בפרדס חנה (קרוב מאד) יש מוסך מצוין שנקרא "בולי בייק"
היי,
שמתי עין על MT-07 יפייפה עם ק״מ נמוך בחדרה,
מכיוון ואני מהדרום - אשמח לדעת עם יש מכון בדיקה או מוסך שהייתם ממליצים עליו לבדוק את תקינות האופנוע בחדרה?
כמו כן,
שמעתי מכמה מכונאים שבדיקת קומפרסיה למנועים האלו אין טעם לעשות, האם יש משהו בדבר?
נערך לאחרונה על ידי Jester; 16-07-2020 בשעה 18:48.
בפרדס חנה (קרוב מאד) יש מוסך מצוין שנקרא "בולי בייק"
יש את המרכזי של מטרו בחדרה, לא יודע איך הם...בנתניה יש את אקסטרים שהם מורשה מטרו. ממליץ על מקום שיוכל להתחבר למחשב ולראות אם יש תקלות ו\או מבין\מכיר את הכלים הנ"ל. האם יש לכלי היסטוריית טיפולים? היכן טופל לרוב?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מסרו רק שהגעתי אליהם, מה שעצבן אותי זה שלפני שבזבזתי 3 שעות בדרכים זה ששאלתי אותם אם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מגיע, התחייבות לתקינות מנוע גיר ושלדה, עם עבר החלקות, מצב פלסטיקה וכו' - על כל השאלות האלו ענו שהכל בסדר והם מתחייבים להכל והכלי במצב תצוגה, מה שבכלל ההפך מזה.
בבדיקה גילו שצריך להחליף משולשים, האופנוע עבר המון החלקות, פגיעות מנוע, מצריך כיוון שסתומים ועוד ועוד אופנוע שנמצא 3 שנים על הכביש אם כל כך הרבה בעיות + דורשים מחירון, וגם אם היו מציאים לי אותו 5,000 שקל פחות מהמחירון לא הייתי מתקרב, יש לי ניסיון עם מנועים קטנים יותר שעברו אוברול והחלפו חלקי מנוע - זה אף פעם לא מסתיים בזה. מסרתי להם בהצלחה ונסעתי לשלום.
ובסוף יבוא מישהו, שיקנה בלי לבדוק כמו שצריך....
ה"תרגיל" הזה לא תרגיל חדש... מלא משתמשים בו כדי "לאלץ" קניה כי 'אם כבר התאמצת והגעת אז... ואם לא קנית אז לא הפסדנו כלום'.
אותו דבר לגבי מחירים בטלפון שמשתנים ברגע שמגיעים למקום, שיטות מכירה "דורסניות" שמטרתן רק עשיית רווח על גב הצרכן בצורה כזאת או אחרת.
אולי ביום שיהיה מעוגן בחוק חובת גילוי נאות גם במעמד טלפוני עם קנס למפירים אולי זה ישתנה. אולי יש חוק שמגבה את הצרכן במקרים כאלה ואת זה רק עו"ד או מישהו שמתמצא בנושא יוכל להגיד.
האמת שקשה לומר אם זה הסוכן החליט על דעת עצמו או "נוהל" שקיים במקום עצמו.. פות"ש יכול להגיש תלונה למטרו בנושא, לראות מה התגובה ומשם להתקדם, אולי אפילו לאגד כמה "נפגעים" ולהגיש תביעה ייצוגית או משהו דומה.
מה הבעיה במנוע ששופץ אצל היבואן, בחלקים מקוריים - במסגרת אחריות?
אנשים עושים טעויות, וגם בפס יצור קורות טעויות. במקרה של טעות כזאת שמובילה להרס המנוע, היבואן משפץ אותו בחלקים מקוריים ולפי ספר הרכב.
בוא נגיד שיש לי יותר אמון במנוע ששופץ ע"י מכונאי טוב, מאשר במנוע מפירוק שאלוהים יודע מה עבר עליו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לא חוצפה אם אתה מאמין שהאוברול טוב.
אבל איך הוא הגיע לאוברול? השמן נזל בלילה?
מה שחוצפה זה לדרוש מחירון על כלי שנפתחה לו השושנה ולהגיד אוברול על מנוע משופץ.