והסטנדרטים היו נמוכים.
הייתי הולך על איזו יפנית משמימה שנכנסת בתקציב. טויוטה אוריס, סובארו אימפרזה, מאזדה 3 האצ'בק וכו.
דעתי היא שבטיחות - זה הנהג בעיקר. כל עוד זה עומד בסטנדרטים של התקינה, אני אישית לא מחפש מעבר - ומעדיף רכב ללא "מערכות בטיחות מתקדמות" שמצפצפות ו/או מתערבות לי בנהיגה.
מבחינת "חווית" הנהיגה - מוכר מהלוגאן של אבא. נכון, זה לא רכב "מהנה לנהיגה". זאת כרכרה זולה שתפקידה לשנע אנשים וציוד מא' לב'. אבל... כל עוד אתה מחפש להתנייד ולא לשתולל - אתה לא צריך מעבר למה שיש בדאצ'יה.
אבא שלי על לוגאן MCV 2011 ידנית, עם 285 אלף ק"מ על השעון נכון לרגע זה. מנוע, גיר קלאץ' - עדיין מקוריים. לא אוכל שמן. בכל התקופה היה מינימום בעיות מכאניות, וכל המכלולים העיקריים מפגינים אמינות שלא כל יפנית תראה.

בקיצור, חוזר על ההמלצה. לוד'גי ידני, אפשר גם בנזין, שמורה ועם ק"מ נמוך ככל האפשר (במסגרת התקציב).