אין ספק שהדוקאטי כמה רמות מעל הmt, אם אני הייתי צריך לבחור לא הייתי קונה אף אחד מהם, לא סובל את מטרו שתמחור החלפים שלהם ממש לא הגיוני וכמו שerani99 רשם למעלה הנסיון שלי ממש לא היה טוב עם היבואן של דוקאטי, כמו שהוא רשם, נכנסתי להחלפת צמיג ויצאתי בנזק של 6.5k ללא יכולת להוציא משם את האופנוע מכיוון שלא הסכימו לשחרר אותו (גם לא על גרר), הכל היה על גבול נוכלים מתחילת הכניסה למוסך ועד לנסיון לשנות את ק"מ האופנוע במחשב על מנת לנסות לדחוף לי בנוסף טיפול בעלות נוספת של 4.5k, מדובר היה על אופנוע שעלה 200k עם 21k ק"מ, האופנוע היה תקין ומטופל, כשיצאתי משם והרגשתי כאילו אנסו אותי מיד ( מחוץ למוסך ולפני שעלית עליו בכלל) פרסמתי אותו למכירה, אף טרייד לא הסכים לקחת אותו בגלל היבואן ) היום אני יודע שכן לוקחים אותם בטרייד(, בקיצור, דוקאטי הוא לא אופנוע חף מבעיות, שמעתי על הרבה שהוחלפו בהם מנועים, עלויות אחזקה שערוריתיות, אותימעלויות האחזקה לא ענינו מכיוון דלקחתי אותם בחשבון לפני קניית האופנוע, אותו שבר היבואן, משיחה עם המון אנשים אני ממש לא היחיד, יש קבוצה של נפגעי היבואן ויש קבוצה של חסידיו, באוד כואב בכיס להיות בקבוצה הראשונה, אם פותח השרשור מחפש אופנוע שהוא פסל איטלקי, מלהיב לרכיבה עלויות אחזקה שקרובות לאופנוע יפני ולא פוחד משוק חלש, הייתי מציע לו לבחון את ה mv agusta ששירת אותי 4 שנים מהנות לאחר הדוקאטי, לי היה את ה 1090 שהיה אמין מאוד וחוץ מאחזקה שוטפת לא היה שום בעיה.