תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: קטנוע קימקו לא מניע מידי פעם

צפייה משולבת

Junior Member

Exclamation קטנוע קימקו לא מניע מידי פעם

שלום,
    אשמח מאד לעזרה ויעוץ. יש לי קימקו ויויו 2010 כ 80,000 ק"מ הוחלף מנוע לפני כ 20,000 נוסע תקין ובלי בעיות. יש לי בעיה בשנה האחרונה שלא איתרו אותה. מידי פעם הוא לא מניע לי בזמנים לא קבועים. יש סטרטר אני מנסה כמה פעמים. אחרי הרבה נסיונות זה לרוב עובד אבל לפעמים לא ורק אחרי שנח כמה שעות זה פתאום מניע מכה ראשונה. זה בד"כ לא קורה על הבוקר. אבל אם למשל לא נסעתי בבוקר אלא רק לראשונה אחה"צ זה קורה לפעמים. או אם נסעתי בבוקר ואחה"צ אז פתאום בערב זה קורה. אין לזה שום חוקיות בתדירות, אבל תמיד שהוא קר. הוא היה בטיפול ובדקו הכל החליפו פלאג וכו', אבל זה כל הזמן חוזר לעצמו ואני ממש נואש כי לא יודע מתי זה מגיע. אשמח לעצה או למישהו שיוכל לעזור.
    תודה רבה!!!

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    מרווחי שסתומים בדקת?

Junior Member
    תודה על המענה. האמת שאין לי מושג כי לא מבין בזה הרבה. לדעתי בדקו/עשו כיוון שסתומים כי זה עלה כאופציה (לא בטוח) זה אותו דבר?
    תודה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תקשיב,
    אמנם טימקס, ודאונטאון, ואמנם זה מה שהמוסך המרכזי אמר (אני לא קונה את זה בשיט), אבל הם טוענים כשמכבים מהרגלית ולא מהסוויצ'/כפתור, זה עושה בעיות. (באופן קבוע הייתי מכבה ע"י הורדת הרגלית).
    בטימקס נדלקה נורית צ'ק אנג'ן אחרי תקופה,
    בדאוןטאון באמת היתה תופעה שאחרי כיבוי מהרגלית הקטנוע עשה בעיות בהתנעה, והיה צריך לסגור ולפתוח סוויץ' כדי להניע.
    כאמור,
    תשובה מאוד לא ממוקדת ועם כלים אחרים, אבל (אימוגי מרים ידיים בקטע של "לך תדע").

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    תקשיב,
    אמנם טימקס, ודאונטאון, ואמנם זה מה שהמוסך המרכזי אמר (אני לא קונה את זה בשיט), אבל הם טוענים כשמכבים מהרגלית ולא מהסוויצ'/כפתור, זה עושה בעיות. (באופן קבוע הייתי מכבה ע"י הורדת הרגלית).
    בטימקס נדלקה נורית צ'ק אנג'ן אחרי תקופה,
    בדאוןטאון באמת היתה תופעה שאחרי כיבוי מהרגלית הקטנוע עשה בעיות בהתנעה, והיה צריך לסגור ולפתוח סוויץ' כדי להניע.
    כאמור,
    תשובה מאוד לא ממוקדת ועם כלים אחרים, אבל (אימוגי מרים ידיים בקטע של "לך תדע").

לגבי הרגלית צד אני לא בטוח שבדגם שלי זה בכלל משפיע על ההנעה כי לא חושב שיש חיישן בדגם הישן הזה (אולי אני טועה). איך ניתן לדעת?

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    האם עשו לך מנוע או שמו מנוע משומש? האם יש חיישן רגלית צד והאם בדקו אותו? אם בורג הציר של רגלית הצד התעוות זה יכול ליצור מצב שבהרמת רגלית החיישן לא ייסגור מעגל והכלי לא יניע.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    האם עשו לך מנוע או שמו מנוע משומש? האם יש חיישן רגלית צד והאם בדקו אותו? אם בורג הציר של רגלית הצד התעוות זה יכול ליצור מצב שבהרמת רגלית החיישן לא ייסגור מעגל והכלי לא יניע.
    תודה על המענה
    לגבי המנוע האמת שלא ממש יודע, זה היה לפני 3 שנים.
    לגבי הרגלית צד אני לא בטוח שבדגם שלי זה בכלל משפיע על ההנעה כי לא חושב שיש חיישן בדגם הישן הזה (אולי אני טועה). איך ניתן לדעת?
    מה שכן, מאחר וברגלית צד היה קפיץ שבכל פעם שהטיתי את האופנוע אז זה הרים את הרגלית, ביקשתי שיחתכו לי את הקפיץ לפני שנהכדי שארים את הרגלית ידנית (כי לפעמים זה גרם לנפילת האופנוע והיה מסוכן) האם יתכן שזה קשור לבעיה?
    תודה!

Senior Member הסמל האישי של Tilbalisti
    תבדוק אם יש חיווט ( חוטי חשמל) באיזור הרגלית שמחובר שם

Sent from my iPhone using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tilbalisti צפיה בהודעה
    תבדוק אם יש חיווט ( חוטי חשמל) באיזור הרגלית שמחובר שם

Sent from my iPhone using Tapatalk
    תודה