עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: הכצעקתה

צפייה משולבת

Senior Member

הכצעקתה

21c01127-9b2b-40f5-a4d4-b58ea4522459.jpg
    ....ואז חשבתי לעצמי.
    יש רוכבים שאוהבים מפגשים חברתיים, את ההשתייכות לז'אנר וחוגגים את הבעלות על אופנוע. השופוניים.
    יש רוכבים עם בעיות רפואיות, בעיות מזומנים, בעיות עם האישה, עם האופנוע...אחר. המאתגרים.
    יש רוכבים שלא מטיילים כי הם רוכבים על הכלי ביומיום וטיילו בכל הארץ ונמאס. השחוקים.
    יש רוכבים שהטיול מוקדם, מאוחר, חם, ארוך או איטי או מהיר מדי עבורם. התנאים.
    יש רוכבים בלי אופנוע כי מכרו, טרם קנו, מטופל במוסך, בחוצלארץ. הנעדרים.
    יש רוכבים שמעדיפים לטייל בלי זנב ובלי ראש, בקצב שלהם. הזאבים.

בתור אחד שמשתייך והשתייך לפרקים למספר קבוצות מעל ואני בטוח שיש כאלה שיפספסו את ההודאה- אני מקבל ומבין את כולם. בסה"כ אנשים שונים עם טעמים העדפות וגישות שונות.

בכל זאת, מוזר בעיני שדווקא בפורום של אופנוענים טיולי הרכיבה הם לא הלחם והחמאה, מדורת השבט או הבסיס שעליו נבנה כל השאר.
    95% מהשרשורים לא עוסקים בסיבה שלשמה התכנסתי.
    מדובר בתמיהה אמיתית. סקלו או תשכילו אותי.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אל תיעלב, אתם כולכם אנשים מאוד נחמדים באמת. ורובכם גם איכותיים מאוד (הרבה יותר ממני), אבל אתם רק דמויות מהאינטרנט. מעגל החברים שלי כולל אנשים עם מכנה משותף קצת יותר רחב מאשר "בעלות על אופנוע", ובעיקר מטעמי נוחות.
    כשאני רוכב, ולא למטרות הפרקטיקה היומיומית, אני מעדיף לבד. בשקט. בלי שימשכו אותי לכיוונים שונים, בזמנים מאולצים, ובלי שיזיינו לי את המוח. לבד.
    בשטח אגב, זה היה שונה, וגם אז, עם אנשים שחברים שלי ביומיום בלי קשר לאופנועים. וגם כי זה די חובה.

Senior Member
    כאחד שמטייל לא מעט ולשם כך קנה אופנוע, התשובה שלי כמובן תהיה אינדיבידואלית.

אני רוכב בדרך כלל לבד או עם מספר מצומצם מאוד של אנשים שאני מכיר (כמעט תמיד - אני ועוד בן אדם, לא מעבר). אני בשנות העשרים לחיי ולמצוא רוכבים באזור הגיל שלא מחפשים להראות למי יש יותר גדול זה לא קל וכבר יצא לי לרכב מספר פעמים בקבוצה. זה הצטמצם לטיולים עם אבא שלי, שאיתי באותו ראש לגבי הקצב וגם כשלא - זו משפחה, אני מחכה לו בסוף, או עם ידידה טובה שגם זורמת עם קצב הרכיבה שלי ולא מחפשת להתגרזן איפה שלא צריך.

יש לי חברים שאני יכול לקשקש איתם שעות לגבי התחום ואני יודע שאני לא מתכוון לרכב איתם כי המונח "שיוט רגוע" אצלהם שווה ערך ל"קצב מהיר בשביל להגיע לפני החשכה הביתה" אצלי. נתקעת איפושהו? אעזוב הכל ואבוא לעזור, אחוות רוכבים לפני הכל, אבל אני לא מחפש להמרח על מעקה בטיחות.

אני אוהב את הבדידות שלי. ולא רק ברכיבה. בוחר בפינצטה את החברים שלי, כאלה שיגיעו בשעות הקטנות של הלילה ממרחק של חצי מדינה אם תצטרך. רוכב בשביל השקט שלי, המדיטציה, הנוף. רכיבה קבוצתית זה אחלה עם האנשים הנכונים, ואם אתה מוצא אותם -נהדר. אבל לא בא לי להתאים את עצמי לקפריזות של מכור אדרנלין או להיות המבאס, לא תודה. אם הייתי רוצה לצאת לטיול עם כל החברים שלי, הייתי קונה אוטו. לבד זה די נחמד. אתה, מקסימום בחירת לבך מאחור, שקט, תענוג.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אגב,
    למה אני גולש כאן? בעיקר בשביל לחלוק ולקבל ידע. ובעיקר ידע טכני.

הכצעקתה

באופן כללי,
    הפלטפורמה בעייתית לטובת ארגון טיולים, גם אם יתחיל פה, יעבור לוואטסאפ די מהר, טיול הבא כבר לא יעבור כאן.

אישית, מעדיף לבד, מרגיש לי בסוף יותר נכון.
    גם בשטח, למרות שלא מומלץ, לי אישית מרגיש יותר בטוח.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אגב,
    למה אני גולש כאן? בעיקר בשביל לחלוק ולקבל ידע. ובעיקר ידע טכני.
    +1

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה

אעיד על עצמי-
    אי שם לפני 15 שנה, עת רכשתי את האופנוע כביש הראשון שלי, חבר אמר לי להצטרף לטיול אופנועים (של המועדון, נראה לי) נפגשנו בגלילות והתחלנו לזוז צפונה. לא עברו יותר מ10 קילומטר, עצרתי בצד ואמרתי לחבר שאני עושה פרסה. לא רוכב עם קבוצה שבה יש דבילים שרוצים להראות לי ש'יש להם יותר גדול'. חוויה בלתי נשכחת על צידה הלא נעים.

לאחר כמה שנים אמר חבר אחר :"בוא נרכב למצדה בערב פסח. יהיה מגניב. היינו עם דו"שים והיות ואנחנו ירושלמים חשבנו שמה כבר יכול להיות, זה קרוב.
    הדרך הלוך הייתה סיוט, כל מני רוכבי כביש שלא יודעים לרכב מנסים להרוג אותנו ואת עצמם שוב ושוב.
    בחזור, כשחזרנו לבד, הבנתי שזו הפעם האחרונה שאני רוכב עם קבוצה.

ועכשיו באמת לענות לך- רוב הרוכבים לא מעניין אותם סתם לעשות טיולים בארץ, לעצור לקפה, ולשמוע סיפורי רומנטיקה על איך אופנועים פעם היו עשויים פלדה. חלילה לא מזלזל בזה- מי שזו כוס התה שלו שיהנה אבל אני חושב שאת הרוב זה לא מעניין. בטח ובטח לא עם אנשים אקראיים.

אני מכיר את רוכבי הכביש שקמים מוקדם בשבת ללכת לנתגרזן ולהשכיב (ובין אם מסכים עם זה או לא- יכול להבין את זה).
    מכיר את רוכבי השטח שיוצאים להזיע ולחזור פצועים, את זה בהחלט יכול להבין.
    את אלה שרוכבים 100 ק"מ ויותר על 130-140 לכיוון בשביל קפה וסיפורי נוסטלגיה- לא יכול להבין.
    אולי אני לא מספיק זקן אבל כשאני מעיד על עצמי אני מעיד על הרוב המוחלט של הרוכבים שאני מכיר אישית.

מקווה שזה עונה לך.
    (וואו, יצאה לי תשובה רצינית באוף. אני כנראה באמת זקן).

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אני מכיר את רוכבי הכביש שקמים מוקדם בשבת ללכת לנתגרזן ולהשכיב (ובין אם מסכים עם זה או לא- יכול להבין את זה).
    את אלה שרוכבים 100 ק"מ ויותר על 130-140 לכיוון בשביל קפה וסיפורי נוסטלגיה- לא יכול להבין.
    אולי אני לא מספיק זקן אבל כשאני מעיד על עצמי אני מעיד על הרוב המוחלט של הרוכבים שאני מכיר אישית.
    .
    +1 ואני מבין את שלושת הקבוצות, רק לא משתייך לאף אחד מהן.
    לעצם השאלה - לא מתחבר לרעיון להצטרף לקבוצה של אנשים שכל משותף בנינו זה בעלות של אופנוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banned
    מיליון ואחת סיבות
    הראשונה - פייסבוק

אישית אני חטיאר
    * כשהייתי צעיר טיולי מועדונים היו מתישים אותי בקצב ספתא שלהם. יותר נכון בעצירות התכופות שלהם. (בעצם גם לא מזמן נטשתי טיול של מועדון האדוונצ'רים)
    * קורונה סגר איכון שבק בלה בלה
    * כבר לא רוכב בשבתות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אל תיעלב, אתם כולכם אנשים מאוד נחמדים באמת. ורובכם גם איכותיים מאוד (הרבה יותר ממני), אבל אתם רק דמויות מהאינטרנט. מעגל החברים שלי כולל אנשים עם מכנה משותף קצת יותר רחב מאשר "בעלות על אופנוע", ובעיקר מטעמי נוחות.
    כשאני רוכב, ולא למטרות הפרקטיקה היומיומית, אני מעדיף לבד. בשקט. בלי שימשכו אותי לכיוונים שונים, בזמנים מאולצים, ובלי שיזיינו לי את המוח. לבד.
    בשטח אגב, זה היה שונה, וגם אז, עם אנשים שחברים שלי ביומיום בלי קשר לאופנועים. וגם כי זה די חובה.
    לא נעלב ובאמת שאחלה פורום יש כאן.
    לפי התגובה שלך ושל אחרים אולי לא התנסחתי נכון.
    השאלה איך זה שהטיולים הם לא עיקר התוכן בפורום, -ולא למה לא מטיילים לבד, בכללי או בהתארגנות דרך כאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    ....רוכב בדרך כלל לבד או עם מספר מצומצם מאוד של אנשים שאני מכיר (כמעט תמיד - אני ועוד בן אדם, לא מעבר). ...אני לא מחפש להמרח על מעקה בטיחות.....-רכיבה קבוצתית זה אחלה עם האנשים הנכונים, ואם אתה מוצא אותם -נהדר. אבל לא בא לי להתאים את עצמי לקפריזות של מכור אדרנלין או להיות המבאס, לא תודה...
    אי אפשר שלא להסכים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Metronome_ צפיה בהודעה
    באופן כללי,
    הפלטפורמה בעייתית לטובת ארגון טיולים, גם אם יתחיל פה, יעבור לוואטסאפ די מהר, טיול הבא כבר לא יעבור כאן.

אישית, מעדיף לבד, מרגיש לי בסוף יותר נכון.
    גם בשטח, למרות שלא מומלץ, לי אישית מרגיש יותר בטוח.
    פלטפורמה היא לא הסיבה. מכיר אירועים של מאות אנשים שקרמו עור וגידים בפורומים הזוועתיים של תפוז...
    לבד זה סבבה. שתף ותעלה תמונות.

+1
    ...לא עברו יותר מ10 קילומטר, עצרתי בצד ואמרתי לחבר שאני עושה פרסה. לא רוכב עם קבוצה שבה יש דבילים שרוצים להראות לי ש'יש להם יותר גדול'...וא נרכב למצדה בערב פסח...

ועכשיו באמת לענות לך- רוב הרוכבים לא מעניין אותם סתם לעשות טיולים בארץ, לעצור לקפה, ולשמוע סיפורי רומנטיקה על איך אופנועים פעם היו עשויים פלדה. חלילה לא מזלזל בזה- מי שזו כוס התה שלו שיהנה אבל אני חושב שאת הרוב זה לא מעניין. בטח ובטח לא עם אנשים אקראיים.

מקווה שזה עונה לך.
    (וואו, יצאה לי תשובה רצינית באוף. אני כנראה באמת זקן).
    זקן אבל תשובה לעניין
    מצדה זה איכסה. מסכים.
    לגבי המתגרזנים והפצועים, הכיוון האקסטרימי הוא סוג של מיצוי התחביב בעיני, לטוב ולרע.
    מצד שני, אני לא מוצא סתירה בין אקסטרים לרכיבה על אופנוע בנופי טבע גם בשביל המראות, הריחות ושאר התחושות. שלא לדבר שאפשר להינות מאקשן גם בטיולים.
    לגבי הפן החברתי וסיפורי הנוסלטגיה אומר זאת כך- בטיולי רכיבה עם אנשים אקראיים יש הרבה יותר חופש, מרווח ואוויר יחסית לכל טיול קבוצתי מאורגן אחר. אם לא מדובר ברוכב שמעסיק אותך ברכיבה עצמה רוב הזמן אתה עם עצמך והדרך.
    שוב, השאלה איך הטיולים הם לא העיקר כאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    מיליון ואחת סיבות
    הראשונה - פייסבוק

אישית אני חטיאר
    * כשהייתי צעיר טיולי מועדונים היו מתישים אותי בקצב ספתא שלהם. יותר נכון בעצירות התכופות שלהם. (בעצם גם לא מזמן נטשתי טיול של מועדון האדוונצ'רים)
    * קורונה סגר איכון שבק בלה בלה
    * כבר לא רוכב בשבתות.
    חטייארים שמפחדים מסבתות
    חוזר לגן חדווה לעשות ריסט.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Banned
    חטייארים שמפחדים מסבתות
    חוזר לגן חדווה לעשות ריסט.
    שלחתי לך לינק בפרטי לגבי הסיפור ספתות מהמקום שאסור להזכיר את שמו

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ....ואז חשבתי לעצמי.
    יש רוכבים שאוהבים מפגשים חברתיים, את ההשתייכות לז'אנר וחוגגים את הבעלות על אופנוע. השופוניים.
    יש רוכבים עם בעיות רפואיות, בעיות מזומנים, בעיות עם האישה, עם האופנוע...אחר. המאתגרים.
    יש רוכבים שלא מטיילים כי הם רוכבים על הכלי ביומיום וטיילו בכל הארץ ונמאס. השחוקים.
    יש רוכבים שהטיול מוקדם, מאוחר, חם, ארוך או איטי או מהיר מדי עבורם. התנאים.
    יש רוכבים בלי אופנוע כי מכרו, טרם קנו, מטופל במוסך, בחוצלארץ. הנעדרים.
    יש רוכבים שמעדיפים לטייל בלי זנב ובלי ראש, בקצב שלהם. הזאבים.

בתור אחד שמשתייך והשתייך לפרקים למספר קבוצות מעל ואני בטוח שיש כאלה שיפספסו את ההודאה- אני מקבל ומבין את כולם. בסה"כ אנשים שונים עם טעמים העדפות וגישות שונות.

בכל זאת, מוזר בעיני שדווקא בפורום של אופנוענים טיולי הרכיבה הם לא הלחם והחמאה, מדורת השבט או הבסיס שעליו נבנה כל השאר.
    95% מהשרשורים לא עוסקים בסיבה שלשמה התכנסתי.
    מי שרוכב - רוכב.
    מי שנמצא פה, בעיקר רוכב על המקלדת.
    יש גם כמה שחוקים, כי אלה שעוד לא נשחקו - נמצאים בפלטפורומות אחרות, שיותר מתאימות לבני ה-20.
    היו ימים, שבהם היה נראה לי הגיוני וכיף לצאת ב-1 בלילה לצומת צמח, ולנחות חזרה בבית של ההורים ב-7 בבוקר - זה הגיוני.
    היו ימים, שבהם לנסוע אחרי יום עבודה בת"א לחברה בקרים ים ולחזור למחרת היה נראה לי רומנטי.
    כמו שאתה מבין - אני מהשחוקים.

מהכיף באופנועים - נשארה לי האהבה להעברת ידע וההנאה בלהדריך את המתחילים... ומדי פעם, סוג של חזרה למקורות ביום שבת בבוקר:

והכיף במחשבה שיש לי דור עתיד, שעוד יספיק להינות לא מעט לפני שישחק...

poems for sons
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

כי כשאני רוכב לבד אני יכול לפגוש אנשים מעניינים ואני לא מוגבל לקבוצה משעממת שכל מה שהקבוצה רוצה זה לרכב ב120, ואם לא בא לי לפגוש אף אחד ולהנות מהבירה שלי לבד אז גם אפשר.
    לרכב לבד זה החופש האמיתי שהאופנוע נותן ולא להיות כבול למסגרת. מזכיר לי שעקפתי לפני כמה שבתות קבוצת אונסי הארלי שרכבו במסגרת ספציפית עם מוביל ומאסף. בדיוק כמו שהיה בטירונות ומזה היה לי מספיק.
    ולרכב כאן זה לרכב על המקלדת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    כי כשאני רוכב לבד אני יכול לפגוש אנשים מעניינים ואני לא מוגבל לקבוצה משעממת שכל מה שהקבוצה רוצה זה לרכב ב120, ואם לא בא לי לפגוש אף אחד ולהנות מהבירה שלי לבד אז גם אפשר.
    לרכב לבד זה החופש האמיתי שהאופנוע נותן ולא להיות כבול למסגרת. מזכיר לי שעקפתי לפני כמה שבתות קבוצת אונסי הארלי שרכבו במסגרת ספציפית עם מוביל ומאסף. בדיוק כמו שהיה בטירונות ומזה היה לי מספיק.
    ולרכב כאן זה לרכב על המקלדת
    חופש גם אני אוהב...מאוד אפילו.
    - איך קבעת שהקבוצה משעממת ושהיא רוצה לרכב ב 120?
    -ולמה אתה לא עוטף את סיפורי הדרך בתמונות ומעלה לפורום?
    שואל כי אני אוהב לקרוא ולראות טיולים. כמובן שאתה לא חייב לי כלום.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    כשבן הלא משחיז יעלה תמונות עטופות בסיפורים מהרכיבות שלו אני יוצא להקיף את המדינה עם ה50 סמק שלו שזרוק אצלי בחנייה. ואני אעשה את זה עם תחתונים וקסדה בלבד.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    כשבן הלא משחיז יעלה תמונות עטופות בסיפורים מהרכיבות שלו אני יוצא להקיף את המדינה עם ה50 סמק שלו שזרוק אצלי בחנייה. ואני אעשה את זה עם תחתונים וקסדה בלבד.
    בלי תמונות זה לא קורה!!!!!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO